Pirmasis sezono abonemento pirkėjas sulaukė dovanos 0

Praėjusį sezoną „SMScredit.lt A lygoje“ debiutavęs ir penktąją vietą užėmęs „Kauno Žalgiris“ šiemet siekia dar ambicingesnių tikslų ir naują sezoną pasitiko pradėdamas abonementų prekybą.

Pirmuoju sezono abonemento pirkėju komandos istorijoje tapo Edmundas Jakutis. Vyras tikino, kad toks klubo žingsnis yra sveikintinas, nes abonementą įsigyti yra daug patogiau nei pirkti bilietą kiekvienoms rungtynėms atskirai.

„Puikus jausmas įsigijus abonementą. Aš praėjusiais metais pirkau bilietus ir ėjau į rungtynes, tačiau dabar įsigyti viso sezono abonementą yra daug patogiau nei pirkti bilietą kiekvienam mačui atskirai. Aš tikiu šia komanda ir tikiuosi, kad prie manęs prisidės daugiau žmonių, tikinčių šiuo klubu“, – teigė E.Jakutis.

Pirmąjį abonementą komandos istorijoje įsigijęs aistruolis taip pat sulaukė ir malonios dovanos. E.Jakutis lankėsi „Kauno Žalgirio“ treniruotėje, kur Audrius Kšanavičius įteikė savo marškinėlius.

Pasekti E.Jakučio pavyzdžiu ir įsigyti sezono namų rungtynių abonementą galite internetu. Taip pat tą padaryti galėsite ir rungtynių dieną stadione.

Priminsime, kad „Kauno Žalgiris“ sekmadienį 15.00 val. Nacionalinės futbolo akademijos stadione (Aukštaičių g. 51) „SMScredit.lt A lygos“ antrajame ture stos į kovą su šalies vicečempionais Trakų „Trakais“.

Komentarai