Zalgiris takes confident victory over Rytas in the capital 26

Zalgiris Kaunas (8-0) has put the lock on the first place in the Betsafe-LKL Championship. Kazys Maksvytis’ team defeated Rytas (7-1) 81-67 on the road in Vilnius and became the league’s sole leader.

Kevarrius Hayes started the game with four points, Edgaras Ulanovas scored on a floater and Keenan Evans made three free throws to make it 9-6. Laurynas Birutis added three points, Lukas Lekavicius drove to the basket and Tomas Dimsa had five points, 19-10.

Brady Manek made two three-pointers in a row, Dimsa connected on a long shot, and Hayes and Naz Mitrou-Long scored underneath, 32-17. Ulanovas added three points, Birutis and Manek were accurate from the free-throw line and Evans scored six points in a few minutes, 45-33.

Dovydas Giedraitis hit a three-pointer after the break, Ulanovas scored a two-pointer, but in the middle of the third period the deficit was reduced to single digits – 50-42. Birutis dunked it home and sank a free throw, Dimsa added five points, Mitrou-Long made a successful raid to the free throw line, and Rolands Smits scored his first points, 62-50.

Dimsa and Evans scored at the start of the fourth quarter, Smits added four points and the teams were separated by fifteen points (70-55). Dimsa drove to the basket, Ulanovas scored five points and Evans had four points to seal the victory, 81-67.

Dimsa was the leading scorer for Zalgiris with 17 points. Evans added 15 points and 3 steals, while Ulanovas collected 12 points, 5 rebounds and 5 assists.

Comments

  1. 709

    Su pergale pries principini varzova.

  2. Linas

    Raudonoms šiukšlėms buvo parodyta jų vieta.Geros rungtynės gynyboje ir visiškai išjungti rytšūdžių tritaškiai,bet per daug leista atsikovoti kamuolių po savo krepšiu.Tikėkimės gynyba persikels ir į Eurolygą.

  3. .

    kaip besusiklostytu likusios rungtynes sia savaite, butina kuo greiciau paleisti longa ir i jo vieta ieskoti naujoko.

  4. Darius

    smagi pergale, gerad nusiteikimas, tik is Butkes nesulaukiu jokio zaidimo. Bet ziureti klausantis ceponio komentavimo buvo linksma, pvz suzaidus 3 min jis konstatavo, kad Ryto puolimas yra uraganinis, nors per tas 3 min Rytas buvo pelnes tik 2 taskus. Po to jis uzblioblve oooooo, puikus Velickos prasiverzimas, bet kai Manekas imete du tritadkius, ilgam nutilo. Nebesauke ooooo. Specialiai jo klauseme ir prisijuokeme uz pilvu susieme.

  5. Pasirodo

    net neieško naujo žaidėjo, apgailėtina strategija, bet už šias rngt galima pagirti, tik reikia per daug nesididžiuot nes rytas siemet silpnesnis

  6. Šiknoi smegenu ieškai

    Tai tu ir nesidžiaug. Eik paverkt pas mama i papa. O aš pasidžiaugsiu, geros emocijos, su pergale.

  7. To pasirodo

    Tokiems myžalams kaip tu, ne vieta tarp Žalgirio fanu. Baikit inkšt luzeriai

  8. Pšol

    Nx, rūstus vyruke, išpūsk žandus ir nuleisk vandeni

  9. Rytas

    Per silpnas netuti fosterio

  10. Bravo

    Zalgiris surakino ryto puolima

  11. 💚💚💚

    Už šią pergalę “Žalgiriui” tikrai AČIŪ. Apramino Vilniaus fanus, trenerį ir asmeninį “Ryto” komentatorių-advokatą Vaidą Čeponį jų pačių arenoje. Sunkus šis savaitgalis žmogui: vakar rėkė prieš “Lietkabelį”, šiandien – prieš “Žalgirį”, neprašomas “treniravo” Jonavą, nuolat žarsto patarimus vilniečiams… bet kaip nesiseka, taip nesiseka… “Mes nepalaikome nė vienos komandos…” Kurgi ne… Galėtų įsidarbinti V. Šeškaus asistentu (regis, yra laisva vieta), bet tikriausiai ponui Čeponiui tai per žemos pareigos. O gal interesų konfliktas… Jeigu rimtai, kur žiūri LKL vadovybė, leisdama dirbti akivaizdžiai šališkam komentatoriui, kuriuo nuo seno skundžiasi visi, žinoma, išskyrus “Rytą”? Tikriausiai dėl intrigos. Tiek to… Su pergale, žalgiriečiai! Praskaidrinote vakarą.

