Arnas Butkevicius out for 2-3 months with foot injury 11

Zalgiris Kaunas will have to do without forward Arnas Butkevicius in the next few weeks. Due to a foot injury, Butkevicius will have to miss 2-3 months of basketball.

The injury was sustained in Thursday’s match against EA7 Emporio Armani Milan, which the Lithuanian champions defeated 83-70 on the road.

After returning to Lithuania and undergoing tests, it turned out that Butkevicius will avoid surgery, but the foot will take some time to heal.

On Sunday, Zalgiris will play the Betsafe-LKL Championship match against 7bet-Lietkabelis Panevezys. Zalgiris newcomer Edmond Sumner will already be registered for this game.

Comments

  1. Saulius

    Lauksim pasveikusio, sėkmės.

  2. Aras

    Lauksim sveiko

  3. Susiimkit

    Tai nesugebat nei parasyt, kokia trauma? Nei kokie planai del papildymo? Kas isvis su komunikacija pasidare isvykus Motiejunui? Vel vargsas treneris tures viska atlaikyt po rungtyniu su lietkabeliu?

  4. Zalgiris

    Tai neparase kokia diagnoze bet galima spet kad tresinis Luzis pedos bet papildymas butinas

  5. Susiimkit

    Tai daug ka galima spet, bet cia paprasta komunikacija. Toks klubas ir tiek problemu su tuo dalyku, gal lailas kokio specialisto paieskot.. kartais atrodo valdzios.nera komandoj, viska kazys komentuot turi net kur jam ir nepriklauso

  6. Zalgiris

    Tai manau pirmadieni bus aiskiau jau daugiau zurnalistai paklaus pries isvykstant

  7. Susiimkit

    Jau ir siandien galejo paklaust po rungtyniu bet nepaklause. Ir net jei paklaus, vistiek taijau turejo but iskomunikuota pacio zalgirio

  8. Zalgiris

    Grigonis turejo sanario pedos trauma tai ir 3 men nors ir dare operacija

  9. :(

    Nu ziauriai gaila Arno, stiprybes ir kuo greiciau pasveikt. Ir taip pat ziauriai gaila Zalgiriuko, netekus tokio svarbaus zaidejo, ypac gynyboje, kuri si sezona ir taip braska per visas siules. Nors ir velniskai truksta kurybos (pries Lietkabeli vel 14 asistu pries ju 21), bet dabar turbut dar labiau truksta zmogaus 3-4 pozicijoj i pagalba Ulei. Gal is tikruju jau reik nueit i kokia baznycia ir zvakute uzdegt, nes tos traumos tai kaip koks prakeiksmas jau antra sezona persekioja. Ir tuo paciu sekmes ir salto proto Jankiui, priimant ryztingus ir svarbiausia savalaikius sprendimus del papildymu, nes matom, kad jau zaidejai nebeatlaiko kruviu ir krenta kaip lapai, ypac kai jau ir taip zaidzia turedami bedu is anksciau.

  10. 💚💚💚

    Sveikatos ir tvirtybės Arnui. 🙏

  11. Rūta

    I. Brazdeikio pardavimas, kaip ir komentavo kapitonas Ulia: puikus kovotojas, puikus puolėjas, labai gaila, bet pardavė, nes kai kam nepatiko!
    Tai buvo jau žlugimo nuosprendis!
    Kiek laiko A. Butkevičiui reikėjo žaiti? Pervargo- organizmas ne akmeninis.