Trečią kartą šiame sezone pralaimėta Vilniaus „Žalgiriui“ 1

19-ojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda rezultatu 0:3 (0:2) pralaimėjo į pirmą vietą bent jau kuriam laikui pakilusiai Vilniaus „Žalgirio“ komandai. Tai buvo trečia vilniečių pergalė tarpusavio susitikimuose šiame sezone.

Ketvirtą rungtynių minutę pavojingą progą įmušti įvartį turėjo varžovų baudos aikštelėje atsidūręs Rokas Krušnauskas, tačiau jo smūgis nebuvo tikslus.

Jau po keleto minučių pavojinga proga atsakė ir Vilniaus „Žalgirio“ komanda, tačiau prie savų vartų įspūdingai sužaidęs Deividas Mikelionis sugebėjo atremti varžovų smūgį.

Dar neįpusėjus kėliniui Arūnas Klimavičius grubiai suklydo, vėliau situaciją taisė prasižengdamas šalia baudos aikštelės, o baudos smūgį tiksliai realizavęs Tomislavas Kišas išvedė aikštės šeimininkus į priekį.

Sužaidus kiek daugiau nei pusę valandos, komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas buvo priverstas atlikti keitimą. Vietoje rungtynių tęsti nebegalėjusio Roko Krušnausko aikštėje pirmą kartą pasirodė ir „Kauno Žalgirio“ klube debiutavo puolėjas Deivydas Matulevičius, kuris jau vienu ir pirmųjų prisilietimų prie kamuolio turėjo progą pasižymėti, tačiau ja nepasinaudojo.

Pačioje kėlinio pabaigoje po dar vienos standartinės situacijos vilniečiai savo persvarą padvigubino. Į baudos aikštelę pakeltą kamuolį galva į vartus pasiuntė Karolis Uzėla.

Antroje rungtynių pusėje Kauno komanda ilgiau galėjo džiaugtis kamuoliu, tačiau kamuolio kontrolės paversti įvarčiais nepavyko.

73-ąją rungtynių minutę dar vieną šansą pasižymėti turėjo Deivydas Matulevičius, tačiau jo smūgį atrėmė varžovų vartininkas.

Iki rungtynių pabaigos aikštės šeimininkai pasižymėjo dar kartą. 78-ąją minutę vilniečiai surengė greitą išpuolį, po kurio antrą savo ir trečią komandos įvartį pelnė bei tašką rungtynėse padėjo T.Kišas.

Po 19 žaistų rungtynių A lygoje Kauno ekipa su 27 taškais žengia ketvirtoje vietoje ir 8 taškais atsilieka nuo laipteliu aukščiau esančių Vilniaus „Riterių“, su kuriais Kauno SM Tauro stadione žais jau rugpjūčio 17 dieną.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Žinote, kuo toliau, tuo žaidimas blogėja. Šiandien buvo baisu žiūrėti, neturiu žodžių…