P.Daukša: „Tikimės sulaukti gausaus aistruolių palaikymo“ (VIDEO) 0

Sekmadienį „Kauno Žalgirio“ futbolininkai sieks iškovoti pirmąją pergalę savo aistruolių akivaizdoje. Žalgiriečiai šeštajame „SMScredit.lt A lygos“ ture susitiks su Marijampolės „Sūduvos“ komanda.

Laimio Bičkausko auklėtiniai praėjusiame ture neatsilaikė prieš Klaipėdos „Atlanto“ ekipą, o komandos vartininkas Deividas Mikelionis įvardino nesėkmės priežastis, tačiau tikino, kad ateityje žaidimas gerės.

„Priežastys, manau, buvo kelios. Visų pirma, tai kelionė – teko anksti išvažiuoti. Vangiai žaidėme pirmajame kėlinyje, trūko susikalbėjimo. Visa komanda prastai sužaidė. Gynėjai galbūt dar nėra gerai susižaidę. Mantas Fridrikas ir Ernestas Pilypas yra nauji žaidėjai. Tai turbūt kažkiek lemia, tačiau, manau, ateityje demonstruosime geresnį žaidimą ir praleisime mažiau įvarčių“, – kalbėjo D.Mikelionis.

Rungtynėse su „Atlantu“ žalgiriečiams padėti negalėjo saugas Karolis Šilkaitis, tačiau komandos gydytojas Algirdas Narkevičius teigė, jog trauma nėra pernelyg rimta. Vis dėlto, dar kol kas nėra žinoma, ar futbolininkas galės išbėgti į aikštę artimiausiame mače su „Sūduva“.

„Karolis Šilkaitis apšilimo metu prieš rungtynes su „Atlantu“ pajautė kirkšnies skausmus ir nenorėjome rizikuoti, kad futbolininkas patirtų rimtesnę traumą. Ar galės žaisti artėjančiame mače su „Sūduva“, pamatysime artimiausiu metu“, – teigė A.Narkevičius.

Tuo tarpu „Kauno Žalgirio“ gynėjas Paulius Daukša tikino, kad akistatoje su marijampoliečiais komanda sieks pergalės ir tikisi sulaukti gausaus aistruolių palaikymo.

„Sūduva“ žaidžia techniškai, stengiasi palaikyti kamuolį, labiau mėgsta žaisti pozicinį futbolą. Žinome, kad susitinkame su pajėgia komanda, tačiau stengsimės iškovoti tris taškus ir pasivyti juos turnyrinėje lentelėje. Žaisime namuose, tad tikimės sulaukti gausaus fanų palaikymo, kas bus mūsų dvyliktas žaidėjas“, – mintis dėstė futbolininkas.

4 taškus savo sąskaitoje turintys žalgiriečiai užima šeštą vietą turnyrinėje lentelėje, o Marijampolės ekipa su 7 taškais žengia dviemis laipteliais aukščiau, ketvirtoje pozicijoje.

„Kauno Žalgirio“ ir „Sūduvos“ klubų akistata įvyks balandžio 10 dieną, sekmadienį, 14.00 val. Nacionalinės futbolo akademijos stadione (Aukštaičių g. 51).

Komentarai