Ketvirtojo A lygos turo varžovas – Jonavos „Jonava“ (VIDEO) 1

2017-ųjų metų sezonas ,,Kauno Žalgirio“ futbolo komandai prasidėjo gana netikėtai ir neplanuotai, tačiau žalgiriečiai jau spėjo sužaisti dvejas čempionato rungtynes, kurių baigtys identiškos, bet deja ne kauniečių naudai. Abu kartus teko pripažinti minimalų varžovų pranašumą.

Treneriai teigia, kad pritrūko šiek tiek laiko viską sustyguoti, tačiau treniruotėse įdedamos didelės futbolininkų pastangos  ir entuziazmas rodo, jog komanda tikrai nusiteikusi parodyti geresnius rezultatus.

Sakoma, kad trečias kartas nemeluoja? Balandžio 1-ąją dieną, 13.00 val. Jonavoje susitiks ,,Kauno Žalgiris“ ir „Jonava“. Kalbant apie būsimus varžovus – komanda dar neturi nei vieno pralaimėjimo ir nei vienos pergalės. Visos trys rungtynės baigėsi lygiosiomis.

,,Kauno Žalgirio“ vyr. treneris tikisi, jog šį kartą jo komanda išlaikys savo vartus ,,sausus“ ir  atidarys įvarčių sąskaitą bei nutrauks jonaviečių nepralaimėtų rungtynių seriją.

Komentarai

  1. pumpt

    laikas butu padaryti ir futbolo kluba,kuris kaip krepsinio klubas zaistu su Barcelona, Real ir kitomis garsiomis komandomis,nes is Vilniaus komandos eilini karta nieko gero nenusimato