Įvyko pirmasis „Žalgirio“ esporto organizuojamas „Hearthstone“ turnyras 2

Praėjusį savaitgalį „Žalgirio“ arenoje įvyko pirmasis Kauno „Žalgirio“ esporto organizuojamas „Hearthstone“ turnyras – „Žalgiris Summer Brawl“. Turnyre smagiai laiką leido ir žaidėjai, ir su žaidimu iš arčiau norėję susipažinti renginio svečiai.

Birželio 23 d. „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Bare 11“ įvyko net du „Hearthstone“ turnyrai: „Standard“, vykęs įprastu turnyriniu formatu, bei „Deckcrafter“, kuriame patys žaidėjai galvojo taisykles ir pagal jas kūrė savo kortų kalades.

Renginyje netrūko ir papildomų užsiėmimų, o turnyrų nugalėtojai galėjo džiaugtis šauniais vasariškais prizais.

„Deckcrafter“ turnyre lygių neturėjo dalyvis „Rengbo“, o „Standard“ turnyre pirmąją vietą nuskynė „Pupa“.

Turnyruose sudalyvauti atvyko ir „Žalgirio“ esporto „League of Legends“ komandos žaidėjai, kuriems jau po pirmųjų mačų teko trauktis ir užleisti vietą patyrusiems kortuotojams.

Lankytojai taip pat galėjo susipažinti ir su žalgiriečiais „Hearthstone“ žaidėjais: Džiugu „s8riu” Martinkėnu bei Tomu „Tomu“ Dailidoniu.

Tiesa, vaikinai renginyje pasirodė dar nesudėję bluosto, mat nuo pat 4 valandos ryto abu dalyvavo „HCT Tokyo Tour Stop“ kvalifikacijose, kurių metu turėjo šansą kvalifikuotis į Tokijuje vykstantį turnyrą. Nors pirmąją kvalifikacijų dieną vaikinai iš 10 susitikimų pralaimėjo tik kartą, antrąją dieną žaidėjams teko pasitraukti iš turnyro. Tomas „Tomas“ Dailidonis kvalifikacijas baigė rezultatu 4-2, o Džiugas „s8ris” Martinkėnas rezultatu 5-3.

Komentarai

  1. Vladelis

    Puikus renginys, laukiam sekančio!

  2. Gogo

    Thank you so much dear!! kisseshttp://abracadabravideo.com/