A 13-point lead goes to waste against ASVEL at home 48

Zalgiris Kaunas led for most of the game, but in the end lost to ASVEL Villeurbanne 88-91 in EuroLeague Round 6 game at Zalgirio Arena.

After playing little defense for three quarters, ASVEL limited the home side to 8 points in the final 10 minutes and came up with just enough offense to scratch out the road win and improve to 1-5 Zalgiris has dropped to 3-3 in the league.

Zalgiris saw Tomas Dimsa tie his career highs with 5 three-pointers and 21 points while Keenan Evans delivered 19 points, 6 rebounds and 7 assists in the loss.

Timothe Luwawu-Cabarrot scored 19 points with 6 rebounds off the bench to pace five ASVEL scorers in double figures. Youssoupha Fall had 15 points, Joffrey Lauvergne and Nando De Colo both scored 13 points and Mike Scott pitched in 12 points.

Comments

  1. Paulis

    Perlaikytas 4 keliny evensas ir dimša bent minutei reikejo pailsiinti kelinio viduri

  2. Geda

    Tiesiog geda pralosti dvi rungtynes namuose, geda.

  3. Qwerty

    Man tai truksta minties zaidime, tritaskiais negali remtis visa zaidima. Besikeiciacioj gynyboj jau turbut visi esam ismokinti, kad reikia ieskoti pranasumo situacijos, pas mus to siandien nebuvo. Tikiuosi vyrai padarys isvadas. Apmaudziai prarastas taskas…:(

  4. Zal

    Jei ir po šitų rungtynių nepadarys išvadų tai nežinau tada. Oj dega Kazio sėdimoji, o dar po pralaimėjimo savaitgalį rytuj manau galės lagaminus krautis. Anekdotas kažkoks, Žalgiris sugalvojo Eurolygą puolomų imti. Gintis pradėkit vieną kartą, nejuokinę Europos su Nevėžio lygio gynybą.

  5. Nesvarbu tas taskas

    Mes matome ka gali komanda namuose, nelabai ka, isvykoje visiskai nieko, rezultatas aiskus, skendam

  6. Opa..pa...

    Manau baiges soldoutai… geda koks zaidimas… turiu bilietus 11.17 gal kam reik? Nes neziuresiu kaip vel pries luzerius gaus…

  7. Sigis

    Gal lekaviciu reikejo 4 keliny imest butu padraskes,bet kazys myznius

  8. bilietai

    refundink bilietus, neproblema, man tiesiog geda matyti, kai namuose nuo paskutines vietos komanods pasikrauna

  9. M

    Manau reikejo dar dazniau keisti zaidejus. Pirmam kelini ti 10 isejo ar dar ka praleidau. Laimetos varzybos . Buvo…

  10. ..

    1.Kada naujas žaidėjas vietoj to ką pardavėte ?
    2.Buvo bandymai pirkti iki kol Eurolyga leidzia registruoti,bet nieko nesigavo..
    3.Buvo rasyta,kad turėsim pamainą Brazdeikiui iki NBA sezono pradzios(iki spalio galo)
    4.Eurolygoj kiekvienos varžybos svarbios,kiekv pergalė namie,kai paskui gale skaičiuojami viščiukai :)
    5.Gėda LONGAS
    6.Neparduokit žaidėjų,jeigų neturit kuo pakeisti ,ką nupirkti !

  11. Ž1968

    Kazy, gal kraukis daiktus, ką?
    Tu niekada neturi plano B. Niekada. Per PČ buvo graudu žiūrėti, kaip mus minžiojo serbai, per pastarąsias dvejas eurolygas mus tokiu pat stiliumi pervažiavo Valencia, o šiandien dįl tavo perlaikytų žaidėjų į kaulus davė lig šiol nelaimėjusi komanda.
    Kuo nustebinsi sekmadienį?
    Gėda.

  12. Darius

    manau, kad sitas pralaimejimas yra atpildas uz tas nesamones, kurias nuolat daro Zalgirio vadovybe. Ar butinai reikejo is rungtyniu daryti teatra kazkoki ir zaisti juodos spalvos apranga ? Pirma karta istorijoje. Mes kas, Statyba kokia ar Zalgiris ? Labai gaila tasko, nes visas rungtynes kontroliavo zaidima, kol 4 kelinuke visiskai subyrejo per pirmas 5 min sukrapstydami tik 2 taskelius.
    Labai prastai atrodo tas mitrolongas ir Butkevicius, kurio pirmos 2 rungtynes buvo getos, o dabar nera ka i ji ziureti, visiskai tuscias jau kelinta savaite. Ir kaip paskutine eurolygos komanda Kaune sumeta 91 taska jus man paaiskinkit ? Kur cia suo pakastas ?

  13. zerocool

    tai negi ruskiai teisus ir siemet zalgiris yra gerai isskautintas bei su rimtu nusiteikimu varzovu?taip pat siemet zalgirieciai nebera tokie kovingi,kokie buvo pernai,o naujas zaidejas,manau,bus tik nuo antro rato-ir tikrai nebus auksto lygio.

