Fantastiškai į rungtynes sugrįžęs „Kauno Žalgiris“ triumfavo miesto derbyje 1

„Kauno Žalgirio“ komanda antrą kartą šiame sezone triumfavo Kauno derbyje ir įveikė kitą miesto komandą „Stumbrą“. Šį kartą Mindaugo Čepo auklėtiniai po pradžioje praleistų įvarčių atsilikinėjo net 0:3, tačiau sugebėjo ne tik išlyginti rezultatą, bet ir persverti jį savo naudai. Rungtynės baigėsi „Kauno Žalgirio“ pergale rezultatu 4:3.

Jau pačioje rungtynių pradžioje po klaidų „Stumbras“ smogė negailestingai ir per pirmas 10 minučių įmušė tris įvarčius bei užtikrintai pirmavo.

Vis tik, žalgiriečiai nepasidavė ir dar pirmojo kėlinio metu rezultatą sušvelnino. Smūgį iš toli atliko Danielis Romanovskis, o kamuolys po rikošeto atsidūrė vartuose.

Jau po pertraukos „Kauno Žalgiris“ į aikštę žengė su dar didesne energija ir visiškai perėmė rungtynių kontrolę.

Po keitimo aikštėje pasirodęs Pijus Širvys įmušė antrą komandos įvartį, o rezultatą 72-ąją minutę išlygino taip pat po keitimo į aikštę žengęs Rokas Krušnauskas.

Išlyginę rezultatą žalgiriečiai nesustojo ir jau 83-ąją minutę persvėrė rezultatą savo naudai. Septintą savo įvartį šiame sezone įmušė Joao Figueiredo.

M.Čepo komandai pavyko išsaugoti turimą pranašumą ir į savo sąskaitą įsirašyti dar tris taškus bei sutvirtinti pozicijas trečioje vietoje.

Komentarai

  1. Kaunietis

    Neitiketina… Respect’as uz charakteri – saunuoliai!