„Kauno Žalgirio“ futbolininkai nustebino maltiečių dienos centro vaikus 0

FK „Kauno Žalgiris“ tęsia gražią tradiciją. Kaip ir pernai, taip ir šiais metais komandos atstovai dalyvavo maltiečių ordino akcijoje „mažoje širdelėje- didelės idėjos“. Akcijos tikslas – surinkti lėšų ir suteikti paramą sunkesnę materialinę padėtį turinčių šeimų vaikams, lankantiems maltiečių ordino dienos centrus įvairiuose Lietuvos miestuose. Atvykę žaidėjai leido laiką kartu su Kauno dienos vaikų centro vaikais, padovanojo jiems mokyklinių priemonių, futbolo kamuolį ir pakvietė į rungtynes Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione.

„Smagu buvo susipažinti su vaikais. Jie papasakojo apie save, savo pomėgius ir veiklas maltiečių dienos centre. Padovanojome jiems mokyklai reikalingų priemonių. Apsilankymą vertinu labai gerai, kadangi tiek vaikai tiek ir mes manau pasisėmėme teigiamų emocijų. Džiugu prisidėti atliekant gerą darbą“,- įspūdžiais dalinosi  „Kauno Žalgirio“ vartininkas Deividas Mikelionis.

„Kauno vaikų dienos centre yra dvidešimt vaikų. Kiekvieną dieną susitinkame su vaikais pabūti drauge, kartu mokomės, kuriame, žaidžiame. Mūsų vaikų centre bendraujame šeimos principu ir mylime kiekvieną vaiką. Visada laukiame naujų vaikų, norime jog visi žinotų, kad čia jie yra labai laukiami“,- mintimis dalinosi Kauno maltiečių vaikų dienos centro darbuotoja Rūta Gudanavičiūtė.

Prisidėti prie šios akcijos gali įmonės ir pavieniai asmenys. Vaikams trūksta mokyklinių priemonių, visada labai laukiama finansinės paramos, jas skirti galima trumpuoju numeriu – 1419 (2 eurai) arba pervesti į MOPT sąskaitą LT29 4010 0424 0397 4431 (paskirtis: vaikams).

Komentarai