Zalgiris loses in Berlin after leading the game for 39 minutes 65

Zalgiris Kaunas (5-7) started the double EuroLeague week with a setback. Kazys Maksvytis’ team lost 62-64 (20-13, 8-12, 17-14, 17-25) to ALBA Berlin (2-10) on the road.

Kaunas team jumped out to an early lead. Edgaras Ulanovas opened the game, Kevarrius Hayes made two free throws, and Dovydas Giedraitis scored 10 points to make it 14-4. Keenan Evans and Danielius Lavrinovicius each hit a three-pointer to make it 20-4, but three straight three-pointers by the opponents brought them a bit closer, 20-13.

Zalgiris newcomer Edmond Sumner scored four points and Tomas Dimsa added the same number, and the difference grew back to double digits, 28-16. However, Zalgiris players did not score any points for almost six minutes of the remaining period, and the opponents got even closer, 28-25.

Ulanovas connected from long range, Evans and Hayes made tough lay-ups, and Rolands Smits scored four points, 39-34. Giedraitis drove to the basket, Laurynas Birutis hit free throws and Dimsa finished the quarter with a two-pointer, 45-39.

Lavrinovicius made another three-pointer from the corner, Dimsa scored five points in a row and Evans scored from the free-throw line, 55-46. Three free throws were made by Ulanovas, and Evans added a point from the free throw line, but the score was tied at 59-59 with less than two minutes to play. Then Giedraitis hit a three-pointer, but with less than 7 seconds to play, the visitors were already chasing their opponents, 62-64. The last possession of Zalgiris wasn’t successful, and ALBA won the game leading for just 7 seconds.

Giedraitis had his best game in his EuroLeague career with 15 points, 5 rebounds and 4 steals. Dimsa added 11 points in the loss.

Comments

  1. Opa

    Nu valio … Pizdiec sezonui eurolygos

  2. Klausimas

    Kokie santykiai sieja treneri ir ule? Panasu ne tik darbininiai ir ne tik platoniski….

  3. verkti noris

    Turim Evansa, ir paskutine ataka statyti ant ules kur supiso pries tai dvi atakas , vau Kazy vau ,ploju atsistojas …

  4. Albis

    Aš esu kantrus bet kodėl paskutines atakas užbaiginėja ir kamuolį varinėja Ulanovas. Nei jis turi driblingą,nei greita metimą. Kam tada tie ižaidėjai tokiu momentu. Ulanovas tokiom akimirkom aplamai turėtu ant suolelio sėdėti ir nuo jo kaip kapitonas tiesiog užvedinėti komanda. Nesi Ule lyderis tik ne tokiom akimirkom.

  5. praeivis

    Tai kad viskas kaip ir OK … Visi Žalgirio lopai gauna šimtatūkstantinius honorarus. O ir Žalgirio arena pilna budulių …

  6. Qwerty

    Užtenka, Kazy pailsėti. Šį sezoną laidojam, Evansa parduodam ir LKL gal ka išgimdysim. Visas žaidimas ant lempinių tritaškių, kur žaidimas nugara, ikirtimai, gimdymas pastovus? Šmitas nekordinuotas, Hayes tik gynyboj, Manekas dienos žaidėjas. Kur tie 7mln? Ką mes prisipirkę. Ulę norai ir galimybės skirtingi dalykai, pabaigoj pats sėsk ant suolo jei treneris nesodina. Gėda

  7. Baudinskas

    Jankunai prasom trauktis is pareigu,kol nenustekenot klubo ir dar prigribkit Kazi i paranke tuo paciu. APGAILETINA

  8. Opa

    Bll… nu kiek galima su ta ule ir su tuo Kaziu.kur vadyba ziuri nemato kad jau beveik paskutinioje vietoje.kad eurolyga prasikta.

  9. Samb

    Ne zaidejo reikia o trenerio nes su su fizruku eurolygoj toli neisim tiesa o kur treneriu stabas jis man kazkoks nematomas

  10. Sigis

    Burokas lavonas visiskas kol neismes to asilo i arena nei kojos,dimsa penki paeiliui sesk,naujokas gerai atrodo px bile kabliarankis buroko meilužis aikstei

  11. Žemyn upe

    Ačiū už puikų vakarą! Pakartot!

