Uostamiestyje žalgiriečiai nerado priešnuodžių „Neptūno“ puolimui 89

Sekmadienio vakarą „Betsafe-LKL“ centrinėje 24-ojo turo dvikovoje Kauno „Žalgirio“ komanda uostamiestyje trečią kartą šiame sezone suklupo prieš Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkus – 71:81 (15:23, 22:25, 19:16, 15:17).

Agresyvią klaipėdiečių gynybą pralaužė pražangas provokavę, tačiau tik po vieną baudą realizavę Marius Grigonis ir Brandonas Daviesas – 2:2. Nerezultatyvią atkarpą nutraukė dar vienos pražangos nesustabdytas B.Daviesas, bet tai buvo vieninteliai taškai iš žaidimo, prabėgus jau daugiau nei pusei kėlinio (5:9). Deficitui išaugus iki 5:13, iš toli įsišaudė Leo Westermannas, mesdamas baudas neklydo jaunasis Rokas Jokubaitis – 12:17. Tarsi uraganas į baudos aikštelę įsiveržė Aaronas White‘as, tačiau pirmą ketvirtį 15:23 laimėjo Tomo Delininkaičio tritaškių sulaukę šeimininkai.




Kol Lietuvos čempionams toliau sunkiai sekėsi vystyti puolimą, atstumas didėjo iki 17:28, tad nieko nelaukęs pasitarimui žalgiriečius sukvietė Šarūnas Jasikevičius. Situaciją stabilizuoti ėmėsi L.Westermanno bei B.Davieso tendamas – 22:28. B.Daviesas pataikė ir iš vidutinio nuotolio, bet čia pat atsilikimas vėl nesmagiai šoktelėjo (24:35). Gana anksti išnaudota klaipėdiečių leistinų komandinių pražangų riba pasinaudojo Edgaras Ulanovas, tačiau deficitas pasiekė naujas aukštumas – 26:40. Taisyti padėtį bandė L.Westermannas, savo žodį tarė Thomasas Walkupas – 32:43. Per likusį laiką gynyboje atstovėjo Deonas Thompsonas, iš toli driokstelėjo L.Wesermannas, tiesa, tolimu šūvių su sirena pirmą pusę uždarė 37:48 rezultatą užfiksavęs T.Delininkaitis.

Po didžiosios pertraukos tritaškiais apsikeitė Deividas Gailius ir M.Grigonis, tris taškus rinko B.Daviesas – 43:53. Lyderio savybes toliau demonstravo trečią kartą iš toli pataikęs L.Westermannas, bet užleisti susikurtos pozicijos uostamiesčio krepšininkai nesiruošė ir toliau užtikrintai kontroliavo rungtynes pirmaudami jau 49:64. Prieš lemiamą mačo atkarpą gyvybės įpūtė du tritaškius iš kairiojo krašto pataikęs bei taip atsilikimą iki 56:64 nurėžęs E.Ulanovas.

Ketvirtą kėlinį atidarė galingas B.Davieso dėjimas viena ranka, vis labiau pastebimas buvo nuo komandos draugo neatsilikęs A.White‘as – 62:68. T.Walkupas puikiai asistavo B.Daviesui (64:68), bet čia pat Simo Galdiko vedami klaipėdiečiai vėl tapo tikrais padėties šeimininkais didindami persvarą iki 64:75. Intrigos nepaleido prie baudų metimų linijos stoję B.Daviesas ir T.Walkupas – 68:77. Tiesa, laikui sparčiai tirpstant skaudų tolimą dūrį Lietuvos čempionams smeigė D.Gailius (68:80). Dramą atkurti galėję A.Milaknio ir L.Westermanno tritaškiai iš gerų padėčių tikslo nepasiekė ir galutinis teisėjo švilpukas skelbė „Neptūno“ pergalę rezultatu 71:81.

„Žalgiris“: B.Daviesas 22 (6/9 dvit., 3 per. kam., 2 blk.), L.Westermannas 17 (3/6 trit.), E.Ulanovas 11, A.White‘as 9, M.Grigonis 6 (4 rez. perd.), T.Walkupas 4, R.Jokubaitis 2, L.Uleckas 0, A.Milaknis 0, D.Thompsonas 0.

„Neptūnas“: D.Gailius 16 (2 per. kam.), T.Delininkaitis 14 (4/7 trit.), S.Galdikas 12 (9 atk. kam., 4 rez. perd.).

