M.Arlauskas: „Šią savaitę mokykloje atostogos, nereikia nešti raštelio“ (VIDEO) 0

Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“

„Mano vaikams atostogos ir gerbiamam Arlauskui atostogos“, – nusijuokė Šarūnas Jasikevičius, kai kalba pasisuko apie tai, kaip jauniausias Kauno „Žalgirio“ krepšininkas pateisins savo nebuvimą mokykloje.

17-metis gynėjas ketvirtadienį pirmą kartą su „Žalgiriu“ išvyko į Eurolygos išvyką, tačiau mokykloje dėl to jam aiškintis nereikės. Šią savaitę moksleiviai atostogauja, todėl M.Arlauskas galėjo ramia galva krautis daiktus į Maskvą.

Rami gal ji nebuvo – tai pirmoji kelionė su komanda į Eurolygos išvykos rungtynes. Kita vertus, jis pats supranta, kad jokio svarbaus vaidmens laukti kol kas nereikia.

„Padėsiu komandai treniruotis, ruoštis rungtynėms“, – paaiškino M.Arlauskas.

Prieš sezoną jis kartu su kitais „Žalgirio“ dublerių krepšininkais buvo pakviestas sportuoti su pagrindine komanda tol, kol prie jos prisijungs Europos čempionate žaidę krepšininkai. Pagal pirminį planą, tuomet jis turėjo grįžti į „Žalgiris-2“ komandą ir rungtyniauti NKL pirmenybėse.

Visgi „Žalgirio“ treneriams taip patiko M.Arlausko sprendimai aikštėje, kad jie nusprendė šviesiaplaukį vaikiną pasilikti arčiau savęs. Taip M.Arlauskas tapo stipriausios Lietuvos komandos dalimi.

Komentarai