Žalgirietiškas „minusas“: K.Pangoso krepšinio pamokėlės ir kova su D.Belickaite taiklumo žaidime (VIDEO) 0

„Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė, kiek anksčiau „minuso“ žaidime metusi iššūkį Edgarui Ulanovui, šįkart į krepšinio aikštelę iškvietė kitą žalgirietį – Keviną Pangosą.

Tiesa, „Žalgirio“ komandos gynėjas ir Kauno raj. „Hoptrans-Sirenų“ komandoje šiame sezone žaidusi krepšininkė iškart varžytis „minuse“ nepradėjo. Prieš tai puikiai kamuolį valdantis žalgirietis rodė įvairius kamuolio valdymo bei klaidinančių judesių pratimus, kuriuos turėjo pakartoti D.Belickaitė.

Pripažinęs, kad su rodytais pratimais D.Belickaitė susitvarkė puikai, K.Pangosas stojo į kovą su oponente „minuso“ žaidime. Tiesa, kanadietis negalėjo mėtyti į krepšį su jam įprastu septinto dydžio kamuoliu. Po praėjusios dvikovos su E.Ulanovu „Žalgiris TV“ laidų vedėja „išsimušė“ galimybę kitame „minuso“ žaidime žaisti su moterų krepšinyje naudojamu šešto dydžio krepšinio kamuoliu.

Kaip sekėsi K.Pangosui pataikyti į krepšį su mažesnio dydžio kamuoliu ir, ar D.Belickaitei pavyko įkrėsti į kailį žalgiriečiui, sužinosite naujausiame šio sezono žalgirietiško „minuso“ reportaže.

Komentarai