  14. Opa..pa...

    Cia ules kalte.. dabar treneris bijo rekti ant zaideju 🫣

  15. :(

    Nu ką, baigėsi graži praėjusio sezono pasaka. Žaidimo nėra, gynybos nėra, o 4 kėliny ir puolimo neliko. Namų arenos faktorius irgi pasirodo nebe faktorius, nes visiški autsaideriai meta po 90 ir duoda į kaulus. Kokia gėda. Gėda visiems, net ir sirgaliams, nes varžovai pas mus jaučiasi kaip namie. Dvi namų rungtynės, du pralaimėjimai iš eilės. Neprisimenu, kada paskutinį kartą taip buvo. Bet šiaip tai įdomu, kas nutiko komandai, kad taip pasikeitė mentalitetas? Iš kovotojų, viską pradedančių nuo gynybos, tapo skysti trajakų svaidytojai. Toks žaidimo stilius tokiai komandai tikrai nėra pergalingas. Tą dabar ir matom. Gera sezono pradžia jau išmesta velniop. Žiūrėsim, kas toliau, bet žaidimas tikrai nesitaiso. Dabar jau vis daugiau žvilgsnių turėtų nukrypti į trenerį, nes nuo pat pradžių buvo blogų ženklų, bet nebuvo pakeitimų iš trenerio pusės.

  16. Deja

    Atsikračius I. Taylor’o, atnešusio komandai LKL čempionų taurę, sakiau: nusigręš sėkmė nuo “Žalgirio”… Panašu, kad neklydau… Labai gaila…

  17. Ir kokio velnio

    Reikejo siurpnakti daryti pries rungtynes? Siurpnaktis ir gavos. Ir dar ta keista apranga. Juodai zalius reikejo palaikyt, o ne zaliai baltus.

  18. gg

    su tom aprangom jau pernai fiasko gavosi kai pralaimejo namie pries pao su jomis zaisdami, visi akivaizdziai kazkokie sutrike ir nesavi buvo, jau atrode kad bus atsisakyta visam laikui situ nesamoniu, pasirodo ne velnio

  19. irgi nesuprantu ka tos keistos aprangos duoda? Nematau jokios naudos , o rungtynes pralaimėjo vur treneris, nekontroliuoja komandos, ypač pasimatė per paskutinę ataką, kažkokia nesamonė. Ir tikrai jokia čia sekmė neturėjo reikšmės, jaška laisvas reikia gerai pagalvot dėl trenerio

  20. Juoda spalva

    Drariau tai atsakysi? Kas yra kitoje juodosios skylės pusėje?

  21. Ne Brazdeikio "Žalgiriui" trūksta

    Praeito sezono gale jau buvo gerai sukomplektuota komanda, tereikėjo sulaukti pasveikusio Evanso. Galėjom išlaikyti ne “Žalgirio” branduolį, o komandą. Bet ne, kažkas užsinorėjo sudėties “rotacijų”… Štai ir turime rezultatą.

  22. 709

    Manau si sezona komanda nuo pat pradzios sezono dar yra psichologineje duobeje. Gal reikia keisti psichologa jei toks etatas dar yra.Sezono pradzia LKL be motyvacijos Eurolegue duobele. O siaip tai ir arena prisnudus, be dideliu emociju stebi rungtynes. Vakar netgi penkios lozes buvo visiskai tuscios, vadinasi ir nupirktos vietos nereiskia kad jos bus uzsestos.

  23. Sekmadienį

    Dar ir nuo “ryto”prasileis.

  24. Apmaudu

    Ulanovas Zalgirio zingsnio I prieki pasigendantis sudetingas sezonas🤔

  25. Europa

    Galbut papildys Austin Rivers

  26. Europa

    Austin Rivers has received interest from Europe 11 Yerars experience in NBA Rivers not only received interest but also an offer from a Eurolygue team He expected decide soon about his future

  27. A G

    netraukia moskvicius eurolygos, per sudetinga jam.

  28. JULIUS

    PRALAIMĖTA TIK MASKVIČIO NEKOMPETENCIJOS BAISU ŽIŪRĖT KAIP DU PIRKINIAI NERANDA VIETOS AIKŠTELEJE ŽAIDIAMA PO VIENA NĖRA KOMANDINIO ŽAIDIMO ŽAIDĖJAI SUŽVAIGŽDĖJO KOLVADOVAVO KRAPIKAS SU SABONIU BUVO PERGALIŲ O ATĖJUS KAZIUI SUKIEKVĖNOMIS RUNKTYNEMIS VIS PRASTYM

  29. Zalgiris

    Sauktukas Zalgiriui nemaloni tendencija ir pabires mentalitetas

  30. Zzz

    Kazys be Evanso yra visiškas nulis. Tiesiog užtenka prisiminti 3vt. LKL, praeito sezono tampymasį su rytu, šios vasaros rinktinės gėdą prieš latvius ir beviltišką žaidimą prieš serbus. Dar toliau tęsti ? Jei ne Evanso trauktos rungtynės praeitam sezone iki traumos, jokio TOP 8 net nebūtų buvę, o ir ten pasirodėm apgailėtinai. Stipriai pervertintas treneriukas yra Kaziukas ir niekas manes neįtikins kitaip.

