Brady Manek is out with the knee injury 12

Zalgiris Kaunas forward Brady Manek will have to miss some time without basketball. Manek suffered a right knee injury in the Betsafe-LKL game against Neptunas Klaipeda.

In the third quarter of Monday’s game, Neptunas forward Azuolas Tubelis fell on Manek’s leg. The American left the court immediately and could not continue the game.

After medical tests, it was revealed that Manek will miss at least a month without basketball.

With Manek out of the line-up and Zalgiris rookie Edmond Sumner not yet in Lithuania, youngsters Dovydas Butka and Nedas Montvila travelled with the team to Thursday’s EuroLeague game in Milan.

Comments

  1. Duchas is Darbenu

    Koks skirtumas, vistiek naudos is jo nera…Gal pavyktu Olympiakosui ir sita prastumt, pridetume koki Butka ar Montvila:)

  2. Duchui is Darbenu

    Neatsibodo savo medinius mėtyti? Klounas.

  3. Šančiai

    Žalgiris galėjo be 12 suburti 15 žaidėjų komandą be jokių ten iš dublerių ir rotuoti bent LKL. Manau, kad pinigų buvo. Butka, Montvila dar nepriaugę iki tokio lygio.

  4. Vaistině

    Netrizniuokit ir tableciu nuo trydos.

  5. Darius

    matai, šančiai, jei Zalgirio savininkui rupetu rezultatai, tai komanda tikrai butu sukomplektuota kitaip, gal ne is 15, o 14 zaideju, ty 12 pagrindiniu ir du gero lygio kertiniu poziciju atsarginiai. Bet pirmiausia savininkui rupi pinigai, todel sukomplektavus komanda lengva ranka jis parduoda du pajegius zaidejus. Tada du gauna traumas ir praradus 4 krepsininkus nuperkamas vienas, kuris dar kuri laika net ir nezais. Atsakyk, kiek komandis savininkas i Zalgiri idejo savo pinigu ? Atsakymas nei cento. Zalgiri jis turi ne tam, kad i ji kistu pinigus, o tam, kad is jo imtu. Ir ims maksimum kiek gales. Aisku, is surinktu pinigu pakomplektuoja kazkokia sudeti, nes kitaip zmones neis ir neziures. Bet kaip tu sakai, sudetis privalo buti geresne, jei ne veikeju, stovinciu uz komandos vairo, pirstai, uzlinke i save.

  6. Dariau

    Kloune, mink iš čia, pradedi užp…..ti jau. Man rodos reiks tave aplankyti, palinkėti ramybės, artėjančių švenčių proga 😅. Patvarkyti tavo fasadą šiek tiek.

  7. Darius

    gaidelis kukariekuoja ir kukariekuoja

  8. Drariau

    Nieks tavo tapetu sena pute neskaito.

  9. Dariuk kvailiuk

    Kam tu durniau ten rasai, sau :) Ar palatoi ner ka veikt :}

  10. ispudis

    sarase yra toks 188cm zaidejas.12nr.parasyta puolejas.kazin ,cia pozicija sumaisyta ar ugis?

  11. :(

    Jau nuo sezono pradžios buvo tų nekokių ženklų, kurie uždavė blogą toną visai sezono pradžiai. Pradedant nuo to nevykusio naujo logo ir Brazdeikio pardavimo ir baigiant kažkokia keista žaidėjų demotyvacija ir prasta forma. Buvo smarkiai sufeilinta su komplektacija, gal kažkur prašauta pasiruošime, dar pridedam išsisėmusį, pavargusį Kazį, kas yra natūralu, dirbant dviejuose darbuose be normalaus poilsio ir dabar dar užpuolusias traumas ir matom nekokį vaizdelį, kuris turi didžiulį potencialą dar labiau blogėti. Nes mums subines išspardys ne tik Milanas, bet ir Lietkabelis. Žalgiriui dabar reikėtų ne tik žaidėjų, bet ir naujų idėjų žaidime, naujo požiūrio į dalykus, o tai galėtų duot tik trenerio keitimas, bet šiuo metu tiesiog nėra kuo pakeist Kazio. Tai belieka apsišarvuoti kantrybe ir iškęsti šitą sezoną. Gaila tik, kad ta kančia prasidėjo taip anksti.

  12. Na

    Kodėl nėra kuo pakeisti vieno silpniausių, labiausiai pervertintų ne tik Europos, bet ir Lietuvos trenerių? Būtų kuo, tik noro nėra… arba vyr. treneris yra labai stipriai proteguojamas.