Zalgiris erases 18-point deficit, but loses in overtime against Anadolu Efes 39

Zalgiris Kaunas made it to overtime in Round 7 of the 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season, but eventually lost 82-86 to Anadolu Efes Istanbul on the road.

The game started with the guests getting into a 14-6 lead, but Anadolu Efes has cut it to 14-13 at the end of first quarter.

Zalgiris was struggling offensively in the second period, and trailed 26-38 at halftime.

Anadolu Efes connected on two triples early in the third quarter, and raised the lead to 18 points, 26-44. Zalgiris didn’t give up, as Rolands Smits and Tomas Dimsa combined for 11 points to cut it down to 46-51.

Kaunas team got in front 54-53, but quickly was behind again (54-62) at the beginning of the the fourth quarter. Then Keenan Evans took the game into his hands scoring 15 points, and finally bringing his team to overtime.

Smits connected from downtown for an early lead in overtime, but Anadolu Efes closed it with three-points of their own to seal the win.

Will Clyburn led the way for Efes with 20 points while Darius Thompson scored 17 points with 5 assists. Derek Willis also collected a double-double of 11 points and 10 rebounds and Shane Larkin had 14 points, including the layup to decide the game with 9.3 seconds left.

This victor improves the Turkish side’s record this season to 3-4 and snapped a two-game losing streak.

Zalgiris sees its losing skid extend to three games for a 3-4 mark as well. Evans was the leading scorer for the guests with 20 points. Smits had 16 points, Dimsa scored 15 points and Kevarrius Hayes chipped in 13 points.

Comments

  1. nervai nelaiko

    Zaidziam su dviem gynejais , nazas su luku nkl lygis ,giedraitis bulves meto….kiek dar lauksim naujoko ,ar parduodam dar ka nors ir duodam sansa tiem kas liko???

  2. Opa

    Cia jau pizdiec . Numirus komanda ir treneris

  3. Opa

    Liko tik radonuot

  4. Samb

    Moskvyciau tai reikia ar ne papildymo nes dar patarmozinsi ir galesi uzleisti pozicijas

  5. Darius

    pasakysiu taip, kad neziurint i pratesima, iki to zaidima nuskandino moskvicius su savo idiotiska taktika ir inkarinio Giedraicio perlaikymu. Jau pernai rasiau, kad Giedraitis primena Brazi, yra letas, meta letai, verziasi blogai, driblingas silpnas, nera stiprus fiziskai, be suolio. Bet ne, moskvicius vis kisa ir kisa ta inkara, o KUR LEKAVIČIUS ? Istarto penketa eina silpniausias komandos krepsininkas, kas cia per …

  6. Qwerty

    Su kokia mintim komplektuota komanda? Nazas vietoj Evanso turejo buti? Su tokiom minutem neisizais, Dovydas siandien perlaikytas. Realiai ant individualsus Keenano meistriskumo istraukem pratesima. Kovojo, bet ir anadolu ne tas..

  7. sd

    su longu kazka jau daryt reikia…

  8. BBD meras

    Prapiso tai prapiso, pratinkimės, šį sezoną dažnai taip bus, bet kai tie du loxai iš LRT komentuojantys rungtynes pradėjo pardavinėt K.Evans’ą, tai profesionalumo jų atžvilgiu kaip iš kaimo liurbių

  9. !

    Longas maladiec,Giedraitis irgi gali daug minučių pažaisti,nu o Ewansa parduodam už išpirka,bus eurų normaliai,dar plius soldautai.

  10. Efes

    🤔😟 Na bent Zalgiris parode charakteri is -12 18 su Evansu pritruko 1 2 tasku iki pratesimo nesidziaugiau Prateso jau +3 79-76 reikejo apsigynt

  11. Pritarčiau

    Dariui, darbėnai ne treneris, or ne pirma karta, o NML buvo paimtas vietoj lukošiūno jei ka, tik vietoj brazdeikio nebo niekas paimtas

  12. Giedraiti

    Giedraiciui uzteko runktyniu su Baskais o dar Maksvytis perlaiko Giedraiti Tai kur Pocencialas Lekavicius Longas negauna daug minuciu

  13. Maksvytis

    Kad jau 4 gale neleido Giedraicio

  14. Maksvytis

    2 ketvirtis mum kainavo pergale

  15. Bronko

    Graudu, bet pratesima pralose treneris ir kapitonas, abieju klaidos spendimuose. Paskutines atakos aplamai negalima paaiskinti, po pertraukeles issimesti kamuoli amt Ules, kas per apsurdas, o ir zaidejai ne tie buvo aiksteleje…

  16. Sigis

    Idomu ule su buroku ne meiluźiai,tiek laikyt aikstei seni pridvesusi

  17. Zalgiris

    Neranda papildymo dar neranda laiko Lekaviciui Longui Tai kaip galima laimet neisnaudotas Pocencialas

  18. Zalgiris

    Nereikia viska nurasyt ant Ules mete tritaski mete pramete Evanso buvo tas metimas sunkus 😟🤔

  19. Bronko

    Ulei reikia susitvarkyti su galva. Is kuno kalbos matosi kad neturi pasitikejimo. Jei jis netiki savim, kaip juo, kaip kapitonu gali tiketi komanda?

