„Kauno Žalgiris“ ruošis žūtbūtinėms rungtynėms prieš Vilniaus „Žalgirio“ komandą 0

alyga.lt inf.

„SMScredit.lt A lygos“ 27-ojo turo mače nesėkmę patyręs „Kauno Žalgiris“ gerokai sukomplikavo savo galimybes išlikti čempionate.

Po pralaimėjimo Marijampolės „Sūduvai“ žalgiriečių treneris Laimis Bičkauskas pripažino, jog kai kurie varžovų futbolininkai pasižymi didesniu individualiu meistriškumu.

„Manau, kad šiandien Marijampolės „Sūduvos“ komanda buvo pajėgesnė už mus. Kai kurių žaidėjų individualus meistriškumas aukštesnis, nors antrame kėlinyje jie nedemonstravo tokio kokybiško, gražaus žaidimo, tačiau mes, susikūrę progą, neišnaudojome ir vienoje iš kontratakų praleidome įvartį.

Po to buvo bandymas atakuoti, eiti „va bank“ ir dar viena klaidelė – antras įvartis – rezultatas jau ir aiškus. Rungtynes nulėmė mūsų gana grubokos klaidos“, – kalbėjo strategas.

„Kauno Žalgirio“ gretas taip pat išretino traumos: „Turėjome problemų dėl žaidėjų sveikatos. Sikorskis prieš porą dienų turėjo temperatūros, per pertrauką prašėsi keitimo. Taip pat Tomas Bučma turėjo kirkšnies traumelę, pilna jėga negalėjo žaisti. Turėjome legionieriaus traumą, kur išvis negalėjome leisti į aikštę. Manau, šitos priežastys ir nulėmė mūsų ne tokį gerą žaidimą, kaip prieš tai buvusiose rungtynėse.“

„Kauno Žalgiris“ turi tikėtis, jog Utenos „Utenis“ 27-ajame ture neįveiks „Stumbro“ ir tada priešpaskutinės vietos likimas spręsis paskutinėse ketvirto rato rungtynėse.

„Mums nėra kur trauktis. Mes mėginame žaisti, treniruotis, žaidėjai atiduoda visas jėgas. Kaip ir šiandieną tikrai stengėsi, neturiu nė vienam priekaištų dėl to atidavimo savęs rungtynėse. Mėginsime ruoštis ir toms paskutinėms rungtynėms, kiek leis jėgos ir meistriškumas. Manau, kovosime dėl taškų“, – kalbėjo L. Bičkauskas.

Komentarai