A.Toupane – nuo žaidėjo pravardės iki nustebinusio atsakymo apie prancūzų kalbą 3

Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjas Axelis Toupane jau spėjo prisistatyti visiems krepšinio gerbėjams Lietuvoje savo įspūdingomis šuolio savybėmis ir greičiais aikštėje. Kokie prancūzo pomėgiai už aikštės ribų, nusprendė išsiaiškinti „Žalgiris TV“.

Krepšininkas atskleidė savo pravardę bei atsakė į eilę klausimų iš plataus spektro temų – koks yra mėgstamiausias krepšininko patiekalas, futbolo komanda ar aktorius?

A.Toupane neturėjo vargo vardindamas savo pomėgius, tačiau ilgai suko galvą dėl mylimiausio prancūziško žodžio. Atsakymas, švelniai tariant, buvo netikėtas.

Smagaus reportažo pabaigoje išvysite ir prancūzo lietuvių kalbos žinias. Krepšininkas jau po reportažo prisipažino, kad stengiasi mūsų kalbos pramokti dar daugiau.

Komentarai

  1. jstl

    atletiskas ir indivydualiai labai stiprus. gaila, kad i saro schemas sunkiai paisosi. manau reiktu bent lkl’e daugiau minuciu duot, kad isivaziuotu, nes paskutiniu metu panasu, kad net bijo daryt kazka, nes zino, kad ses ilgam.

  2. 15min

    intriguojantis kauno zalgirio klausimas

  3. d. bostas

    daviesas sake kad mano dejimas buvo nekazka tau paciam patiko tas dejimas man tas dejimas nepatiko galiu solkti ir auksciau