Dviem baudiniais nubaustas „Kauno Žalgiris“ krito prieš čempionus 2

A lygoje nutrūko „Kauno Žalgirio“ pergalių serija. Ją Kaune nutraukė Marijampolės „Sūduva“, kuri 24-ojo turo rungtynes laimėjo rezultatu 2:0 (1:0).

Pačioje rungtynių pradžioje kauniečiai turėjo savų šansų pasižymėti, tačiau vartuose patikimai žaidė varžovų vartų sargas.

Nors labai daug šansų priekyje Kauno komanda neturėjo, prie savų vartų problemų taip pat beveik nekilo ir žaidimas gynyboje buvo užtikrintas.

Vis tik, kėlinio pabaigoje rungtynių arbitras už žaidimą ranka skyrė vienuolikos metrų baudinį, kurį realizavo Mihretas Topčagičius.

Antrojo kėlinio metu žalgiriečiai ieškojo kelių prie varžovų vartų, tačiau keletas smūgiu galva vis baigdavosi tuo, kad kamuolį gaudydavo I.Kardumas.

77-ąją minutę rungtynėse buvo padėtas taškas. Teisėjas skyrė dar vieną vienuolikos metrų baudinį, o jį vėl sėkmingai realizavo tas pats M.Topčagičius.

Po 24-ojo turo rungtynių „Kauno Žalgiris“ ir „Riteriai“ dalinasi 3-4 vietas, tačiau vilniečiai yra sužaidę rungtynėmis mažiau.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgiris“ rugsėjo 28 dieną žais išvykoje su „Panevėžio“ komanda, o spalio 5-ąją namuose priims Vilniaus „Žalgirį“.

Komentarai

  1. opapa

    4 pendeliai per du macus… o apie ataka net nera kalbos baisu

  2. Kaunietis tikras

    Na su palanga ten dvi rankos buvo (is kuriu antros tipo net nebuvo), bet siandien vel ta pati gyneju linija, kaip pries menesi vilniuje, kada pasikrovem 0:3 is standartu del gyneju klaidu :( Kame cia ideja – Dapkus sedi ant bankes, o zaidzia Rudinilson? Ir kas per bajeriai su Bushmanu? – jis visa galva geresnis uz ta jaunimeli, kurie siandien saugus zaide (o be to dar ir Pilibaitis praleidinejo). Jeigu cia tipo skautingas, taikantis prie priesininko sudeties, tai labai nevykes…