Kalėdų senelis: „Apsilankymas „Žalgirio“ arenoje – džiaugsmas neišpasakytas“ 0

Unikalią akciją #MANOPIRMAS šį sezoną vykdanti Kauno „Žalgirio“ komanda jau džiaugiasi pirmaisiais gražios iniciatyvos vaisiais bei toliau tęsia pažintį ir dalinasi istorijomis iš pirmųjų kartų stebint žalgiriečių rungtynes gyvai.

Kauno „Žalgirio“ arena be didesnės konkurencijos lyderiauja pagal lankomumą Eurolygoje, o bilietai į artėjančius mačus gruodžio 21 dieną su Tel Avivo „Maccabi“ bei sausio 4 dieną su Maskvos CSKA jau visiškai iššluoti.

Per šias rungtynes „Žalgirio“ arenoje lankysis ir tikras Kalėdų senelis, kuris taipogi papasakojo apie savo pirmą kartą „Žalgirio“ rungtynėse.

„Prisimenu, kad gavau laiškutį, kurį praplėšiau ir nustebau, kad mane kviečia į pačią „Žalgirio“ areną. Man buvo smalsu, bet kartu ir neramu… Ar tikrai aš ten nuvažiuosiu? Bet kai nuvažiavau, kai mane Rudolfas nuvežė, galiu patvirtinti – džiaugsmas neišpasakytas! Aš buvau labai laimingas ir dar kartą norėsiu ten važiuoti“, – po apsilankymo „Žalgirio“ arenoje teigė lietuviškasis Kalėdų senelis.

Artimiausias Eurolygos mačas „Žalgirio“ arenoje, į kurį vis dar galima įsigyti bilietą, įvyks sausio 8 dieną. Tuomet į Kauną atvyks buvusių žalgiriečių vedama Stambulo „Anadolu Efes“ komanda. Bilietas į šias rungtynes gali būti puiki kalėdinė dovana, kurią arenoje nesilankiusiems draugams dar labiau sustiprintų #MANOPIRMAS paketas.

Įsigijus #MANOPIRMAS paketą, gerbėjai gaus Lietuvos čempionų šaliką, komandos pradžiamokslį, kurio dėka susipažins su „Žalgirio“ istorija, įdomiausiais faktais bei dar aiškiau supras, kaip reikia palaikyti komandą. Be viso to, po rungtynių projekto punkte kiekvieno #MANOPIRMAS dalyvio lauks maloni staigmena.

Padovanokite sau ar savo artimajam pirmą kartą „Žalgirio“ rungtynėse!

3840x530px_kalediniai

Komentarai