#ArPažįstiŽalgirietį. Restorano savininkas, buvusios krepšininkės sūnus ir L.Westermanno vaiko krikšto tėvas 0

„Žalgiris TV“ komanda pristato sirgalių pamėgtos rubrikos #ArPažįstiŽalgirietį antrąjį šio sezono epizodą. Skirtingai nei pirmajame epizode šį kartą į Dalios Belickaitės klausimus atsakinėjo ne komandos naujokai, o jos senbuviai.

Mariui Grigoniui, Pauliui Jankūnui, Rokui Jokubaičiui, Lukui Lekavičiui, Thomasui Walkupui ir Nigelui Hayesui teko pasukti galvą ir tuo pačiu sužinoti naujų dalykų apie naujus komandos draugus.

Štai vienas iš „Žalgirio“ naujokų Ispanijoje yra atidaręs savo „empanadų“ restoraną, o kitas yra į Dikensono koledžo Šlovės muziejų patekusios krepšininkės sūnus.

Tuo metu vidurio puolėjas Joffrey Lauvergne yra puikus bičiulis su buvusiu žalgiriečiu Leo Westermannu ir net yra jo vaiko krikšto tėvas. Šis klausimas „Žalgirio“ krepšininkams klausimų nesukėlė.

„Jis yra vienintelis prancūzas komandoje, tad šis klausimas yra tikrai per lengvas“, – komentavo T.Walkupas.

D.Belickaitė taip pat buvo paruošusi klausimų apie Augustine‘ą Rubitą bei komandos trenerius Martiną Schillerį ir Arne Woltmanną.

Ar „Žalgirio“ senbuviai yra pakankamai susipažinę su savo komandos draugais, sužinosite naujausioje laidų rubrikos #ArPažįstiŽalgirietį serijoje.

Komentarai