Zalgiris breaks the spell on the last shot against Bayern 30

It came down to the final shot, but Zalgiris Kaunas ultimately outlasted a feisty Bayern Munich for a 74-73 victory in Round 9 of the 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season.

As Bayern did earlier this week, Zalgiris ended a four-game losing streak to break their tie in the standings and move to 4-5.

Keenan Evans banked in a floater with 9 seconds left to decide it, but 43 points from the bench made the difference for Zalgiris.

Roland Smits led the winners with 16 points, while reserves Tomas Dimsa, Lukas Lekavicius and Laurynas Birutis combined for 35. Birutis added 9 rebounds, too.

Serge Ibaka paced Bayern (3-6) with 20 points while Leandro Bolmaro added 12. The home team’s 13 three-pointers to just 8 for Bayern spelled the difference. Smits hit 4 of those and Dimsa 3.

Comments

  1. Darius

    pergale pasiekta, buntas baigesi, treneris metomas i ora, sold outai tesiasi, visi laimingi.

  2. Rimas

    Kokia cia pergale🤣kam tas mitrolongas laikumas jei vistiek nelose

  3. Ramas

    Visai nejuokinga, vos įveikta bajern be trijų lyderių Obsto,Bongos,Lučičiaus, įsivaizduoju kaip atrodytų Žalgiris be trijų lyderių ir galvojat ,kad išsisuksit be traumų visą sezoną, laikas už Igio pinigus pirkti du žaidėjus.

  4. Sigis

    Burokas idomu.źino kad krepsinikus treniruoja nes keiçia kaip ledo rituly,mest ji von

  5. Ž1968 >Dariui

    Suprantu tavo ironiją. Iš visų čia mūsų komentuojančių, tavo komentai profesionaliausi.Dabar: pergalė yra pergalė. Sveikinimai komandai ir fanams. Bet… žaliai-balta chebra… pegalė gi per fuksą. Klubo problemos nuo to nedingo. Ir negdings.

  6. Kkostas

    Vargo vakarienė ir tiek, kas iš tos pergalės ,jeigu žaidimo komandinio nėra, o už tai atsakingas treneris. Trneris netraukia eurolygos.

  7. BBD meras

    Išbezdėta pergalė, o ne laimėta!

  8. Na jau ne

    Jei si pergale per fuksa, tai pries tai buve 3 pralaimejimai irgi per fuksa.

  9. Dvejopas jausmas

    Jeigu galima džiaugtis tokia pergale, tai tik dėl žaidėjų, ją išvargusių, ir dėl Evanso, kuris gal kiek atsikratys kaltės jausmo dėl pralaimėtų rungtynių. Ta pergalė pasiekta TIK žaidėjų dėka. Daugiau niekas nesikeičia. Permainos “Žalgiryje” būtinos dabar, nelaukiant kito sezono, kai galbūt atsiras tinkamas treneris, bet komandoje nebebus tokio lygio legionierių kaip K. Evansas ir R. Šmitas.

  10. 709

    Su puikiu Evanso sprendimu ir to deka pasiekta pergale.

  11. fuj

    Paskutinemis sekundemis nugalejo Eurolygos galo komanda, be keliu jos lyderiu. Vidutiniokiu nenugales niekaip, neperkur. Bus pralosimu daug daugiau, nei pergaliu. O dziaugtis 13-15 vietomis nera ko. Na nebent gal 2 gerus nupirks dabar, ne sausi.

  12. :(

    Pergale yra, taskas yra, bet pats zaidimas nesikeicia. Bayern beveik visas rungtynes buvo geresne komanda, bet si karta gale jau labiau pasiseke Zalgiriui. Aisku, reikia but saziningiems, Bayern sudetis geresne ir gilesne uz Zalgirio, net ir iskritus dviem labai svarbiems zaidejams. Bet didziausia ispudi padare tas Laso pasitikejimas jaunais zaidejais, kurie tuo paciu irgi nedrebina kinku, zaidzia drasiai, kovingai. Reiketu kokiam Giedraiciui imt is ju pavyzdi. Zodziu, sveikinimai su pergale, bet didelio dziaugsmo vis tiek nera, nes su tokiu zaidimu tu pergaliu daug nenusimato.

  13. Šančiai

    Užsimerkus ir nieko nekritikuojant yra tik vienas geras dalykas- pergalė su +1. Gal šiandien to ir užteks.