  12. Maksvytis

    Dabar duodame sansa esamiems zaidejams nemazai delto nepasitenkinanciu kodel anksciau to nesake kad dar manome neisnaudojome savo potencialo Tai kad Su Valencia Asvel nepavyko ispausti

  13. Gynyba

    Zalgiriui palanki ASG arena 29 karta laimeta Zalgirieciu nusiteikimas buvo maksimalus sustabde Ryto metikus

  14. keistas dziaugsmas

    Kai kuriu, nugalejjus stipriai silpnesne komanda. Cia ne dirbis kai panasaus lygio komandos Barca -Real, Oly- Pan, Fen- Efes, o jie cia gynyba gera mato, puolima, Ceponiu pastalais rupinasi.Bet Maskvycio melu, išsisukinėjimo nemato..

  15. Darius

    o ka, gal reiktu liudeti ? Zalgiris laimejo uztikrintai, o pernai pirmas Vilniuje gavo. Kas liecia naujoka, o kam tas naujokas ? Brazdeiki pardave, ispirka gavo, i kisene ikrito kruva pinigu, tai ka dabar siulysit juos is ten isimti ? O kam ? Arena ir taip pilna, tai manot jie saibas taip ims ir metys ? Del logotipo kiek aistru buvo ir ka, ar pakeite ? Praejo menesiukas ir perka atributika su tuo pampersu grazu ziuret. Tai manot zaideja nupirks ? Nebent subines degs arba ras gera papigiai.

  16. Džiaugiames

    kiekviena pergale o ypač prieš plytas, bet negalima pardavus lyderi sezono pradžioj svaičiot apie kažkokius mistinius nepilnus išnaudojimus, tik ne eurolygoj

  17. Brazdeikis

    Kazkokia nesamone praradus Brazdeiki ne tai kad aktyviai ieskot naujoko kad ir visi ta pasakytu Neimam bet ko yra NBA akrentanciu laisvu dabar snekama apie Luka Longa kur po daug minuciu negauna dar pocencialo iesko

  18. Dariau

    Nepasakok reikia naujoko jei pralaimejom pries Valencia Asvel apie Logo jau senai visi apsiprato nejaugi nera variantu Rinkoje

  19. Dariau

    Tu kaip jauties? Daugiau gějum, ar liezbiete?

  20. Darius

    po pergales jauciuosi gerai.

  21. To keistas dziaugsmas

    Kaip nesidžiaugti? Tikriausiai nesuprantate, kokia svarbi “Žalgirio” sirgaliams pergalė prieš tą “silpną” komandą, ir dar Vilniuje, jų arenoje. Kai kuriems nugalėti “Rytą” – didesnis džiaugsmas nei įveikti “Barça”, “Real”…

  22. Ir dar

    Nebūtų buvę pikta, bent jau man, jeigu būtume padovanoję LKL pergalę kokiai kitai komandai, pvz., “Lietkabeliui” Čenako sugrįžimo proga. Tik ne Vilniaus “Rytui”. Taigi smagu… Ir turnyrinei lentelei svarbus taškas – pirmi be konkurencijos.

  23. Evans

    Butu bent Evansui dar tritaskiai sukrite

  24. Pergalė

    gera, bet arena tai wolves o ne ryto

  25. To Pergalė

    Tiesa, “Wolves” arenoje, bet daugybės “vedančiųjų” (anot “Ryto” trenerio) fanų akivaizdoje.

  26. ryto

    treneris daugiau nusisneka negu kazka kontruktyviai pasako per visa savo karjera, i jo pezaliones maziau reikia demesio kreipti