Projektas „Žalgiris – tavo mokykloje“ vienuoliktąjį sezoną pasitinka su naujiena 0

Į duris pasibeldus mokslo metų pradžiai, jau vienuoliktąjį sezoną pradeda ir Kauno „Žalgirio“ organizuojama akcija „Žalgiris – tavo mokykloje“. Be įprastų galimybių pigiau stebėti žalgiriečių rungtynes „Žalgirio“ arenoje, šių metų projekto aktyviausi dalyviai galės tapti „Žalgirio“ ambasadoriais savo mokyklose.

Akcijos metu, kaip ir ankstesniais sezonais, mokyklos registruojasi ir lankosi Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse, o daugiausiai taškų surinkę moksleiviai sulaukia ypatingos dovanos – besibaigiant mokslo metams visi žalgiriečiai atvyksta pas juos į mokyklą.

Pastaruosius dvejus metus Kauno „Žalgirio“ ekipa lankėsi Kelmėje, tačiau skirtingose mokyklose. Praėjusį sezoną visiems nosį nušluostė Kelmės „Aukuro“ pagrindinės mokyklos mokiniai, o prieš metus žalgiriečių vizitu džiaugėsi Kelmės Jono Graičiūno gimnazistai.

Kaip ir ankstesniais metais mokiniai galės lankytis tiek Eurolygos, tiek „Betsafe–LKL“ rungtynėse ypatingomis kainomis ir patirti daug neišdildomų įspūdžių „Žalgirio“ arenoje. Išvyka į Kauno „Žalgirio“ rungtynes yra unikali galimybė šeimoms, klasei ar mokyklos bendruomenei puikiai praleisti laiką kartu už mokyklos sienų. Be to, po daugumos rungtynių moksleiviai turės galimybę nusifotografuoti su žalgiriečiais, gauti jų autografus.

2018–2019 m. sezono naujiena – „Žalgirio“ ambasadorius – tai iniciatyvus žmogus, kuriam „Žalgiris“ daugiau nei komanda, kuris dega noru sutikti žalgiriečius savo mokykloje bei noru nuvežti visą mokyklą į „Žalgirio“ rungtynes. Tai žmogus, kuris atstovaus Kauno „Žalgiriui“ bei projektui savo mokykloje ir skleis žalgirietišką dvasią.

Ambasadoriai rūpinsis atvykimu į Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes, burs mokyklos bendruomenę, o dovanų gaus pakuotes ir atmintines, kurios padės tikslingai vykdyti ambasadoriaus veiklą. Su mokyklos draugais atvykus į 5-ias rungtynes, ambasadoriaus laukia „įšventinimas“ į ambasadorius „Žalgirio“ arenoje, kurio metu ir įteikiama dovanų pakuotė.

Registracija į ambasadoriaus vietą vyks iki 2018 m. rugsėjo 30 d. el. paštu uzsakymai@zalgiris.lt. Daugiau informacijos – http://zalgiris.lt/zalgiris-tavo-mokykloje.

Komentarai