Zalgiris wins King Mindaugas Cup 8

Zalgiris Kaunas won King Mindaugas Cup for the fourth year in a row by defeating CBet Jonava 81-77 in the final in Siauliai.

Edgaras Ulanovas scored 22 points for the winners, and was named MVP of the Final Four. Arnas Butkevicius added 17 points and Rolands Smits and Lukas Lekavicius contributed 10 apiece.

Edvinas Seskus led Jonava with 17 points and Glynn Watson scored 15.

Zalgiris started strong and led 26-17 after 10 minutes. Butkevicius and Ulanovas boosted Zalgiris with a pair of dunks in the second quarter, as Kaunas team led 40-33 at halftime.

Jonava turned the tables in the third quarter and entered the fourth up 56-55.

Butkevicius scored twice in a 10-0 Zalgiris run to open the fourth quarter. Goran Huskic helped Jonava rally to within 70-73 and Watson made it 74-76 in the penultimate minute. Free throws by Ulanovas and Smits helped Zalgiris seal the outcome.

Comments

  1. 709

    Su pirmu titulu si sezona!

  2. Darius

    tikrai nesitikejau tokiu geru rungtyniu is Jonavos puses, todel pagarba jiems uz kova ir sveikinimai Zalgiriui ! Titulas titulu, bet is kokios megeju lygos jie istrauke Giedraiti ?

  3. Hyper

    Congrats !

  4. Aha

    Šiaip ir pasidžiaugt galėtų tutulą laimėję, nes apdovanojimai labai jau nykiai atrodė. O ir fanai ten atvykę nelabai supratau ką ten veikė, nei vienos skanduotės nebuvo girdėt.

  5. Sveikinimai

    Iskovojus taure, bet pats zaidimas tai… Jei, anot Kazio, Jonava sugeba pastatyt Zalgiri i nepatogias situacijas ir privercia zaist ne savo zaidima, o ne atvirksciai, tai tiesiog truksta zodziu. Juk cia Jonava, su visa pagarba. Jonava su 7 zaideju rotacija, kurie tikrai nera Eurolygos lygio. Labai niuriai nuteike sitos rungtynes kovos del Eurolygos astuoneto atzvilgiu. Ir taip ta situacija nera gera, zinant, kad pries beveik visus pagrindinius konkurentus neturim pranasumo, bet dar ir komandos rodomas zaidimas tikejimo neprideda. Anyway, sveikinimai padarius tai, ka ir privalejo padaryt, gal kazkiek nastos bus nusimesta nuo peciu, ivykdzius pirma sezono tiksla. Ir zinoma, didziausi sveikinimai Kaziui, pagaliau laimejus savo pirma trofeju su Zalgiriu ir apskritai vyru krepsinyje.

  6. .

    ko jiem dziaugtis jei patys mato kad zaidimas nei kiek nepagerejes, tokia jonava ant +15 turejo nunest. gerai kad butke su luku rodo atsigavimo zenklus, ‘naujokai’ deja ir toliau tusti

  7. vaizdelis

    nebuvo geras, nors tur but reikia pasidziaugti titulu ir kad plytos patyre toki fiasko, bet kad zaidimas buvo tik momentais normalus, gerai kad pusei lietuviu rupejo tas titulas , kita puse ir legionas giliai padejo ant to turnyro ir zaidzia tik eurolygoj, nors ir eurloygoj ne visi. Piusas buvo tame kad pagaliau treneris suprato ka reiskia Lukosiuna isleisti prie tokias komandas kaip kabelis ir jonava . TOdel ir neleido. Bet dar lieka labai daug klausimu giedraiciui, kuris yra tik 50% pernykscio lygio , net veidas jo pasikeites , ant tiek zmogus neranda savo vietos komandoj. Na ir komplimentai Jonavai su 10 – 20 kartu mazesniu biudzetu visem sparde uzpakali grandams, bravo!

  8. Giedraiti

    Kas del Giedraicio reikejo skolinti Giedraiti pries sezona jokios naudos nedave turnyre LKL tai LKL uztaiko viena kita tritaski tai sunkiai isipaiso