Komentarai

  1. Darius

    Visą laiką kalbama apie jasikevičiaus rungtynių planą, tai labai svarbu, bet aš kol kas dar gerbiamam Šarūnui į kiekvienų būsimų rungtynių planą patariu įtraukti greitą puolimą, kuris prasideda nuo pirmo paso iš gynybos. Tam, kad pamatyti kaip tai veikia, rekomenduoju pažiūrėti pirmą šios savaitės rungtynių tartp CSKA ir Olimpiakos kėlinį, kuriame Olimpiakos po beveik kiekvieno netaiklaus CSKA metimo iškart sėkmingai kontratakuodavo maskolių krepšį. Kas nematė, papasakosiu, kad vos CSKA nepataikydavo, iškart gaudavo greitą ataką. Aišku, pirmą kėlinį Olimpiakos laimėjo. Labai pasigendu šito elemento Žalgirio puolimo arsenale, ty pirmo paso į priekį. Pas mus kažkaip viskas atbulai, Vitorijoje, pvz, pirmame kėlinyje Žalgiris surengė 1 greitą ataką. Antrame kėlinyje jau net tris atakas iš eilės ir iškart išsiveržė į priekį, bet momentaliai sustojo pradėję žaisti pagal planą. 1 greitą ataką kažkokiu būdu surengė centras Davies, persivaręs kamuolį nuo vieno krepšio iki kito, tačiau tada greitas atakas jau rengė vien baskai. Tik nepataikius į krepšį jie mums iškart atsakydavo žaibiška kontrataka, Bėgo ir apibėgo, sužaidę atkarpą 20 : 1. Ačiū už skaitymą :), tęsinys sekančiame komentare.

  2. Darius

    taip pat kol kas dar gerbiamam treneriui eilinį kartą patariu nustoti bliauti ant žaidėjų kaip ant negrų medvilnės plantacijose. Atsimenu visus Žalgirio trenerius per paskutinius 40 metų ir nepamenu nei vieno, kuris būtų šitaip bliovęs. Gal estas Salumetsas buvo griežtesnis, bet kad šitaip bjauriai rėktų, nepamenu. Vieni treneriai buvo prastesni, manau tai Krapikas ar Brazys, kiti labai patiko, tai Aco Petrovičius, Plaza, Kazlauskas, žmonės skirtingų temperamentų, skirtingo lygio, bet būdavo malonu žiūrėti, kaip jie bendrauja su žaidėjais, būdavo malonu stebėti Sireiką ir jo bendravimą su jaunais žaidėjais. O kaip su jaunimu bendrauja Šaras ? Ant Jankūno ir Javtoko nėra užrėkęs kažkodėl. Garastas, pvz, su visais kalbėdavo išvis tėviškai, nors nervų ir jam kainuodavo. Grigas gal per švelniai ir silpnai net. O šaras tik dabar po daugybės pralaimėjimų pradėjo lyg ir mažiau staugti, jau pats sutrikęs. Bjauru žiūrėti, kaip jis, perkreipta fizionomija ir išvertęs pykčiu degančias akis 130 decibelų garsu bliauna. Atrodo trūksta rankose tik kirvio, užkapotų. Po tų staugimų tikrai ne vienas Žalgirio žaidėjas išvis dėdavo skersą likusiai rungtynių daliai, matėsi plika akimi. Žiūriu ir į kitas Eurolygos komandas, bet niekaip nematau tokio kito nučiuožusiais nervais.

    Kiek liko rungtynių, reikia sužaisti. Geriau padarius išvadas ir taip, kad būtų malonu žaisti patiems krepšininkams. Kad nesijaustų, lyg vieni stengiasi, o kiti tik atžaidžia, nes priklauso.

  3. jo jo

    krepšinis yra žaidimas ir turi būti jame lengvumas, minties išpildymas ne bumsėjimas prie .3 linijos. Jau dabar reikia galvoti apie ateinančius metus, yra daug neblogų savų ir užsieniečių žaidėjų LKL klubuose juos matome, todėl pirmiausia iš čia rinkti kovotojus. Be to tiek ligonių rodogal būt kažką keistino ir teniruočių metodikoje. Bet tai žiūrovo nuomonė?