  14. Linas

    Vargelis, o ne pergalė,galima sakyti,kad mums šiandien labai pasisekė,bet žaidimą visi greit pamirš,liks tik taškas turnyrinėj lentėlėj.gal padės atsigauti komandai psichologiškai…websteris nr 2,kas nesupranta čia aš apie nazą,turi būti paleistas,vistiek jokios naudos nėra-tiek pat bet kuris jaunuolis iš dublerių padarys.taip būtų geriausia abiem pusėm.antras ant karštosios kėdės sėda barzda tipo snaiperis,kuris tik per apšilimą pataiko ir po to kaip psichinis ligonis ant suolo galvą į reklamas daužo.na ir hayesas vakar žemiau visos kritikos,begalvis ir tiek.panašu,kad birutis tampa pagrindiniu žalgirio centru.būtų kas prieš porą metų tai pasakęs,būtų juokinga.na bet pergalė yra pergalė…

  15. LOL>Ž1968

    Tu čia del Dariaus turbut juokauji :)

  16. Ne į temą

    Jeigu neieškote komandai pastiprinimo, tai bent jau rytojaus rungtynėms su “Šiauliais” neregistruokite Evanso, Šmito… Leiskite žmonėms nors truputį atsikvėpti.

  17. Darius

    mano pastebejmas butu toks, kad Evansas pralaimetose rungtynese su olympiakos zaide daugiausiai minuciu eurolygoje si sezona is visu suzaistu rungtyniu, nors akivaizdziai yra sedes jau kelintas rungtynes is eiles. Gale rungtyniu klydo ir Zalgiris pralose. Vakar Evansas jau zaide maziausiai minuciu is visu jo suzaistu rungtyniu eurolygoje ir rungtyniu pabaigoje pataike pergalinga metima.
    Taip pat ir toliau manau, kad Giedraiciui ne vieta starto penkete. Vieta starto penkete reikia pelnyti. Tai man nesuprantami Maksvycio sprendimai vienose rungtynese leisti Giedraiti i starta, o sekanciose apskritai jo nepakelti nuo suolo. Gal galima butu pagaliau pradeti ivesti Mitrolonga i zaidima, nes eile rungtyniu Moksvytis vis bande ji kisti i izaidejus, o dabar nusispjove ir visai neduoda zaisti. Pajegus, stiprus zaidejas sefi ant suolo be vietos. Duokit jam pazaisti antru numeriu pagaliau. su Maneku viskas aisku, metimus gauna ant lekstutes kaip saldainius, bet saudo i lanka, o apie Hayes nezinau ka isvis pasakyti, antri metai komandoje, o gryba supjaus lygioje vietoje. Nepajudinamas i prieki nei per zingsni.

  18. Martynas

    34445
    Fgr

  19. Kad

    neieško tikrai yra žinoma ir tai labai liūdina, nes viskas nukreipta į pinigus, o ne į sportinius pasiekimus. Tiesa, su pergale žali, nors ir labai sunkiai ir žaidžiant prastokai

  20. 709

    Man tai jau senai aisku kad sportinis principas tik tarp kitko. Pinigai pirmoje vietoje. Tai ne tik Zalgiryje,o aplamai visame sporte.

  21. Darius

    taip, 709, daug kam atsiveria akys, Zalgiris yra uabas, skirtas kalti pinigus. Va net neprasidejus sezonui atsijrate Brazdeikio kontrakto, gavo ispirka, turi lema. Pakeite logotipa vien del pinigu. Sugalvojo per Velines padaryti karnavala irgi del pinigu, cia viskas del pinigu. Uztai ir nebevaikstau i arena, nes sportinis principas tik antroje vietoje, pirmoje pinigai.

  22. 💚💚💚

    Pinigai pirmoje vietoje ne tik sporte. Pinigai visur: moksle, mene, žiniasklaidoje… Nebeliko principų, garbės… Kažkaip pasiilgsti laikų, kai dar ne viskas buvo perkama-parduodama, ir tų laikų “Žalgirio”…

  23. Isnerta

    Badas nutrauktas ramiai is miegojo ir spaudimas nukrito istraukta bet ar ilgam dabar dar sudetingiau Oly Milanas Alba

  24. Pao

    Koks dar Olympiakos

  25. Darius

    ne taip parasiau, aisku Pao

  26. Lrytas

    Laikas atlikti keitimus – nutraukta pralaimejimu serija Zalgirio bedu neuzmaskavo

  27. Fanas nuo 1973 m

    Dariau ir iš kokių ten nicku dar rašai,viską savo suknistam gyvenime labai gerai darai – kovoji su “vėjo malūnais”,neini į areną,dar jei nustotum čia rašyt,o pairinktum kokio celofano platformą būtum idealus vatnikas.

  28. Darius

    seni, gal tu rupinkis savo reikalais, ok ?

  29. drariau

    Kad tu baigi uzknist cia visus, tavo saitas izvestia.ru ar kaskas pns…

  30. Darius

    nustok žliumbti