#ŽaliaBalta. „Žalgirio“ rungtynėse pasirodymą atlikęs S.Prūsaitis: „Jaučiuosi sujaudintas ir pamalonintas“ 0

Eurolygos penktojo turo rungtynėse „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #ŽaliaBalta pašnekovu tapo istorinį pasirodymą per mačo didžiąją pertrauką „Žalgirio“ arenoje atlikęs charizmatiškasis Saulius Prūsaitis.

Per Kauno „Žalgirio“ rungtynių su Madrido „Real“ vidurį hitus „Norim šokt“ bei „39“ užtraukęs spalvingasis atlikėjas džiaugėsi gavęs progą ištrūkti nuo savo įprastos rutinos ir galėdamas tapti Lietuvos čempionų istorijos dalimi.

„Labai jaudinuosi ir laukiu išbėgimo į aikštelę. Kiek sužinojau, tai bus pirmas kartais, kai „Žalgiris“ rungtynių metu įsileidžia dainų atlikėją su pasirodymu. Tai yra istorija ir aš tapsiu jos dalimi. Man tai labai malonu, esu sujaudintas ir jaučiuosi pamalonintas“, – dar prieš rungtynių startą kalbėjo S.Prūsaitis.

#ŽaliaBalta laidos svečiu tapęs dainininkas atskleidė iki tol nepasakotą faktą, jog jaunystėje vienoje komandoje žaidė su „Žalgirio“ trenerių štabe dirbusiu legendiniu Lietuvos krepšininku Dariumi Songaila.

„Krepšinį ir pats žaidžiau vaikystėje. Tai buvo mano paauglystės, jaunystės sportas. Dabar tai darau rečiau, tačiau kažkada man yra tekę net vienoje komandoje žaisti su Dariumi Songaila. Esame tapę ir rajono čempionais. Taigi, buvo laikas, kai krepšinis man reiškė labai daug, o dabar jis ir toliau mane domina – seku statistiką, žiūriu NBA ir tikrai nepraleidžiu pro akis geresnių dalykų, kurie vyksta krepšinio pasaulyje“, – kalbėjo S.Prūsaitis.

Pilname interviu populiarusis atlikėjas kalbėjo apie meilę krepšiniui, kuri keitėsi su laiku ir aplinkybėmis, skaičiaus „39“ reikšmę bei pasiūlymą sukurti dainą krepšiniui.

Komentarai