  4. 709

    Sutinku su jo jo kad jau laikas ruostis kitam sezonui. Tiek komandos formavime tiek zaideju ruosimui reikalingas laikas. Jei dabar pradetu komanda ruostis kitam sezonui tai vasara pasipildzius 1-2 zaidejais nereiktu visa sezona laukti zaidimo kaip siemet. Na o siandien linkiu pergales ir geros nuotaikos fanams!

  5. Zf

    Neturiu nx zodziu…..negana kd eurolygoj gaunam juodai…nuo ryto..tai ir nuo neptuno !!!!!!

  6. Fanas

    Bl… kas per sudagalviu sou, eina na.. Zaidimi apskritai nerasta, kazkokie kastrantai po aikste laksto, nifiga nei ginasi nei puola. Vemt norisi nuo tokiu degradu. Subines isspardei, snukius ismalei is pesciom s silkyno paleidai namo, gal tada susimastys. Sarui irgi smarkiai reikia pi..duliu atsverti, gal ir tas tada savo uzkeprejusia subine pajudins. Darosi protu nesuvokiami dalykai :-(

  7. TT

    Sarunas sekmingai veda komanda 3 pralaimejimo link. 12% tritaskiu pataikymas.Milui persunku net Lkl.

  8. Fanas

    Gal zinot, kas Zalgirio viduj darosi ? Pagal anti-zaidima sprestina, kad ten kazkas labai negero vyksta, gal algu nebemoka ar kas ten, chrien zino.

  9. be ugneles

    Be noro walkupas is vis apgailetinas jokio usivedimo

  10. ....

    Žinot, galimą šitą suknistą sezoną užbaigt bent kažkiek iškeltom galvom. Bet šitie klounai to nenori. Jie tiesiog krenta veidu į mėšlą, ir su kiekvienom rungtynėm vis giliau. Žaidėjai padėję visiškai ant komandos ir trenerio, o treneris irgi padėjęs ant visų savo žaidėjų. BRAVO sezono pabaiga !!!!! Paplokime jiems ir dar pakeliam per vasarą visiems atlyginimus.

  11. nesuprantama

    Kodel suteikta polsio jankunui jau nera ko taupytis

  12. saras

    Nerekia ar zaidejai nemotyvuoti leidzia ulecka jokubaiti

  13. ar paluze

    Po pralaimejimo baskonijoi

  14. aha

    Man realiai šitas sezonas primena krizinius sezonus. Demotyvuota komanda visiškai. Jau geriau paleistų šitus šudarankius ir sezoną pabaigtų su dubleriais. Apsivemt galimą nuo jų perkreiptų ir apatiškų veidų.

  15. Efka

    Kol sitas rurakamstis treneriu bus nieko nesitikekit

  16. oo

    Kadangi Kauno miestas ir kauniečiai yra pagrindiniai šitų išlaikytojai ir žalgiriečiai neatidirba savo darbo aikštelėj, tai ponas meras galėtų pasiūlyt savo milijonus atidirbti Kauno gatves šluojant. Gal tokiam darbe atsiras ugnelė akyse ?? Suprastų ką reiškia dirbti šitie klišiarankiai milijonieriai.

  17. sd

    visiskai issisemus komanda, i kuria jau sunku ziureti. zaidejai pavarge tiek vieni nuo kitu, tiek nuo trenerio. vasara nusimato labai rimti darbai formuojant sudeti.

  18. Nu jo

    Padžiaut šituos šūdo gabalus už kiaušių žemyn galva – geriausia bausmė jiems už tai, ką jie „rodo“ aikštėj. namo grįžus nurėžti jptvjmt algas minimum už mėnesį, Šarui irgi ir visą šitą šutvę nugrūsti pas psichologą, o gal net ir pas psichiatrą. Ne komanda, o kažkoks invalidų rinkinys. Vėl eilinis supistas savaitgalis, kaip ir savaitės eigoj EL.

