Paaiškėjo devintojo „Žalgirio“ 3×3 turnyro tvarkaraštis 0

Jau artėjantį pirmadienį, gegužės 1 d., visus sporto mylėtojus į aikšteles sukvies Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyras. Devintąjį kartą rengiamame turnyre ir vėl dalyvaus beveik 200 komandų bei daugiau nei 700 dalyvių. Jie visą dieną varžysis šimtuose rungtynių šalia „Žalgirio“ arenos.

Turnyrą lydės šūkis „Išbandyk save!“. Jis puoš ir dviejų spalvų marškinėlius su „Žalgirio“ simbolika, atiteksiančius kiekvienam varžybų dalyviui.

„Žalgirio“ 3×3 turnyro kovos startuos 11 val. ryte ir truks visą dieną. Čia galima susipažinti su oficialiu varžybų tvarkaraščiu.

Iš viso turnyre bus naudojama keturiolika krepšinio aikštelių. Jose bus rungtyniaujama naujutėlaičiais oficialiais turnyro kamuoliais – „Spalding“. Nugalėtojų komandų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Be to, „Kauno Akropolis“ dovanų čekiu apdovanos originaliausią komandos pavadinimą sugalvojusią trijulę. Specialiame balsavime tokius laurus nuraškė „Šarai, pasilik!“ komanda.

Išskirtinis dėmesys turnyre bus skiriamas žmonėms su negalia. Socialinę atsakomybę skatinantis Kauno „Žalgiris“ į pagalbą pasitelkė tarptautinę audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovę KPMG, kuri tapo viso 3×3 turnyro globėja.

Prie „Žalgirio“ arenos vyksiančiame turnyre apsilankys ir kovas LKL atkrintamosiose varžybose pradedanti Kauno „Žalgirio“ ekipa. Specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės ne tik turnyro dalyviai, bet ir svečiai. Kaip visada „Žalgirio“ krepšininkai turnyre apsilankys net du kartus. Taip pat ant specialiai įrengtos scenos žalgiriečiai lauks visų norinčių su jais įsiamžinti nuotraukose.

Renginį pirmadienį, gegužės 1-ąją, artėjant 11.00 val. atidarys „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.


Turnyro pogrupių ir rungtynių tvarkaraščiai: Krepšinis, Tinklinis.

Primename, kad likus pusvalandžiui iki savo komandos pirmųjų rungtynių turnyro dalyviai privalo užsiregistruoti sekretoriate. Registruojantis kiekvienas komandos narys turi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (su nuotrauka ir gimimo data).

Komentarai