„Žalgiris TV savaitė“: nuo futbolo ir stovyklos pajūryje iki vizito į Kelmę ir LKL pusfinalio starto 0

Praėjusį sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje Kauno „Žalgirio“ gerbėjai galėjo pamatyti naujausią šio sezono „Žalgiris TV savaitės“ seriją, kuri šiame sezone buvo 34-oji.

Praėjusios savaitės žaliai-baltų gyvenimo apžvalga prasidėjo nuo futbolo aktualijų – žalgirietės futbolininkės motinos dienos proga pasveikino mamas ir padovanojo savo žiūrovams pergalę prieš Gargždų „Bangos“ ekipą.

Laidoje išvysite ir krepšinio gerbėjų mėgstamos laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris reportažą iš „Žalgirio“ komandos treniruočių stovyklos Palangoje.

Pokalbiu iš pajūrio keis vyrų futbolo rungtynių apžvalga bei trumpam į mokyklos laikus prisiminęs žalgirietis Isaiah Hartensteinas, o naujausią „Žalgiris TV savaitės“ seriją užbaigs „Žalgirio“ krepšininkų vizitas į gimnaziją Kelmėje bei pirmųjų LKL pusfinalio rungtynių Kaune apžvalga.

#ZalgirisTV savaitė (2017.05.14) (34 laida)Pirmadienio rytas puikus metas praleisti šiek tiek daugiau nei 20 minučių su „Žalgiris TV savaitės“ laida ir prisiminti praėjusios savaitės įvykius! Žiūrim. ?

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Sunday, 14 May 2017

Komentarai