  19. gynyba silpna

    Du zaidejai negali laimeti runktyniu ceponis

  20. ceponis

    Gal paluze zalgirieciai po eurolygos nesekmiu

  21. nesuprantama

    Su saro keitimu kur grigonis 2 kelini nezaide 1 taska milas be tasku

  22. meška šiaurėje

    Nemokėti algų už tokį sušiktą žaidimą..Jeigu nieko negali įmesti snaiperis Milaknis su tuo pačiu Neptūnu – už ką jam mokėt tada? Kokiam darbe tave laikytų darbdavys su tokiu rezultatu?? Viskas, kaip bebūtų gaila, reikia jau atsisveikinti matomai ir su Milakniu ir su Jankūnu, tai viena.
    Antra, vis labiau sklinda gandai, kad treneris su savo staugimu jau daknisęs visus žaidėjus, manau jis pats psichologiškai gali užmušti bet ką. Jokios psichologijos iš jo pusės skirtos savų žaidėjimų palaikymui. Vis prisimenu, kaip KMT finale buvo apstaugtas Woltersas, ką tik įmetęs 3 taškus į Ryto krepšį. Taip, jis prieš tai suklydo gynyboje, ir gavom dėl to – 2 taškus. Bet jeigu tu esi nors truputį psichologas, tai tu pirmiau pagirsi žaidėją už padarytą gerą darbą, ir paskui nurodysi klaidą, o ne apstaugsi. Užmuštų psichologiškai iš 10 kokius 8 žmones toks trenerio “ palaikymas „. Žodžiu, stebuklai baigėsi, ateina permainų metai.

  23. sunkus sezonas

    Dar bus nerimas del aukso ziedu problema

  24. .....

    Šaras dar yra jaunas ir nepatyręs treneris. Kai komandoje viskas gerai, tai jis gali būti puikus treneris. Bet jis dar nesugeba susitvarkyt, kai atsiranda problemų ir krizė, kurią reikia suvaldyti. Matosi, kad komandai reikia tvirtos rankos, kas įvestų tvarkos komandoje. Bet riksmai čia nepadės.

  25. Darius

    Savo komentare akcentavau greito puolimo butinybe, pirma pasa ir kontratakas. Jasikevicius turi savo vizija, jis mano komentaru neskaito ir sidaro savo plana. To pasekoje per pirmus 2 kel Zalgiris nesurenge nei 1 ! greitos atakos !!!!!! Anksciau rasydavau, kad butina gynyboje pirmiausia apsiginti 1 pries 1, taciau ir cia Jasikevicius turi kita plana ir zaidejai ginasi kazkokioje asmenines – komandines gynybos misraineje, kurios nesupranta nei patys, nei sirgaliai. Tik 1 jau nelabai gerbiamas krepsinio genijus su 800 000 alga supranta ir turi priekaistu del prasto misraines vykdymo. Keista. Juk turejo rekordini biudzeta ir pats susirinko sita komanda. Paziurekit, kokius azuolus nupirko, Thompsona, Walkupa, Waltona. Genijus ! Jam padejo geriausias eurolygos vadybininkas Motiejunas. Va cia tai komplektacija, va cia tai sistema. Organizacija ! Neatsigerim

  26. Algis

    Kažko nutilo debilai „nesvarbu rezultatai, vistiek mylim komandą“ ;). Bekisuši Motiejūnai- ko dar reikia, kad kažkokias peiraikyt sankcijas?

  27. jokio pykcio

    Tik du zaidejai tempia zalgiri leo davies

  28. ,,,,

    O galima kokią peticiją sukurti, kad Žalgiris šį sezoną daugiau nebežaistų ??? Arba bent jau per TV nerodytų ? Nu net skauda žiūrėt, kaip milijonieriai aikštelėj kankinasi.

  29. jokio pykcio

    Neimanoma ziuret jokiu deriniu sunkiai sukuriamos progos

  30. zalgiris

    Kas pasidare ulanovui white kad silpnai net i kace nemeta grigonio truksta

  31. zalgiris

    Bent jau grizom i runktynes pastangos

  32. zalgiris

    Perdaug klaidu atrodo artejam ir vel slysta viltys neisnaudojam progu

  33. Ir vel

    prakiso vel

  34. Prakiso,,,,,

    Ir vėl ….

  35. kaunietis

    Žalgiris per silpnas net LKL’e žaist. Jam žaisti tik su mergaitėmis iš darželio!

