L.Westermannas: „D.Itoudis stengiasi sukurti situacijas, kuriose žaidėjų talentas atsiskleistų geriausiai“ 17

Maskvą antradienį pasiekę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ruošiasi ketvirtosioms Eurolygos sezono išvykos rungtynėms. Žalgiriečių kelyje – pralaimėjimo kartėlio dar nepatyrusi Maskvos CSKA ekipa.

Būsimus varžovus puikiai pažįsta žalgirietis Leo Westermannas, kuris praėjusiame sezone rungtyniavo Rusijos klube. Apie oponentų žaidimo ypatumus prancūzas kalbėjosi su „Žalgiris TV“.

„Tai viena geriausių komandų Europoje, todėl visiškai nenuostabu, kodėl jų sąskaitoje 7 pergalės ir 0 pralaimėjimų. Jie demonstruoja puikų krepšinį, turi gerus žaidėjus, stiprią komandą. Nėra nieko stebinančio, matant juos šiame lygyje“, – apie savo buvusią ekipą kalbėjo L.Westermannas.

Kalbėdamas apie stipriąsias Rusijos komandos žaidimo puses L.Westermannas išskyrė, jog CSKA klube kiekviena krepšininkų grandis praktiškai neturi silpnų vietų.

„Kaip ir minėjau, jie turi geriausius žaidėjus Europoje. Jie yra labai talentingi. Jų gretose žaidžia daug pajėgių žaidėjų, galinčių atakuoti, kovoti dėl kamuolių, žaisti kietai. Jie gali daryti daug dalykų. CSKA gali būti labai nenuspėjama ekipa, todėl jie ir yra tokie geri“, – aiškino žalgirietis.

Dimitrio Itoudžio treniruojamoje CSKA 2017–2018 m. sezone žaidęs prancūzas puikiai žino graikų stratego treniravimo metodus. Žaidėjo teigimu, šis treneris moka puikiai atskleisti gerąsias savo auklėtinių žaidimo puses.

„Turint omenyje kiek talento yra komandoje, treneris D.Itoudis stengiasi sukurti situacijas, kuriose žaidėjų talentas atsiskleistų geriausiai. Aikštėje jie gali daryti viską. Be to, D.Itoudis – puikus treneris. Negaliu tiesiog per vieną minutę išvardinti visų jo gerų savybių“, – tvirtino L.Westermannas.

„Žalgirio“ rungtynių su CSKA pradžia – trečiadienį 19.45 val. Lietuvos laiku.

Komentarai

  1. Darius

    Turi jie silpna vieta centre, ugio trukuma, ju centras 2.03 cm ugio Jei jiems nepakris is toli, turime sansa. Bet jie taip zaidzia, kad zemas centras nebutu trukumas, atvirksciai, kiek maciau cska rungtyniu, pagal juos pradeda derintis ir kitos komandos, tiesiog buna priverstos isimti savo centrus is aikstes, kad spetu pagal cska tempa.

  2. Unvis

    Bus vienas skaudziausiu sezono pralaimejimu. Ant kokiu 23 tasku.

  3. kaunas

    Na cska nera ir stabili galima kur ne kur pristabdyt cska nerode gero zaidimo nuo pirmu sezono runktyniu

  4. 15min

    Zalgiriui bus sunku istirpdyti maskvoje isalusi nepalanku skaiciu

  5. 15min

    Trauma isbraukusi jankuna is keleiviu i maskva saraso kas nutiko kapitonui ?

  6. virgis

    Krepšinis gyvai
    https://goo.gl/gE92mG
    HD kokybė
    Lietuviškai

  7. Darius

    Na ka, po 2 kel skaiciai musu naudai. As jau pernai sakiau, kad cska nukentes del to, kad renkasi zemaugius centrus, kas ir pasitvirtino. Turtingiausia komanda Europoje turi kita nuomone apie krepsini ir bando zaisti su dvimetriniais centrais. Tuo geriau mums. Paziurekit, kaip pries juos gerai atrodo Birutis, ima kamuoli po kamuolio, apsigina po krepsiu, negrybauja ir Kavaliauskas, o Šaras juos abu kartu laiko aiksteleje, bet krasnoarmeicai nieko negali padaryti, nesugeba apibegti. Kol kas Žalgiris diktuoja zaidimo tempa, cska ryskiai ne savo veziose. Duok dieve ir toliau taip, o kas skaitot ir turit alaus, ikalkit uz 3 ir 4 kelinius !

  8. Darius

    Po 2 kel laimime lenta 19 : 9, taciau pagal klaidas lenkiame juos 9:2. Jei butu maziau klaidu, cska turetu didziuliu problemu.

  9. Kavaliauskas

    Useless smelly beard killed The GAME like always

  10. Žalias

    Ule- eik nahcui iš Žalgirio. Nuoširdžiai

  11. Mushroom onis

    Thats why u must buy better players coz theze cheep pussys only getting ur team into trouble

  12. Nx tą asilonį laikyt

    Kai grybas baudų nepataiko, tas asilas neįvairuotų net savo klišei bobai, tai kam nx toks maniakas su grėblio rankom reikalingas komandai,

  13. ..

    Namie atiduota pergalė iš +17, Realui atiduota pergalė iš +18, Barcai atiduota pergale pratesime per metima, dabar prieš cska -2, kas čia per cirkai dedasi? Jau ketvirtas varžybas taip paleist čia yra tikrai nebežmogiška, patiems žaidėjams per psichologija kerta tokie pralaimėjimai ir pasiteisinimai jokie tikrai nebepadės.

  14. SAMB

    Ule tai konkreciai savo pinigus neatidirba kas jam pasidare sunku suprasti bet kol kas tai vienas negatyvas

  15. Darius

    Motiejunai, uz atsainu poziuri i zaidima, uz nenusiteikima zaisti, sumazink Ulanovui alga. Nu nereikia mums inkaru. O visiems kitiems aciu uz puikia kova. Tik va pasakykit Daviesui, kad turint akivaizdu pranasuma reiktu ne lauzti jega ne per ta puse, o truputeli ir smegenis ijungti.

  16. ulanovas

    per 27 minutes 0 tasku, ir vienintelis su minusiniu naudingumu. o juk turetu but komandos lyderis uz toki atlyginima. idomu kas ten taip jo norejo sia vasara, kad reikia dabar 500k moketi

  17. Kaunas

    Toke politika jau užkniso ataka 22. 24 sekundės tokiom ale žvaigždėm paskui nežino kur kamuolį dieti. Ir tritaškių nemetimas būnant laisvam , su tokiu žaidimų toli nenuaisim