Trečią kartą iš eilės įveikti „Riterių“ nepavyko 0

Prieš rinktinių pertrauką „Kauno Žalgirio“ futbolininkai patyrė nesėkmę A lygos čempionate. Kauniečiai išvykoje rezultatu 0:1 (0:0) nusileido prieš tai dukart įveiktiems Vilniaus „Riteriams“.

„Kauno Žalgiris“ šiose rungtynėse vertėsi be traumuotų Arūno Klimavičiaus, Dominyko Galkevičiaus ir Egidijaus Vaitkūno bei dėl kortelių žaisti negalėjusio Tomo Mikuckio.

Susitikimą kiek aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai, tačiau pirmą kartą A lygos rungtynes startinėje sudėtyje šiemet pradėjęs vartininkas Martynas Matuzas su varžovų keliamomis grėsmėmis susitvarkė.

Savo atsakymų Mindaugo Čepo auklėtiniai taip pat bandė ieškoti, tačiau jie pirmoje rungtynių dalyje įvarčiais taip pat nevirto. Smūgiuoti  į varžovų vartus mėgino Rokas Krušnauskas, Danielis Romanovskis ir Pijus Širvys.

Jau pertraukos metu vyriausiasis komandos treneris atliko keitimą ir vietoje R.Krušnausko į aikštę metė brazilą Renato.

Antroje susitikimo dalyje vaizdas aikštėje jau pasikeitė – kauniečiai pradėjo ilgiau kontroliuoti kamuolį ir daugiau laiko leisti varžovų aikštės pusėje.

Vis tik, kėliniui perėjus į antrą pusę žalgiriečiai praleido įvartį. Baudos aikštelėje rungtynių arbitras užfiksavo Kauno komandos žaidėjo žaidimą ranka, o vienuolikos metrų baudinį sėkmingai realizavo „Riterių“ puolėjas Teremas Moffi.

Nors kauniečiai dar mėgino taisyti situaciją ir lyginti rezultatą, pasižymėti jiems nepavyko ir trečią kartą iš eilės įveikti „Riterių“ nesigavo.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ birželio 14 dieną namuose žais su Vilniaus „Žalgiriu“.

Komentarai