Trumpam į Kauną grįžęs J.Andersonas: „Žalgiris“ visada bus stipri ir konkurencinga komanda (VIDEO) 8

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai uždarose draugiškose rungtynėse susigrūmė su Maskvos srities „Khimki“ komanda. Įtemptas rungtynes vainikavo pirmoji kauniečių pergalė pasiruošimo etape 78:76 (28:31, 17:15, 18:14, 15:16).

Svečių gretose žibėjo buvęs žalgirietis Jamesas Andersonas, kuris pelnė 18 taškų ir buvo rezultatyviausias savo komandoje. Po draugiškų rungtynių J.Andersonas su „Žalgiris TV“ pasidalino mintimis apie „Žalgirio“ žaidimą ir ateinantį sezoną.

„Visada smagu grįžti į „Žalgirio“ areną, susitikti su vyrukais ir kovoti prieš juos. Tai visada sunkus iššūkis, – apie grįžimą į Kauną pasakojo 2014-2015 m. sezone čia žaidęs amerikietis. – Jie darė viską, ko mes ir tikėjomės: žaidė kietai ir palaikė discipliną gynyboje. Dar prieš rungtynes žinojome, kad bus sunki kova.“

Po sezono Stambulo „Darussafaka“ gretose J.Andersonas prisijungė prie Maskvos srities „Khimki“ komandos, kuri ateinantį sezoną kovos Eurolygoje.

„Jaučiuosi gerai, vis dar bandau prisitaikyti prie miesto, komandos ir trenerio. Visi stengiamės susipažinti ir apsiprasti“, – apie naują vietą įspūdžiais dalinosi J.Andersonas.

J.Andersonas neabejoja, jog „Žalgiris“ ateinantį sezoną bus rimtas varžovas visoms komandoms.

„Šios komandos niekada negali nurašyti. Treneris palaiko puikią discipliną, žinau, kad organizacija taip pat dirba puikiai, tad „Žalgiris“ visada bus stipri ir konkurencinga komanda“, – teigė buvęs žalgirietis.

Komentarai

  1. x

    greiciau serbai pralostu,turesim pilna komanda

  2. saras

    Nors sulauks triju zaideju nereikes skustis anksciau laiko sulauks didesnes rotacijos

  3. kaunas

    Idomu kada toupane prisijunks gal siendien atvyks ar ryt

  4. BC

    Gal kas jau zinot kur draugiskas galima paziuret

  5. kaunas

    kolkas dar nieks neaisku bet manau kazkur bus galima pamatyt is turkijos tai ryt isvyksta

  6. kaunas

    idomu ar jau toupanas prisijunge kartu su ulanovu milakniu prie zalgirio ar dave trumpo polsio bet galbut kaip milaknis nepervargo

  7. BC

    Reiks internete kuistis, gal rasiu

  8. zalgiris

    Na manau daug kas nores paziuret tai susiras