  12. Fanas

    Debile tu buroke, debilų debile, pyzdink iš komandos kuo greičiau, kol dar visai nesugriovei, čiumpi su savim tą degeneratą lavoną ir kad jūsų abiejų daugiau niekas nematytų. Kokiu šiziku nevispročiu reikia būt, kad visą galą ir visas atakas palikti ant to sukrušto lavono ?????? Kamuolys paskutinę minutę turi būti pas Evansą, jam turi būti deriniai, kur tie deriniai bl… buroke ? Pas kutinę ataką pastatyt ant subinrankio driblingo guru sukruštą uLavoną tik visiškas idiotas gali sugalvot. Eik tu na…. svolačiau, dinkit su lavonu iš komandos lauk, lauk lauk ir dar kartą lauk. Subinė ant dviejų kėdžių ir nei bienoj vietoj darbas nedaromas bent gerai, valink na… buroke

  13. Opa

    As manau kad reik kad grystu mitiejunas.nes kažkokios nesąmones vyksta su komanda.ne tiems jauniklems vadovauti.griestumo nera.

  14. Saulius

    Vienos gėdingiausių rungtynių.

  15. Ulanovas

    Gera šou dėjo gale rungtynių,klaida ir du troicai ! 🤦‍♂️Kapitonas,dėl komandos,lygtais nebebūtų kam be jo gale pažaisti.

  16. Puskinas

    Graudu, rekordinis biudzetas skaitosi.
    Treneris is vis nupuses Ulanova su tokiu zaidimu paciame suolo gale turi laikyti o ne lemiamos atakos derinius ant jo braizyti
    Pravalas visiskas, prasideda nuo vadovybes, kompetencijos neturintys asmenys negali sekmingai vadovauti organizacijai.

  17. Darius

    Lavono snaiperiski sugebejimai visiems zinomi. Tai kokio sudo tu skubi mesti tritaski, paskui driblinguoji gale, nemoksa, o pabaigoje vel pasijautei snaiperiu? Lauk is Zalgirio su tokiu zaidimu! Nemoketi algos tokiam klisarankiui

  18. Antanas

    ar dar yra normaliu vyru kurie susirinktu prie arenos ir pasakytu, kad kaimieti buroka išmesti, jankuna irgi lauk, ar jus pamirstat kad didzioji dalis zalgirio pinigu yra is bilietu ir is savivaldybes(mokesciu moketoju pinigu)!!! sitie urodai remiami musu saskaita! didysis remejas okmanas milijardieriu juk centus tik duoda. lauk nx buroka is komandos! lauk nx biruti su lekaviciumi!!!! nusipirko edmunda, neduoda net pasireiksti nx.

  19. MN

    Prastai. Svetima gėda.

  20. Antanas

    burokas nieko nepasiekes, kodel jis uzeme 2 kedes???? su rinktine baisus pravalas, ar pamirsot kaip buvo pazeminti serbu? ir kaip latviai iszagino??? gana nx, tegul grizta i savo kaima, jos netempia eurolygos, niekada netempe!

  21. Fanas

    Labai tikiuos greit, rytoj ryte, čia pamatyti pranešimą, kad burokas su uLavonu imesti iš komandos ir Jankio pareiškimą, kad traukiasi iš GM. Arba … janki, nori dirbt, nors nifiga tu nesugebi, dirbk, bet iš komandos PRIVALO būti išpašavoninti antitreneriūkštis ir uLavonas. Kitaip net neabejoju, kad bus labai rimta reakcija iš GWB ir matyt iš sirgalių ir tuoj prads tuštėti arena. Komandoje neturi būti nei vieno ardančio vėžio, juos būtina šalint kuo skubiau.
    O su Monaku jau dabar aišku, kad gausim į kaulus ir bijau kad žiauriai. :-(

  22. :(

    Nera ka ir pakomentuot, kai pralaimi paskutinei turnyro komandai, kuri turi viena (!!!!) pergale ir, kokia ironija, pries ta pati lavonini Milana, kuri nugalejus visi labai dziaugesi, neva tai Zalgiris jau lipa is duobes. Ne velnio, dugnas pramustas, kasames gilyn. Jau bent du taskai – pries Asveli ir dabar sitas – paleisti vejais, kur buvo must win. Kazy, po pergales pries Armani sakei, kad nenorim but luzeriais, bet, deja, esam. Norai cia akivaizdziai nesutampa su galimybem. Tik idomu, kas uz visa sita bardaka prisiims atsakomybe.

  23. Kapitonas

    Turi talentą ir perspektyvos nuo pernai.

  24. :)

    asveliui ir albai dalinam taskus, eikit jus n..