  20. Jo

    Reikia naza ir Luką gal pabandyti mainus su kitomis komandomis padaryti būtų komandai ir jams

  21. :(

    Stebuklai pasitaiko, bet nesikartoja, deja… Praejes sezonas buvo stebuklas, o sis – jau realybe. Komanda pardave Brazdeiki, naujokai ne sustiprino, o tempia zemyn, Evansas, kad ir kaip gerai atrodo, bet vis tiek zmogus po sunkios traumos, o ir vienas neistemps. Dar pridedam prasta Butkes forma, pamesta kovotoju mentaliteta, dingusia gynyba ir turim, ka turim. Zaidimo nera. Ir nepanasu, kad Maksvytis sugebetu ta zaidima atrast, kai komandoj tiek daug nefunkcionuojanciu zaideju. Isspardyt siknas tiems, kurie skautino ir komplektavo komanda. Biudzetas rekordinis, bet turim tik du normalius gynejus. Noreta isplest rotacija, bet visiskai sufeilinta. Jankiui turetu labai skaudet galva nuo intensyvaus svarstymo, kaip pataisyt situacija. Gal jau reiktu skambint PM i Barselona ir klaust patarimo, nes degam. Belieka dar pasikraut nuo vilku, kurie ant bangos, ir bus visiska sikna emociskai tiek komandai, tiek sirgaliams.

  22. Darius

    treneris taip ir nesurado vietos Mitrolongui, visiskai nusodino Lekaviciu, nieko neismoke Giedraicio, Butkevicius niekada negavo sau deriniu, nes treneriui taip patogiau, kai zmogus pats susirenka savo taskus, na dabar kuris laikas jau nesusirenka. Kas liko ? A, Birutis ! Uz ji aciu komanda komplektavusiam, bet beda, kad Birutis sunkiai tempia eurolygos lygi. O ka Manekas ? Gal tegu stovi ant tritaskio ir i gynyba net nebega, vistiek nesigina. Dar kiek ir duobele pavirs juoda skyle ir nepades nei naujokas.

  23. Maksvytis

    Sugrizimu pasidziauges Maksvytis apie Clyburno faktoriu ir zingsni I prieki 🤔 Nesimato to zingsnio kur Pocencialas Lekaviciaus Longo nera 4 kelini

  24. Dariau

    Maksvytis praita karta sake Dar turim neisnaudotu pociancialo Lekaviciaus Longo jei neleidzia 3 4 kelini

  25. Ulanovas

    Ulanovas Eurolygoje kartais uztenka vieno kelinio kad butu nulemtos runktynes dar Jegu pritruko pratesime

  26. Na,

    Dariaus žodžiuose yra tiesos: didžiausia “Žalgirio” problema – ne žaidėjai…

  27. Akcija

    Dabar ašaru servetělěms 50% nuolaida. Drěgnoms 40%. Sisiuojantiems verdančiu ir pampersu, galiojimas pasibaiges, bet dar vis su garantija. Užsakymus priemam visa para. Prekes atsimt galima Kuzmos 13, Kaune. Saulěs 9, Vilniui.

  28. Vilius

    Giedraitis -6 eff, Lukas -1 ir Naz 1 eff, tai cia vadinasi nereikia papildymo?Pardavet antra individualiai stipriausia zaideja ir nieko nepirkot?Tai jus tiesiog padejot skersa ant visu fanu, palaikanciu kluba, kurie sunesa pinigus darydami soldoutus, pirkdami insideri. NBA pilna zaideju, Terrence Ross, Will Barton, Austin Rivers, bet ne, jums tokie netinka, nes neaisku kaip integruosis. tai va prasom, integravosi mineti trys zaidejai i minusa varantys. Kazkam graziai pinigai i kisene nuseda ir as atsisakau remti toki neskaidru kluba, kuris negerbia savo gerbeju. Atsisakiau insiderio ir nebepirksiu bilietu. Aciu Jankunai

  29. Myžniai gal užteks žliubti

    Blt…Negaliu piskit nah.. iš čia myžniai Viliai,Dariai ir panašus. Man ir daug kas nepatinka. Bet kaip manaškěs pirksiu, nepirksiu, atsisakau, siusi pusi. Ka jus čia gazdinat kaip malalětkos, apsimyžè kaip bobos, verkia čia.

  30. Ka

    Kazio klausia apie Papildymą nieko negali pasakyti kas per Situacija ką Galvoja Jankūnas sudėtingas tvarkaraštis Pao Bayern Oly Milanas

  31. Maksvytis

    Pats greičiau pavargo nei žaidėjai pratęsime 2 žaidėjai ant suolo Potencialo dar neišnaudotas turim šansą duot

  32. Maksvytis

    Gal pamatė kad Lekavičiui neparanki komanda Efes po kelių minučių

  33. butent

    kad treneris yra ribotas ir dar pervarges , na bet rytas iveiktas isvykoj turim dziaugtis, o be to laukia dar ir vilkai isvykoj, gal bus dar to dziaugsmo

  34. Saulius

    Paskaičius atsiliepimus, tai čia vien nusipelnę treneriai susirinkę. Už Žalgirio trenerius dviem, gal trim galvom geresni.

  35. Jankunas

    Jankunas apie nedeganti papildymo klausima ir darba biure su Kalnieciu

  36. Zaliai balti

    Zalgirio Plytos Turkijoi pramiegotas kelinis ir Tamsus debesys

  37. Mitro longas

    Kuo toliau tuo blogiau Zalgiris naujokas praranda Maksvycio pasitikejima

  38. A G

    visa beda, kad, maskvytis netraukia EL lygio, cia yra vienintele problema.

  39. Birutis

    Biruciui ne Eurolygoi zaisti