Prasideda mokyklų registracija naujam „Žalgiris – tavo mokykloje“ sezonui 0

Jaunąją gerbėjų kartą auginanti Kauno „Žalgirio“ komanda ir toliau vykdys jau 11 metų gyvuojantį projektą „Žalgiris – tavo mokykloje“.

Unikalaus projekto metu „Žalgiris“ kviečia moksleivius iš visos Lietuvos lankytis visose komandos namų rungtynėse, taip rinkti taškus savo mokyklai bei tokiu būdu varžytis dėl pagrindinio prizo – žalgiriečių apsilankymo mokslų metų pabaigoje.

Tiesa, taškus rinkti galima ne tik gausiai lankantis Eurolygos ar „Betsafe–LKL“ rungtynėse, tačiau jie skiriami ir už nuvažiuotus kilometrus iki Kauno „Žalgirio“ arenos bei aktyvumą socialiniuose tinkluose.

Viso sezono metu „Žalgiris – tavo mokykloje“ dalyviai skatinami dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš rungtynių, o oficialioje projekto „Facebook“ paskyroje visuomet yra skelbiami specialūs konkursai. Dalyvaujant juose taip pat galima uždirbti papildomų taškų savo mokyklai.

Praėjusio sezono metu „Žalgirio“ arenoje apsilankė daugiau nei 15000 moksleivių iš visos Lietuvos, o projekte triumfavo ir Lietuvos čempionų vizito savo mokykloje sulaukė Kelmės r. Kražių Žygimanto Liauksmino gimnazija.

Būtent Kelmės miesto moksleivius galime vadinti „Žalgiris – tavo mokykloje“ asais, kadangi trys skirtingos jų mokyklos tapo nugalėtojomis per pastaruosius trejus metus.

Lietuvos čempionų komanda taip pat skatina bendruomeniškumą, aktyvumą, todėl kviečia moksleivius savo mokyklose tapti specialiais projekto ambasadoriais. Jie turės būti atsakingi už žalgirietiškos dvasios skleidimą, organizuoti išvykas, rūpintis bilietais ir netgi susitikti su kitais projekto ambasadoriais iš visos Lietuvos.

Projekte dalyvaujančios mokyklos bilietus į visas rungtynes „Žalgirio“ arenoje gauna už ypatingą kainą, o moksleiviai po „Betsafe–LKL“ rungtynių (išskyrus su „Rytu“, „Neptūnu“ ir „Lietkabeliu“) arenos nuliniame aukšte gali iš arti išvysti savo dievaičius, gauti jų autografus, nusifotografuoti.

Per jau vienuolika metų trunkančią gražią tradiciją žalgiriečiai savo vizitu yra nudžiuginę Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Marijampolės, Varėnos, Vilkaviškio, Kauno ir Kelmės mokyklas.

Kas taps naujais „Žalgiris – tavo mokykloje“ nugalėtojais ir džiaugsis „Žalgirio“ komandos apsilankymu? Užregistruoti savo mokyklą galima jau dabar iki lapkričio 22 dienos el. paštu uzsakymai@zalgiris.lt.

Taip pat skatiname „pamėgti“ oficialų projekto „Facebook“ puslapį, kuriame rasite visą naudingą informaciją ir išskirtinius konkursus projekto dalyviams.

Komentarai