„Kauno Žalgirio“ komandą papildė E.Pilypas (VIDEO) 0

Futbolo klubas „Kauno Žalgiris“ prieš pirmąsias savo „SMScredit.lt A lygos“ sezono rungtynes sulaukė pastiprinimo. Neseniai su Mindaugu Kalonu sutartį pasirašiusi Kauno komanda sukirto rankomis ir su Ernestu Pilypu.

Krašto gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis šiaulietis į „Kauno Žalgirio“ gretas atvyko iš savo gimtojo miesto ekipos „Šiaulių“, kurioje praleido praėjusį sezoną ir sužaidė 18 rungtynių.

25 metų futbolininkas karjerą pradėjo 2007 metais būtent „Šiaulių“ komandoje. Vėliau, 2013 metais, E.Pilypas nusprendė paragauti legionieriaus duonos ir išvyko į Vokietiją, kur atstovavo „FC Neubrandenburg 04“ klubui.

Po metų E.Pilypas atsisveikino su Vokietija ir vėl sugrįžo į Lietuvą, kur apsivilko Pakruojo „Kruojos“ komandos marškinėlius, o 2015 metais prisijungė prie savo gimtojo miesto klubo „Šiaulių“.

Ne kartą įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėms atstovavęs krašto gynėjas „SMScredit.lt A lygoje“ yra sužaidęs 87 rungtynes, per kurias pasižymėjo 2 įvarčiais bei rezultatyviu perdavimu.

E.Pilypas „Kauno Žalgirio“ komandoje vilkės ketvirtuoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Komentarai