  36. Rudokas

    Kursiu antrą filmą. MILIJONIERIŲ KANČIOS. KAUNO ROMANAS2

  37. zalgiris

    Grigonis perdege su savo nesamonem kiek klydo dar jis priekaistauja davies

  38. Rudokas

    Nors ne. Vadinsis ISTERIKAS ŠIKNOJ. KAUNO ROMANAS2

  39. Fanas

    Isvaikyt nafig visa komanda, pasilikt GAL tik Leo, Deivisa i remonto dirbtuves, visiskai sugadintas metimas, visiskai begalvis zaidimas. Visus likusius naciort i angliu kasyklas be teises iseit. Mila iskisti kokiam NKLui, supistas ale snaiperis, darzelinukai matyt geriau meto. Saras kazko nebebaubia, panasu, kad komandoj labai blogi dalykai vyksta. Netikiu, kad visi ten pavarge, nuo ko baltarankiai bekiausiai gali pavargti ? Bl… reikes gal koki regbi pereit ziuret, nes is situ degeneratu jau apsivemta sociai :-(

  40. zalgiris

    Kiek davies baudu pramete

  41. 709

    Tai vel nepavyko pries Neptuna. Motiejunas manau turi visiems pasakyt kas atsitiko komandai. Dar nemaciau taip ramiai elgentis Jaskos. Gal jau pinigai baigesi ir jie jau negauna algu

  42. zalgiris

    Saras nors ramus nerekia

  43. zalgiris

    Milas isvis tuscias motiejunas net nesedi prie komandos

  44. Zf

    Bilietus turiu su rytu kaune 5..gal kam reikia ? Zalgiris…eikit na…su tokiu zaidimu..

  45. zalgiris

    White jau net nedameta i kace

  46. ceponis

    Zalgiriui uzuojauta reikia polsio reikia isvadu

  47. Tomas

    ŠARAI- RIMTAI? Sirgaliai gerbia komandą, bet ar komanda gerbia sirgalius?

  48. ZEKAS

    Šarai, valink tu iš komandos. Šūkauk ir rėkauk ant žmonos namie, jei psichopatas esi.
    Dėjau aš ant šitos komandos, atiduodu savo abonementą, kol tas psichas stovės už komandos vairo, aš į areną savo vaikų nesivesiu, užkniso visi įmanomi rusiški keiksmažodžiai kiekvienos pertraukėles metu ir idioto snukis raudonom akim.
    Gėda. Grąžinkit man pinigus už abonementą …

  49. Jo

    Žuvis visada pūva nuo galvos, kai komandas galva jau prieš porą mėnesių turėjo būti išmestas iš darbo, tai jūs kitokių rezultatų ir nesitikėkit. Apgailėtinas treneris.

  50. pcihologiskai nuovargis

    Nuovargis atrodo lyg buvo usikabyne iki + 4 6 ir vel paleido

  51. kaunietis

    Po praeitų šlovės metų, atėjo fiasko metai. Šiais metais jie nieko nelaimės. Prašiks LKL’o finalą, jei išvis dar iki jo daeis. Viskas. Gali jau dabar uždaryti sezoną. Varyti lūzerius namo! Ir užuojauta jums visiems, kas turite abonentus ir lankėtės arenoje. Štai jums ir padėka iš Žalgirio!

  52. Fanas

    Gal uzteks vienakart su tuo Saro metimu lauk, ka daugiau be maskvyciaus galit gaut ? Maskoliuna – jam dar per anksti ir jis tiek kiek Saras neisspaus. Reikia spresti ir kuo greiciau kitus klausimus – kas isties vyksta komandos viduj, ir be jokiu slepimu. Visiems zaidejams, be Leo nu ir gal Deiviso, BUTINA rezti per algas, minimum uz menesi, Mila von apskritai is komandos, jau geriau tegu Uleckas uz minimuma meto ir klaidas daro, bent jau nebus abydna. Fizrukam gera pizduli israsyt, siame sezone matau ju klaidu, kai taip luzta ir griuna zaidejai, komandai kuo skubiau kviesti psichologa. Apie visa tai Motiejus PRIVALO atvirai pasiaiskinti. Ir po tokiu rungtyniu savo sirgaliams turi grazinti pinigus uz sugadinta laika – keli tokie kartai ir gal tada prades visi zaisti. Nuo Nauju dar nebuvo nei zaidimo, nei geru emociju.

  53. tipo

    bet Saras stipriai suemes uz kiausu laiko ne tik zaidejus,bet ir sirgalius ir Motiejuna kartu su Jaftoku,nieks ne puse zodzio jam pasakyt negali nezinau kokioj dar komandoj po sitiek pralaimejimu treneris dar butu savo poste.

  54. to Fanas

    ka lengviau pakeisti sezono metu ,kai vyksta toks balaganas,viena treneri ar kokius 6 zaidejus?

