Zalgiris takes home victory over Siauliai 12

Zalgiris Kaunas (9-1) won their ninth victory in this season’s Betsafe-LKL Championship. Kazys Maksvytis’ team defeated Siauliai (1-9) by 89-74 (16-15, 29-20, 22-28, 22-11) at Zalgirio Arena.

Lukas Lekavicius alley-ooped to Laurynas Birutis on the first possession, Naz Mitrou-Long made two drives to the basket and Danielius Lavrinovicius scored from long range to make it 9-8. Brady Manek finished two consecutive possessions with two-handed dunks, and at the end of the quarter, Tomas Dimsa’s three-pointer made it 16-15.

Kevarrius Hayes made four free throws, Dovydas Giedraitis added two mid-range shots and Mitrou-Long scored from long range, 27-19. D.Lavrinovicius made a poster dunk over his opponent, Lukas Lekavicius scored two points with a foul and made a three-pointer, Dovydas Butka and Mitrou-Long scored inside, Birutis added four points, and Lekavicius finished the first half with a two-pointer to make the score 45-35.

After the break, the hosts had to wait almost three minutes for their first points, which were scored by Mitrou-Long with a three-pointer (48-44). Edgaras Ulanovas and Manek scored five points each, and Lekavicius scored nine more to make it 67-63.

Dimsa scored six points, Lavrinovicius connected twice from long range, and Zalgiris regained a double-digit lead, 79-66. Giedraitis scored two points, Lavrinovicius hit two more three-pointers and Manek scored two more points to clinch the victory, 89-74.

Lavrinovicius and Lekavicius were the leading scorers for Zalgiris with 17 points. Mitrou-Long finished the game with 12, as Manek scored 11 points.

Comments

  1. 709

    Su pergale. D.Butka ne 0,o 2tsk.

  2. q

    gal longui jau ieskoma komanda?

  3. Darius

    Mitrolongas vel 3 keliny buvo pastatytas izaidineti kamuoli ir to rezultatas buvo 0:9 Zalgirio nenaudai. Tik tada Moksvytis isleido Lekaviciu ir reikalai atakoje pajudejo. Klausimas kodel visi kaltina Mitrolonga, jei jis negali zaisti toje pozicijoje ir tai aisku visiems, isskyrus Maksvyti ?

  4. Longas

    Nemazai pramete laisvas tritaskiu taip mesdamas butu ir 18 20 tasku sumetes bet vistiek daugiau zaide neprireike Evanso

  5. Dariau

    Nustok žliumbti

  6. Trumpai

    Reik dět Šarui kontrakta, jai jis sutinka. Nes žaidimas regresuoja,

  7. longo

    kontraktas yra kosminis pagal duodama nauda , cia belieka tik prarasti pinigus, bet zalgiris tai neblogai sugeba.

  8. Nelabai Trumpai

    Longas ira visiškai kvailas žaidějas, jo tas dyrbtinas užsivedimas ir strapaliojimas, vaizduojama povyza kad viskas gerai, aš čia viska kontruoliuoju…Apskritai varo iš proto, jo tas apsimetinejimas tipo viskas ok. Visi mato, mušta korta, věliau manau bus dar blogiau. Turiu omeni ji tuojau praděs nušvilpiněti

  9. A G

    du stabdziai, longas ir didysis treneris

  10. Darius

    idomu tai, kad Mitrolongas geriausias karjeros rungtynes suzaide butent pries Kauno Zalgiri pernai ir matyt todel krito i aki vadybai. Vidutiniskas zaidejas, jau metuose, todel labai jau nenuslifuosi ir nepatobulinsi, bet ko ji Moskvytis vis kisa zaisti izaideju ? Net jei pastatytu centru, blogiau nebutu. Kas liecia prota, o ka Brazdeikis lose protingiau ? Pasiziuriu ka jis dabar zaidzia pas Bardzoka, tai vienintelis iskrites is komandos ir zaidzia atskirai nuo visu. Megsta gaves kamuoli nutraukti derinius ir lauzti vienas, tik jei Zalgiryje sitas dar praeidavo, tai ten jis jau nera kazkokia gviazda ir trina suola.

  11. Na

    Brazdeikis – individualistas, ne komandos žmogus. Jis ir “Žalgiryje”, ir rinktinėje mėgdavo veržtis vienas, negalvodamas… Nepritapo komandoje ir, panašu, pats nenorėjo likti “Žalgiryje”. Interviu minėjo, kad nesigaili išėjęs ir neva Graikijoje jaučiasi laimingas. Ne problema, kad Brazdeikis išėjo iš “Žalgirio”, problema, kad išėjo tokiu metu ir komandoje liko skylė. Na, bet tai klaidingų sprendimų, daugiausia vasaros, pasekmės. O Mitrou-Longas atrodo lankstesnis žmogus, stengiasi pritapti, tik, panašu, nežino savo vietos komandoje. Iš didelio noro pasirodyti ir energijos lekia, blaškosi, skuba kuo dažniau mėtyti į krepšį… žodžiu, būti aktyvus. Iš esmės rungtynės su “Šiauliais” buvo neblogos, turint omenyje dabartinę komandos situaciją. Treneriai paeksperimentavo sudėtimi, leido pailsėti lyderiams, pažaisti jaunimui… Žodžiu, dabar dirbame su tuo, ką turim, t. y. mokame už padarytas klaidas.

  12. Linas

    Panašu,kad websteris nr.2 von…į oly pas brazdeikį