Zalgiris parts ways with Mitrou-Long 49

Zalgiris Kaunas says goodbye to defender Naz Mitrou-Long. The Lithuanian champions terminated the contract with the 30-year-old Canadian by mutual agreement.

“We thank Naz for his efforts and positive attitude. As a teammate and as a person, we have nothing but good words. Unfortunately, not everything worked out on the court, and his adjustment period took too long. Both Naz and the team want to move forward, so it was a mutual decision. We wish him the best of luck in the future,” said Zalgiris Kaunas Director Paulius Jankunas.

He added that Zalgiris has been actively monitoring the player market for some time now and the club is looking for a new player to fill the vacancy.

Mitrou-Long has played in all 9 EuroLeague games this season, playing just over 10 minutes, scoring 4.1 points, grabbing 1.2 rebounds and making 1 assist per game.

In the local championship, the guard did much better, averaging 8.4 points, 3 rebounds and 3 assists.

Comments

  1. Gerai

    O tai yra kuo pakeisit???

  2. Montanas

    Stebi jie rinka!!! Pirkit greiciau, nes ne tik Igną praradot, dar ir Naza paleidot, juk kažką darykit nes kai nebebus sold Out pasibaigs cirkai!

  3. Paulius

    Labai gerai,kad šita prastumė Oly,bet kitavertus,jei atiduodi žaidėja jį reikia keisti..Brazdeikio iki šiol dar nepakeitė niekas,9 turai eurolygoj sužaisti :)
    Jeigu tiek pat laiko ieškosit kaip ir pamaina Ignui,tai..

  4. Samb

    Dabar nori paimti Kyle Allman nezinau bet jeigu nuo Higgins ir visu kitu variantu kaip Hillard prie sito tai nezinau nepavez jisai tikrai nebent dar be jo paims kazka rimto

  5. Šančiai

    Tik nereikia skubėti. Devynis kartus apsvarstyk, dešimtą pirk. Jokio skubotumo. Ir netrieskit čia keli raginantys kuos skubiau griebti KAŽKĄ NEAIŠKAUS.

  6. Dainava

    Labai daug klaidu vasara padaryta ir komplektavime ir valdyboje. Nieko pirkti nereikia nebent kaska papigiai ir sezona laidoti.

  7. to šančiai

    O tai po Igno pardavimo 9 turai praėjo,tai čia skubotumo jokio ir nėra jau senai :D ir net kandidatų jokių nera į jo vietą..
    O jei čia vietoj Longo kaškokį iš Turkijos paims iš eurocapo..nafik tada Taylora paleido..
    Vienos komplektavimo klaidos..
    Iš nba kaška geriau,negu eurocapo.

  8. ?

    Higinsas kiti rimti ir žinomi žaidėjai buvo kalbama,kad ims tik labai gera,nei belenką..
    Dabar rašo kad domisi iš Turkijos eurocapo šūdu kokiu..

  9. To dainava

    Pritariu
    Tayloro paleidimas ir i jo vieta Longas, ir Igno pardavimas ir į jo vietą nieko neturint ka paimti…dvi klaidos,kurios ir laidoja eurolygos sezona.

  10. A G

    o kada moskvicius bendru sutarimu iseis, ar bus kaip su sileriu, vai, vai, vai , pasimove ir vel Z.

  11. Pakenas

    Metami tinklai ant Kyle’u Allmanu pazengusiose derybose

  12. Kažkokie

    vėjai o ne valdymas komandos, ka veikia skautas, sugebėjo kažkaip išskautint žaidėja kuris turėjo gera 5 rngt atkarpa eurolygoj ir viskas, viena sezona Italijos lygoj, visa karjera trys ėsi g lygoje, įtartina

  13. Samb to ?

    Tu ne manes klask o Pakeno jis raso kad Zalgiris domisi pries rasydamas pasidomek teuputi

  14. Linas

    Gera naujiena,taip bus geriau abiem pusėm…Nėra Allmanas stebuklas,bet š..u jį vadinti gali tik visiškai krepšinio nesuprantantis žmogus…

