#TimeOutŽalgiris: KMT ketvirtfinalio rungtynių linksmybės „Žalgirio“ arenoje 2

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užtikrintai žengė į „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyro didįjį finalo ketvertą, kuris šį savaitgalį vyks „Žalgirio“ arenoje. Rungtynėse su Klaipėdos „Neptūnu“ arenoje sukiojosi „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris kamera bei laidos vedėja Dalia Belickaitė.

Šįkart Dalia tapo prieš rungtynes vykstančių pramogų ir akcijų „Žalgirio“ arenoje gide. Nuo nemokamai „Žalgirio“ spalvomis išpaišyto veido ar Nacionalinio kraujo centro organizuotos kraujo aukojimo akcijos iki parodomojo badmintono mačo su geriausiu Lietuvos badmintonininku Kęstučiu Navicku priešakyje. Dalia pati išbandė dalį pramogų ir, žinoma, pakalbino jų atstovus.

Pakalbinti buvo ir į areną susirinkę krepšinio sirgaliai, kurie žadėjo „Žalgiriui“ pergalę rungtynėse su Klaipėdos „Neptūno“ ekipa ir laukė gero žalgiriečių žaidimo. Susitikimą stebėjo ir du jaunimo komandos žaidėjai – Gytis Masiulis ir Kristupas Žemaitis. Jaunieji žalgiriečiai dalinosi savo įspūdžiais ir linkėjo sėkmės Pauliui Valinskui, kuris šį savaitgalį dalyvaus KMT tritaškių metimų konkurse.

Komentarai

  1. Agro

    Garsą galėtumėt ir susitvarkyti. Fonas beveik toks pats kaip ir mikrofono garsas, sunkiai eina suprasti ką šnekat. be to ir pati garso kokybė prastoka…

  2. delfi

    Zalgirio ateitis priklauso nuo jesikeviciaus prendimo