Malagoje – „Žalgiris TV“ egzaminas vietiniams gerbėjams bei gausus būrys lietuvių iš Londono ar Milano 0

Antradienio vakarą užsitęsusiose Eurolygos rungtynėse Malagoje žiūrovai išvydo tikrą krepšinio spektaklį su pratęsimu, kuriame pergalę paskutinėmis akimirkomis Kauno „Žalgiriui“ dvitaškiu išplėšė Edgaras Ulanovas.

Ispanijoje apsilankęs „Žalgiris TV“ kolektyvas dar prieš mačą Malagos arenoje sutiko gausybę iš įvairių pasaulio kampelių sugužėjusių lietuvaičių bei patikrino vietinių „Unicaja“ sirgalių krepšinio žinias.

Internetinės „Žalgirio“ televizijos kalbinti lietuviai pasakojo į Malagą specialiai atvykę tiesiai iš Kauno, Londono, Milano ar aplinkinių Ispanijos miestų.

Iš skirtingų kraštų susibūrę lietuviai vieningai laukė tik pergalės, o kai kuriems ši išvyka buvo planuota jau seniai ar tapo gimtadienio staigmena.

„Šią kelionę planavome jau po burtų traukimo. Sužinoję, kad bus dviguba išvyka į Milaną ir Malagą, neatsispyrėme tokiai galimybei. Palaikėme žalgiriečius ir Milane, tik gaila, jog ten oras ne koks, o čia, Malagoje – fantastika“, – įspūdžiais dalinosi „Žalgirio“ atributika pasipuošę vyrukai.

Tuo tarpu į areną besirinkusių vietinių „Unicaja“ gerbėjų laukė nedidelis žinių patikrinimas.

„Žalgiris TV“ užklupti ispanai pademonstravo išties neblogas žinias apie Lietuvos krepšinį ir be didesnių problemų vardijo įvairių kartų Lietuvos krepšininkus – nuo Arvydo Sabonio ir Sergejaus Jovaišos iki Pauliaus Jankūno ar Mindaugo Kuzminsko.

Komentarai