  55. .

    Sita Zalgirio komanda yra absoliuti TRAGEDIJA. Ta si sezona jau sakiau ne karta, bet dar cia kai kurie su roziniais akiniais bando irodinet priesingai. Deja, realybe tokia, kad surinkti apgailetino lygio zaidejai, iskaitant visokius walkupus ir grigonius (kuri komentatoriai dar drista pavadinti Eurolygos lygio), perluzusius potrauminius zaidejus ir veteranus. Galiu pasakyt tik tiek – siai dienai tik Daviesas vertas likti klube ir is dalies Leo, nes nepaisant traumu atiduoda 100 procentu saves. Absoliuti geda klubo valdziai, kad visiskai issityciojo is visu sirgaliu, kai reikejo pirko ne gynejus, o Deona, kurio isvis net nereik, o kazkokie antrarusiai europos klubai perka Cole, Wroten ar Chalmers… Nebejuokinkit su tokiais zaidejas, GEDA GEDA ir dar kartas GEDA. Pavargau as nuo sito apgailetino zaidimo, kur supersnaiperiai savo tritaskiais lenta dauzo ir visus taskus vercia is baudos arba isprovokave prazangas. Jau dejau skersa ant sio sezono, gali viska pralost, va kitam sezonui tegul apsisprendzia, nes soldoutu nenusimato – vadyba su treneriu turi pergalvot, ar imti 12 mamyciuku aveliu ar pasiimt normaliu zaideju. Kam tada mum tas jasikevicius isvis reikalingas, jei zaidejai apgailetini?Perkam tada Maksvyti uz 200k, liks nuo jaskos 600-700k, uz kuriuos iseis 2 auksto lygio legiuonieriai. Pridekim ir tai, kad algas bus priversti susimazinti Ulanovas,Jankunas ir Milaknis, tai uz tuos pinigus iseis superine komanda. Ner cia ka net diskutuot – sis sezonas yra totali klaida.

  56. Laukiam

    Atsistatydinimo

  57. To to Fanas

    Priminsiu, kas Saras sake po praejusiu metu EL (mazdaug taip) – dabar ant ranku nesiojat, nereikia sito, kai pralosim tada su zemem maisysit. Feja, bet taip ir atsitiko. O dabar i klausima – pakeitus treneri, esu isitikines, iki sezono pabaigos tikrai nebus geriau, komanda sugrius visiskai. Dabar isties geriau butu pakeist zaidejus ir visa balasta lauk. Pinigu iseis daug, bet papigiai galim surasti tikrai ne blogesniu zaideju, ir iki sezono galo bandyt staigiai susizaist, bus galima bent jau tinkamus zaidejus kitam sezonui atsirinkt. Del LKL kyla itin daug klaustuku, todel tektu rizikuoti, gal kas pavyks. Aisku iki to laiko, kol dar galima ka registruoti. As asmeniskai rinkciausi zaideju keitima – akivaizdus pavyzdziai kitose ypac EL komandose, paima pakeicia kelis zaidejus ir zaidimas pagereja, deja, treneriu keitimas EL bent jau nieko gero nei vienai komandai nedave

  58. kaunas

    ei perkam bilietus su gran kanarija dar yra vietu reikia palaikymo a girdit kauniokai

  59. Darjus

    Žalgirį! Susiimk!

  60. kaunas

    zali jega saras jega

  61. .....

    Kai taškai pagrinde eina iš baudų metimų ( kurių ir tai nesugeba pataikyt) tai yra apgailėtina. Komandoje puolimas neegzistuoja, o gynyba irgi žemiau kritikos. Prieš sezoną Šaras jau kaip ir buvo numatęs, kad puolime nežibėsim. Bet nenumatė svarbiausio- kad ir gynyboj lūzerių pripirko. Va čia buvo didžiausia jo klaida.

