Prekyba bilietais į rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“ baigta. Svarbi informacija sirgaliams 0

Likus mažiau nei 24 valandoms iki pirmųjų šio sezono „Kauno Žalgirio“ A lygos namų rungtynių su Vilniaus „Žalgirio“ klubu nebeliko laisvų bilietų – prekyboje buvę bilietai buvo išparduoti.

„Kauno Žalgirio“ klubas remdamasis Vyriausybės nurodymais į rungtynes įleisti gali tik ribotą kiekį žiūrovų, tad rungtynių dieną prie stadiono įsigyti bilietų galimybės sirgaliai neturės.

Spėjusiems įsigyti bilietus klubas primena, kad į stadioną patekti galės tik apsauginę kaukę dėvintys sirgaliai, o tribūnoje jie (išskyrus šeimos narius) turės laikytis ne mažesnio nei 1 metro atstumo.

„Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos stadione (Neries krantinė 7B) susirinkę sirgaliai turės galimybę įsigyti įvairių užkandžių ir gėrimų.

Taip pat, „Kauno Žalgirio“ sirgaliai jau gali įsigyti bilietus į artimiausias namų rungtynes, kuriose birželio 13 dieną žalgiriečiai susitiks su „Panevėžio“ komanda.

Bilietų į šeštadienio rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“ įsigyti nespėję sirgaliai rungtynes tiesiogiai stebėti galės DELFI TV kanalu arba internetu delfi.tv.

Komentarai