Išskirtinio dizaino Kauno „Žalgirio“ 2018 metų kalendorius – jau prekyboje! 0

Kalendorius 2018 1000x2000

Didžiausioms metų šventėms jau kvėpuojant į nugarą, prekyboje pasirodė tikram Kauno „Žalgirio“ fanui pritaikyta geriausia dovana – artėjančių 2018-ųjų metų kalendorius!

Šį sezoną „Žalgirio“ komandos vaizdinį stilių formuoja su žalgiriečių siluetais persidengiantys vaizdai, kurie kalendoriui suteikia modernumo, puošnumo bei išskirtinumo jausmą.

Taigi, jei vis dar sukate galvą, kaip nustebinti sau artimą žmogų, giminaitį ar kolegą, meskite šalin dvejones ir padovanokite jam pačią praktiškiausią dovaną su emocingais Lietuvos čempionų vaizdais!

Tituluočiausio Lietuvos krepšinio klubo kalendoriai puikiai tiks kiekvienam, nes yra keleto rūšių, nuo pakabinamo didelio, trijų dalių sieninio iki nedidelio stalinio kalendoriaus.

Išskirtinio dizaino kalendorius jau galite apžiūrėti bei nusipirkti oficialiose „Žalgirio“ atributikos parduotuvėse Kauno „Akropolio“ II-ame aukšte bei S.Daukanto g. 8 adresu arba tiesiog apsilankę internetinėje suvenyrų parduotuvėje www.zalgirisshop.lt.

Kalendorių bus galima įsigyti ir per žalgiriečių rungtynes „Žalgirio“ arenoje. Šią savaitę Lietuvos čempionai ketvirtadienį susitiks su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais, o sekmadienį Kaune priims Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

Komentarai