  62. Hyper

    Jei su Baskonia sugebejom per du kelinius įmesti vos 25 tsk., tai visiskai nemokam uzpulti

  63. Žalgirio fanas

    Žiauru kaip taip tragiškai Žalgiris šiam sezone žaidžia. Nesuprantu kodėl tokių nevykėlių kaip Milaknis, Tomsonas, Waltonas, Kavaliauskas nėra atleidžiami tuoj pat? Kitose komandose jie senai atleisti būtų, o čia pinigus gauna už šūdo malimą. Nejau negali atleisti už tokį gaidišką žaidimą? Nupirktų naujus žaidėjus kurie pakeltų žaidimą iš gilios šiknos!!! Dabar yra niekas nedaroma ir laukiama galo sezono, kad LKL net gautume!!! Nenustebčiau jei pusfinalyje gautų Neptūną ar Rytą, tai su tokiu žaidimu tik dėl bronzos teks kovoti, o ne finale dėl aukso!!! Prapistas jau sezonas Eurolygoje ir dar laukia kol dėl bronzos tik beliks kovoti!! Kitos komandos keičia žaidėjus, kurie nepalošia, o čia prieglauda nevykėliams pinigų gauti, nes kitur senai būtų išmesti ypač super STAR amžinas snaiperis Milaknis!!!!

  64. Darius

    bloga situacija su mūsų mylimu Žalgiriu, komanda visiškai padususi. Beviltiškas žaidimas. Jei taip bus toliau, prakišime Neptūnui LKL pusfinalyje. Man šiandien tokia mintis šovė į galvą, kaip taip yra su tiek traumų, kodėl nuolat keli traumuoti, o likę be noro žaidžia ? O gal žmonės tiesiog nebenori žaisti ir „pasiima biuletenį“ ? Sako o man kirkšnį skauda ir žiūri teliką namuose, vis geriau, negu nuolat klausyti matų savo adresu, vistiek juk aprėkia ką bepadarytų. A, tiesa, šiandien jau neberėkė. Gal ir į jo galvą atėjo supratimas, kad negalima taip su žmonėmis elgtis kaip su vergais ?

  65. sarui

    Sis pralaimejimas nelabai jaudina

  66. Darius

    ps.
    gal pražiūrėjau, bet per visas rungtynes nemačiau nei vienos greitos Žalgirio atakos, viena lyg buvo tokia 2 prieš 2, bet Westermanas sustojo ir pradėjo bumpsėti kamuolį. Nu kas čia per ataka tiesiog bėgti ir mesti ? Taigi reikia sustoti, derinį padaryti ? Tokia sistema.

  67. Faktas

    jasikevičiaus šis pralaimejimas nelabai jaudina.
    Dar po kelių tokių nejaudina, ant tvorų pradės rašyti: jasikevičius -Kauno gėda.

  68. L

    Vienas iš žaidėjų (neminėsiu pavardės), tikrai nuoširdus, nesavanaudis žmogus, su dideliu entuziazmu ėjęs į „Žalgirį“ ir tikrai daug jam atidavęs, netiesiogiai leido suprasti, kad yra labai įskaudintas ir nebenori žaisti šioje komandoje, o gal ir Lietuvoje… Panašu, taip jaučiasi ne vienas žalgirietis… Žmonėms yra blogai, todėl šiemet tokie ir rezultatai, kad ir kaip stengtųsi… Sakoma: minios meilė – vienadienė… bet tikrųjų „Žalgirio“ sirgalių prašyčiau nenusigręžti nuo komandos ir tada, kai jai sunku…

  69. Donatas

    Grigonis žiaurus savanaudis. Negaliu žiūrėti…

  70. .

    Truksta zodziu. Kur jus matete sportininka, kuris pasakytu, kad jo nejaudina tai, kad yra 13, nors pernai buvo 3 ? Visada galvojau, kad sportininkai varzosi noredami laimeti, bet stai isgirstame, kad net ir po 3 is eiles pralaimejimu tam paciam varzovui, pralaimejes pareiskia, kad jo visiskai nejaudina. Isivaizduojat ? Niekas nebejaudina. Pralose, nejaudina. O sitiek reke, stauge. O pralaimejo ir nejaudina. Kita syk pralaimesime Buducnost, sakys nejaudina. Ar su juo viskas gerai ?

  71. :)

    Siūlau neiti į areną, tegul tuščioje salėje didysis treneris su kieciausiais pirkiniais vienas zaidzia

  72. Gerb. kolegos

    Jau ir taip mes milijonieriams laaaaabai daug atleidome ir drausmingai pildėme areną. Bet riba jau peržengta. Tad nesipiktinkite, jei kas ir įžeidžiančio kažką parašys, nes tas Jaskos „nejaudina“ – spjūvis žmonėms į veidą. Greičiau jau jis eitų kitą sezoną treniruoti Darrušafakos (nes kiti vargu ar ims)

  73. .

