High-scoring trio propels Zalgiris past Milan 28

Zalgiris Kaunas celebrated an impressive 83-70 win over EA7 Emporio Armani Milan in Turkish Airlines EuroLeague Round 11 game on the road. It improved the Lithuanian side’s record to 5-6, while the Italian team slipped to 4-7.

Edgaras Ulanovas paced Zalgiris with 20 points – 11 of them in the first quarter, having also racked up 6 rebounds and 5 assists. Keenan Evans added 19 points and Roland Smits chipped in with 16, with the trio dismantling Milan as the visitors shot 11-of-21 from downtown.

At the other end, Shavon Shields stood out for the home team with 21 points. Nikola Mirotic scored 14 and Devon Hall netted 11, but Milan misfired from thee-point range as the hosts made only 8 of 26 shots from beyond the arc.

Having trailed at the end of the opening period, Zalgiris hit top gear in the second quarter and never looked back after romping away into a 38-27 lead shortly before halftime.

Milan launched several comeback attempts in the second half but the hosts were repelled by magnificent three-point shooting from Zalgiris.

At the other end, the visiting team’s defense looked like a brick wall, insurmountable for Milan despite a fine individual performance from Shields. Milan managed to slash the deficit to 59-52 at the end of the third quarter but there was no way back for the home side after Zalgiris pulled away to 79-66 in the closing stages.

Comments

  1. Pergale

    Svarbi Kazys 3-0 Etore Messina fantastinis palaikymas zalgirio fanu Ulanovas 20 tasku reikejo tokiu runktyniu Ulanovo kritikams

  2. ole ole

    mest ta kapitona kiek galima

  3. Saulius

    Nuostabiai kovojo.

  4. ispudis

    va ir kapitonas sujudejo.1is 10 varzybu,neblogas judesys.kazys irgi suprato,kad ant suolo yra daugiau zaideju.gal nesuprato,gal savaime gavosi.zodziu- prasludom.

  5. ispudis

    praslydom

  6. 💚💚💚

    Ačiū žaidėjams už susitelkimą ir pasiaukojamą kovą. Su pergale! Šaunuoliai fanai – atmosfera lyg Kaune. Vien dėl jų verta kovoti. Tikėkimės, Arnui nieko blogo.

  7. Opa

    Nu ble pagaliau suzaide su dideliu noru…..

  8. ispudis

    manau,kurie negraziai rase anksciau,dabar yra uzblokuoti.

  9. Zalgiris

    Va toks Zalgirio veidas puikus darbas gynyboje Ule Evansas Roland’s Smits 70 tasku praleista

  10. Reakcija

    Šaunuoliai. O visi dyrkos kaip Dariai, pampersus keičia.

  11. ispudis

    ponios ,gal jus pacios nenorite rasyti?sunku apsispresti apie ka?

  12. Šančiai

    pagaliau pamačiau tikrą Žalgirį. Valio. Su pergale.

  13. olena

    One of the best games in a while, well done

  14. Darius

    gaila nemaciau rungtyniu, reikes paziureti irasa, bet is komentaru supratau, kad pralaimejimai Wolves ir Neptunui pamirsti, skyles komplektacijoje buvo durniu ismislas, Maksvytis jau staiga geras treneris, o Jankunas molodec, jau jiems jokios kritikos.

  15. Ar

    Naujokas jau atskrido?

  16. To "ispudis" ir "reakcija"

    Nesipūskit, snargliai, reikėtų žinoti, kad “viena kregždė dar ne pavasaris”, jei savo iškepusiomis smegenimis galit suprasti, ką tai reiškia.
    Kai bus ne vienadienis laimėjimas, o bus ilgesnė serija, kai bus matyti žaidėjų užsidegimas ir noras arti parketą, tai net ir pralaimėjimus kitaip priimsim. Dėl vakar rungtynių – džiugu, kad laimėjo, matėsi, kad stengėsi, dėl to malonu ir galime pasidžiaugti. Jei taip bus ir toliau, bus liuks, o kol kas laukiam ir žiūrim į artimiausias rungtynes. Kol kas treneris dar neįtikino, vėl chokėjaus keitimai, laimėjime buvo daugiausiai žaidėjų indėlis, gerai, kad bent jau treneris to nesugadino. Pasirodo, kad ir negyvėliai kartais atsigauna :) Linkiu Arnui kuo greičiau išsigydyti traumą.

  17. Zali

    Vel pagaliau matesi pernai metu Zalgiris

  18. Būtent

    Ne visi čia kailį varto. Buvo sakoma: ačiū ŽAIDĖJAMS ir sirgaliams. Na, o apie trenerį kiekvienas gali turėti savo nuomonę…

  19. sugrisim

    pakalbet po lietkabelio ir albos , mano nuomone gynyba buvo tikrai gera , puolime heisas ijunge kazkoki super rezima , bet iskrito Arnas , lukas dinges. Kazko nesijauciu euforijoj, reikia pripazint milanas zaide baisiai

  20. as

    didziausias pokytis kad nebuvo to gynyboje kiauro ir amzinai depresuoto klouno per kuri visi varzovai daro taskus, atrodo kad jam nesant visai kitos nuotaikos komandoje. laikas pripazint kad su abiem naujokais siemet buvo labai prasauta, jeigu nebutu isdraskyta praeitu metu sudetis, ko gero butume tureje ta pati sekminga zalgiri.

  21. Būtent

    Gal sutapimas, bet vakar žaidė ir laimėjo praėjusių metų sudėtis, pridėjus jaunąjį Lavrinovičių, kuris, atrodo, puikiai įsilieja į komandą. Grįžta vienybė ir nuotaika visų geresnė.

  22. Dariau skyletas

    Dauno liga, baik keverzoti po kitais nickais. Tave cia ispirko marios zmoniu. Padaryk zmonems paslauga, susileisk spirito ar acetono vakcinos ir padvesk.

  23. To To "ispudis" ir "reakcija"

    Snarglys pas tave tarp koju kabo gaidzio asara.

  24. ?

    Buvo toks eurofutbole.lt Forza. Rašydavo nesamones ligotas. Ji išpirko, kas,kaip,kur, kiek žinau bičas pasigailějo. Tai Darius jo palatos draugas, laiko klausimas kada ji išpirks.

  25. Darius

    nezinau ka jus cia durnyno paranojikai pezat, parasiau viena vieninteli komentara savo nuosavu vardu. O jei grasinatz tai imkites pagaliau veiksmu, skystakiausiai

  26. Darius

    ps
    nezinau tikrai, ka durnyno slengu reiskia “ispirko marios zmoniu”. Nenoriu ir tersti temos ir del pusprociu gaisti laika, todel parasysiu viena karta – rasau Dariaus vardu ir rasysiu, jei noresiu, kitu vardu nenaudoju Pusgalviai galite kreiptis i portalo adminus air kur tik norite, manau, kad galima atsekti pagal ip adresa kas cia ir kiek vardu naudoja, man gi uztenka to vieno, kuri turiu nuo gimimo. O jei cia man priskiriate svetimus komentarus, ne mano bedos. Dabar aciu uz demesi ir heiteriai galite vel vienas kitam nuciulpti.

  27. LOL

    Nu tikras durnius tu :)

  28. Tave (Dariau) ir Durnium vadinsiu. Kreipsiuos durnius, tai žinok čia tau. Nu durniau parašyk kanors apie logo, vakcina, lašinius ir savo palata…