  15. Allmanas

    žaidė vef, buvo siautulys, be to dabar čempionu lygoj, apskritai ne kas , bet pigesnis už mitrou, nauda itariu bus ta pati

  16. Samb

    Zaisti vef ir eurolygoj du nepalyginami dalykai o ir siaip klaidu maisas jei netingit galit pasiziureti jo visa scoutinga man ispudzio jokio

  17. Čia

    Dauguma rašančių yra priedurniai totalūs. Eikit patys žaisti, myžniai blet. Laido riteriai.

  18. noone

    O kas tie 2 kur dabar ateina? Kas? Gi sarase stebit n zaideju ir..Ka ten tas isgirtas jaunuolis skautas veikia? Tik neimkit pigesnio zaidejo.

  19. kika

    Galimas dalykas yra toks- mes stebim zaidejus uz 300-400k , kas uz uz likusi sezona yra 250-320k ir nieko nerandam.Bet visgi imsim toki piguti Vefa.Tai stebekit uz 1mln su ispirja ar be jjos ir imkit uz 750-800 k

  20. :(

    Nu siuo atveju, tai Zalgirio skautingas fantastiskai susimove. O dar buvo rasyta, kad domejosi Nazu ne pirma sezona. Bet jis vis tiek buvo statomas ne i savo pozicija ir is jo reikalaujama dalyku, kuriu jis negali duot. Kaip kazkuriam podcaste sake Matkevicius, jis yra scoreris, megstantis but su kamuoliu, kuriam reikia zaist po 30 min, kad jis butu naudingas. O Zalgiry jis tiesiog buvo psichologiskai zlugdomas, duodant po kelias minutes per rungtynes ir statant i pg pozicija. Sekmes Nazui, gal nemines labai bloguoju musu.

  21. abc

    sitiek pinigu like o ima labai vidutini zaideja is cempionu lygos, pasirodo iskart gali rasti jei nori

  22. Pirma mintis buvo

    parašyti komentarą vien iš keiksmažodžių;) O bet tačiau būsim kultūringi. Tai ką chebrytė rūkom??? Pirma Igną pardavė, dabar Nazui sudie. Kas žais?? Gal Jankis su Kalnu grįš?? Kas ir kam kvietė žaidėjus, jei jų nereikia?? Sakykit ką norit, bet anksčiau tokių vėjų nebuvo. Žodžiu iš kalbų koks stiprus ir mažai pasikeitęs bus Žalgiris ir liko tik kalbos. Šį sezoną jau galima užkasti. Amen.

  23. Darius

    Neatsimenu, kad Zalgiris dar su kuriuo nors zaideju butu taip pasielges, kaip su Mitrolongu. Atrodo pirkdamii turi zinoti, ka perka ir i kokias pozicijas, bet siuo atveju bande galva pramusti siena ir ne viena karta, o pastoviai. Na ne izaidejas Mitrolongas, bet Maksvytis buvo atkaklus iki galo ir uzkirto zmogui sansa atsiskleisti ir ismete. Ne koks vaizdelis.

  24. Lambas

    Jeremy Lambas

  25. Kaziui

    Neitinka Hillardas

  26. Nuostabu

    Tai paleiskit visa komanda kam dar cia zaist. Igio nerado pakeisti. Tai dabar isvis zopa ar kazys galvoja, kad evans kapos po 40min?

  27. Lambas

    Zalgiris made an agreement with Jeremy Lamb, it will be officially announced in the near future he should earn 950k $ for the rest of the season.

  28. so long

    🎉🎉🥂

  29. 709

    Kad is sg padaryti gera pg irode Jasikevicius su Walkup. Deja ne visi treneriai tai sugeba padaryti. Matyt perkant Naza ir buvo ta mintis,tik igudziu tai padaryti nepakako. Sekmes Nazui kitoje stoteleje.