  31. Maksvytis

    Ne kaltas o pats duoda tona per pertraukeles cia Zalgirio beda gynyba

  32. Zalgiris

    Podcastas bus Sirdyje zaliai balti Kazio kritika beveidis Zalgiris Privalomas naujokas ir akistata su Rytu

  33. Zalgiris

    Laukia sunkus Lapkritis Rytas Efes Wolves Pao Bayern

  34. Brady Manek

    Su Baskais paejo deriniai ant Tritaskiu su Valencia Asvel demesys didesnis net Progu negaudavo laisvu progu.

  35. Zalgiris

    Zalgiriui truksta pabaigose Saltakraujiskumo kaip kad vakar Valencia pabaigoje pries Alba

  36. Zalgiris

    Per gerai apie save galvojantis Zalgiris

  37. Zalgiris

    Visiskai savo veida pametes Zalgiris

  38. Tiskevicius

    4 kelinis Perlaikytas Evansas kad droze 29 min Zalgiris laikesi puolime ant Evanso Evansui pavargus Zalgiris nesilaike ant nieko Evanso toksai zaidimas daugiausiai ne Maksvycio ir ne Evanso O del Mitro longo

  39. Austin Rivers

    Nu laukiam tokio papildymo,bus idomu žiurėti kaip žais prieš Kariniauską.
    Jeigu rimtai,būtų gera pamaina Brazdeikiui toks grajokas..
    Keista,kad laisvas agentas liko NBA..
    Neblogai ir čempe žaidė,neskaitant prieš Kariniauską :)

  40. Austin Rivers

    Cia ne tas kur zaide pries Kariniauska

  41. Lakers

    Ten kur Austin Reaves tai Lakers O cia Austin Rivers

  42. Algimantas

    Norim ketvirtą kėlinį laimėti tritaškiais, o treneriai to nemato, nemato, kad Hayes neapsigina prieš Falą, bet ir toliau tas vyksta ir t.t. O Ulanovas ne pirmas rungtynes nesąmones meta. Kiek Jis metimų per treniruotę iš 10 įmestų, kokį priešpaskutinį savo metimą metė?

  43. Kritikas

    Galvoju paprastai (mastykim kritiškai, atmetus tas simpatijas, antipatija, meilę komandai, nemeilę, ištikimybę ir visokį, kitokį š). Esmė paprasta, tik kodėl niekas garsiai nekalba. Problema visada buvo yra ir bus – TRENERIS!!!, su savo apgailėtinu “trenerių” štabu. Negi nematėte to PČ su LTU rinktinė. Nu šitas treneris akivaizdžiai yra taktikos ir strategijos “impotentas”. Nu nesugeba Kazys normaliai paruošti komandos nei planui A, nei planui B. Žaidėjai yra normalūs bet čia kaip šachmatuose, kas iš tų figūrų jei nėra kas tinkamai jas sustato. Tai ir lieka tik figūros. Vienas pavyzdys – Manekas. Primena tokią aukštesnę Milaknio versiją, labai ribotų galimybių žaidėjas bet turintis labai jau smagią rankelę. Ar matėte nors vieną sugalvotą derinį, kaip išvesti tokį žaidėją patogiam metimui?
    Verdiktas paprastas – labai gaila bet deja šiandien gręsia pralaimėjimas rytui.
    Po jo reiktų skubiai galvoti ne apie naujo žaidėjo įsigijimą, o apie Kazio išeitinę kompensaciją ir Šaro sugrąžinimą į komandą, nes daugiau tokios puikios progos gali ir nebebūti

  44. Kritikui

    Nu 1. Žaidžia rytoi. 2. Šahmatuose tu gaudaisi prastai. 3. Nu tai pirmyn, sumokek kompensacija.

  45. Darius

    na Motiejunas turi didele patirti moketi treneriams kompensacijas, sumokejo Zouros ir jo asistentams, Schileriui, Zdovcui. Cia is tokiu riebesniu. O prisiminus visus motiejuno pasirinkimus, tai be isvardintu treneriu buvo pasirinkti Stombergas, Krapikas ir tik tada Jasikevicius. Dabar Maksvytis. Zalgiris turi liga pasirinkti silpnus trenerius, tai Bagatskis, tai Grigas, tai Brazys. tai dar koks Maskoliunas.

  46. Na,

    Schilleris buvo klaida, bet kas neklysta… O Zdovcas – normalus treneris, tik su juo negarbingai išsiskirta.

  47. Darius

    As irgi manau, kad Zdovcas buvo geras treneris, bet jam nepasiseke, nes gavo prastai sukomplektuota komanda, o paskui zmogus dar ir apgautas buvo. Visi mateme, kad Zdovca pakeites Maksvytis su ta pacia komanda pralaimejo viska, Lietkabeliuu, Rytui, Jonavai, gavo nuo visu is eiles, Neptunui pralose mazajame finale kiek pamenu du kartus, siaip ne taip liko 3 vietoje LKL.

  48. Nazaras Longas

    OUT !