Į pirmąjį Eurolygos mačą – linksma kelionė „Žalgirio ekspreso“ autobusais (VIDEO) 0

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko Eurolygos sezono atidarymo fiesta, į kurią krepšinio mylėtojai sugužėjo iš įvairių Lietuvos kampelių.

Pasiekti Lietuvos krepšinio sostinę tapo kaip niekad paprasta, mat keliones iš septynių skirtingų miestų organizuoja ilgametė „Žalgirio“ rėmėja UAB „Kautra“, komandos gerbėjus specialiais autobusais atvežanti iki pat arenos ir atgal.

Į pirmąsias Eurolygos rungtynes atvyko pilni autobusai iš Vilniaus, Elektrėnų, Prienų, Alytaus, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės, o su sostinės gyventojais į Kauną autobusu keliavo ir „Žalgiris TV“ kūrybinė grupė su naujomis vedėjomis Indre ir Asta priešakyje.

Linksmai nusiteikę „Žalgirio ekspreso“ keliautojai tikino jau ne pirmą kartą besinaudojantys tokia galimybe ir teigė, jog tai pats geriausias būdas ne tik vykti į Eurolygos rungtynes Kaune, bet ir užmegzti naujas draugystes su bendraminčiais.

Analogų neturintis „Žalgirio ekspresas“ planuojamas į visas Lietuvos čempionų Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, o užsiimti ribotas vietas galima jau dabar! Įsigykite akcinį paketą (autobuso bilietas + paskirta vieta arenoje) arba įsigykite autobuso bilietą ir norimą vietą arenoje.

Nuo šio sezono „Žalgirio ekspreso“ bilietus ir paketus galima įsigyti oficialioje „Žalgirio“ internetinio puslapio bilietų pardavimo sistemoje – Žalgiris.lt.

Komentarai