  30. Faktas

    Jankūnas yra visiškas nulis.
    Absoliučiai netinkamas vadovauti Žalgiriui.

  31. Tornadas

    Siaip kolkas Jankuno darbai visiska tragedija, pradedant logotipu, baigiant komandos komplektacija. Jus isivaizduokit – pradeda sezona su neblogai sukomplektuota komanda ir staiga parduoda realiaia antra geriausia zaideja, i jo vieta nieko neperka, tada pasirodo dar vienas tragiskai losia – bam ta parduoda. Tai kaip jus dirbat?Ar jum tik svarbu, kad zmones saibas sunestu, o dirbt nereik?Kolkas griauna visiskai sezona

  32. Tornadui

    Ko čia bliauni verši? Achūjienu primeti, laido riteri. Ką pats gyvenime pasiekei? Sofa, bambalis ir nesąmonių rašinėjimas.

  33. Tornadas

    Pasiekiau daugiau nei tu silkem zvynus skusdamas.

  34. lambas

    gal butu neblogai bet kabini makaronus , tik nervini

  35. Tornadui

    Asilėli tu. Ko gero pats silkes išdarinėji, pasėkėjau tu jobanas. Nusivalyk motinos krekeną nuo lūpų.

  36. Zaliai baltas

    Kažkas čia ne taip. Jei jau Mitrou-Longas toks blogas, tai kodėl jį perperka žymiai turtingesnė komanda?

  37. Žaliai baltam

    Nei tu žaliai baltas nei ką. Dink iš čia kloune.

  38. skelbia apie pangosa?

    gal dar kur liliputu galetu surasti?

  39. Darius

    o as nepritariu Tornado nuomonei, kad Jankunas grybas vadovo kedej. Jankis atsikrate dvieju brangiu zaideju, todel seimininkui liko 1.5 milijono €. Pakeite logo, zmones eina, perka nauja atributika, vel pinigai seimininkui. Arenoje sold outai, vel pinigai tam paciam komandos seimininkui. Islaidas mazina, pajamas didina, puikus vadovas. Fanai rekia, pirkit zaideja, o tas laiko stubura, nepasiduoda. Rimtas vyras.

  40. Dariui

    Nusipezi kaip visada, obuoly.

  41. asdf

    nors pangosas dabar kazkiek atrodo kaip musta korta, kazko geresnio i antro izaidejo vieta siemet net labai noredamas nesugalvosi. jei sekmingai pasirodytu, isvykus evansui kitam sezone gal net galetu but uz pagrindini PG. tikrai dar gali bent pora metu atzaist aukstam lygyje, o kaune atsigauti jam butu visos salygos. jeigu dar vietoj brazdeikio pagaliau bus paimtas solidu zaidejas (ne allmano lygio), tai sita pasirasyma tikrai butu galima uzskaityt.

  42. Darius

    durneli, as sneku faktais. Ismesti du zaidejai, del to liko kruva pinigu. Perdarytas logotipas, atributika yra gerai perkama. Ir trecias dalykas, arenoje sold outai. Tai kuo blogas uabo vadovas, kuris labai sekmingai kala piniga ?

  43. Dariui

    Slysk impotente.

  44. Kk

    Vadinasi silpnesnis treneris,šitas žaidėjas aš manau butu neblogas prie stipresnio trenerio

  45. Ojoj

    Jei tiesa apie Pangosa, geriau jau Allman.

  46. Montanui

    Pirkti greiciau reikia tik alu be 5 min 8 vakaro. Ir tai, jei lsbai reikia 😀

  47. O dar geriau

    Susigrazint Taylora 😀

  48. jus

    ble be antrasciu ir situ komentaru ka nors skaitot ? Aiskiai parasyta besketnew pangosas ir dar vienas ieskomas, , del jankuno abu neteisus, visi sprendimai tikrai su buvusiu gm palaiminimu priimti , nemanau kad jankunas pats ka nors gali sugalvoti ir prastumti zalgiryje.

  49. pimpis

    Pidarastas