    Garliava, Kauno raj.

  74. kažin

    Jei neisime į areną, didysis strategas pasakys, kad jam tas irgi nerūpi. Dabar jis pasirašė didžiausią savo gyvenimo kaip trenerio kontraktą ir jam niekas nerūpi. Neįsivaizduojama, kad koks CSKA treneris po 3 iš eilės pralaimėjimų Kazanei pasakytų, kad jo tai nejaudina, taip pat nukritus į lentelės dugną įžūliai rėžtų, kad jo tas irgi nejaudina. ( po tokių pareiškimų kiekvienas Eurolygos komandos treneris lėktų iš savo kėdės su tokiu greičiu, kad nespėtų susivokti, kaip jau sėdėtų namie įsispyręs į tapkes, bet čia gi Šaras, negalima jo judinti, nes aprėks )Pernai po pralaimėjimų strategas būdavo vyriškas ir sakydavo, kad padarė klaidų pats, o šiemet kaltas tvarkaraštis, nusisukusi sėkmė, alkanesni varžovai, plano, suprask genialaus, nevykdymas, traumos, nors ir visi kiti klubai turi tą pačią bėdą, jis jau net į sirgalius pradėjo baksnoti pirštu – suprask, trūksta palaikymo. Taip pat kaltos nesvarbios varžybos, pvz Klaipėdai prieš tai pralaimėta, nes taupytos jėgos, ruoštasi Eurolygai. Dar būna kalti teisėjai, jis tą duoda suprasti, bet taip pat pareiškia, kad apie teisėjus nekalbės dėl gręsiančios baudos. Jei ne tai, tai visada laimėtume 100 proc,

  75. .

    panašu, kad į Žalgirio organizacijos daržą pateko kiaulė, didelė, nepastumsi. daro ką nori ir jos nejaudina

  76. sarui

    Nejaudina pralaimejimas nemato is to tragedijos ir daromos tos pacios klaidos daromos tas pats per ta pati laiku nesubauduoti truksta ambiciju

  77. zalias

    dar turim sansu i top8 eurolygoj

  78. .

    neturim, nes Šaro nejaudina

  79. delfi

    isskirtiniame interviu jasikevicius atsigreze i vasaros bedas ir aiskino kodel pats sukelia tresa zaidejams

  80. Vytautas

    Labai lengva kritikuoti, dalyti patarimus kai nesi komandos viduje, kai nežinai visumos. Tikiu Žalgiriu , žaidėjais , treneriais, vadovais. Mano nuomone LKL dėl pinigų sukuria 4 ratų čempionatą. Nes kitos ,,komandos“, tokios, kaip Prienai, Dzūkija, Šiauliai, Nevėžis visai nedalyvauja jokiuose turnyruose, prigrūstos krepšinio šiukšlių ir verda tik LKL sultyse. Tik atvykstantis Žalgiris palaiko jų gyvybingumą, padeda rinkti žiūrovus. Žalgiris turi kategoriškai pareikalauti kitokios LKL sistemos ir išliekant tokiai absurdiškai sistemai turi trauktis iš LKL.

  81. .

    O is Eurolygos trauktis nesiulysi ?

  82. reikia

    susikaupt ir gerai pavaryt

  83. zaliai balta

    smogsime visa jega zali jega

  84. 15min gincas

    del zalgirio krizes ar tikrai nerupi pralaimeimai ir kur lyderiai klaustukas

  85. zalia balta nesijaucia

    kad smogem jau su neptunu buvo privalu smogt bent 4 kelini bet isiseme zaidejai

  86. ketvirtadieni

    bent tiketis kad parodys savo veida nora ryzta kova su gran canara dar geriau nei kad su buducnost

  87. krize

    kauno zalgiris pastaruoju metu yra atsidures didziausioje krizeje nuo tada kai prie komandos vairo stojo jasikevicius maza to su rimtomis problemomis buksuojantis zalgiris susidure ir lietuvoje ryto komandai buvo pralaimeta mindaugo taurei o sekmadieni kauno klubas isvykoje atrode kur kas prasciau uz klaipedos neptuna

  88. kas

    nemegstat kad jaska rekia ant zaideju paskaitykit krepsinis.lt interviu rasite paaiskinima del ko rekia .

  89. NESTUMKIT

    ANT JASKOS