  25. Antanas

    duoti lemiamus metimus kreivarankiui yra visiska situacijos nesigaudymas. ar jis tapo didesniu zaideju nei evansas? ir vel eilines trenerio feilas, 3 bent rungtynes siemet sitas burokas prapiso!

  26. Antanas

    ir negaliu suprasti nx pirkti tada ta edmunda???? jei nesuodama jam zaisti? visis klaida po klaidos dare, ir niekas ju nesodink ant suolo, o edma is karto ant suolo, gal burokas rasistas? nazas irgi, juk jam nedave jokiu sansu atsiskleisti, paziurekit kiek klaidu daro lekavicius, strikineja, laksto kaip nesveikas tarp zaideju ir px burokui, ale lietuvis, man px cia ne rinktine, gali buti ir visi 12 amerikieciu del manes!!!!

  27. Lauk

    buroka, o dėl jankuno klystat, jis nieko nesprendžia. Manau luka reiktu dar pakeisti įžaidėju normaliu, nes visai iš jo nieko neliko

  28. Ž1968

    Dar galim įveikti Vatikano rinktinę… Arba Folklendų salas.

  29. Marius

    Uzteks tu SoldOut’u. Maniau dugnas jau pasiektas, pasirodo, kad ne

  30. Gėda

    Žuvys pūva nuo galvos. Jei ir toliau taip bus pipiec Žalgiriui. Jankūną out, Maskvyčių out, Krapiką out, Saboniuką out. Ulė kaip buvo medis, taip ir liko, taip ir liks. Uždaras savo chebros uab’as. Kam komandoje Evansas? Įtariu jis jau pradeda suvokti, kad nėra prasmės ardytis.

  31. Antanas

    abidniausia kad siemet ta eurolyga kaip niekada susilpnejusi zalgiriui, kiek komandu su traumom, ir tai nesugeba pasinaudoti, vienintelis realas kitoje lentynoje kur 99% cempionai jei traumu nebus, su visais kitais buvo galima kapotis, nenustebciau kad evansas vel trauma gaus, ar jus matet kada kad po tokios traumos zaidejas kita sezona nuo pirmo mačo butu priverstas po tiek minuciu arti??

  32. Fanas

    Praėjusiam sezone buroko subinę ištraukė iš ugnies Teiloras, bet burokui žaidėjas nepatiko, tai vargšą išspyrė. Komanda liko beveik tos pačios sudėties, bet kas viduje vyksta šiame sezone yra protu neduvokiama, panašu kad yra labai blogai ir to priežastis yra burokas su lavonu. Didžioji dauguma žaidėjų liko, bet neliko jokios gynybos, jomio puolimo, jokio kito plano be A, bagažas senas ir visiem žinomas. Nei vienas žaidėjas nėra tinkamai išnaudojamas ir tikrai nebus prie buroko, sprendimai debiliški, jokio vadovavimo komandai. Gaila jau Edmundo, dar nespėjo normaliai įsivažiuot, o jau žaidėjas žlugdomas, net nebandoma jo suprast, jo stiprybių analizuot. NIEKO, visiškai nieko gero, kelios rungtynės ištrauktos Evanso dėka ir …. kas toliau ? Toliau turi būti skubiai gražintas Šaras, nepatinka jis man dėl nuolatinio kriokimo ant žaidėjų ir jų slopinimo, bet tokioj situacijoj Šaras yra bene vienintelis, kuris gali ištraukti komandą iš šio šūdo. Nu gal dar Trinkieri, bet čia didelis klausimas. Turi būti radikalūs ir greiti pasikeitimai, kitaip sezoną dabar galim uždaryti ne tik EL, bet jau ir LKLe, ir KMT. Komanda be buroko, lavono ir jankio manau atrodytų daug geriau

  33. Neprognazuojama komanda

    Zalgiris zaidzia kaip 15 vietoje Eurolygos lenteleje. Lyderiai nepastovus, puolimas nuspejamas, roliniai zaidejai vos pazaidzia.

  34. Fan

    Ule valynk is zalgirio tu

  35. Jon

    Gal metas atleisti Ulanovą? Bene brangiausias žaidėjas ir visą karjerą sugeba sužaisti tik kas penktas rungtynes. O žaidėjas vienas brangiausių. Mest jį lauk pagaliau.

  36. tikrai?

    Zalgiris kaip ir neplralaimejo, Ulanovas pralaimejo laimetas rungtynes, nebe pirmas kartas, kai ji taip nevertina geresniu uz save pastangu ir atiduoda pergales. Mum tikrai nereikia nauju zaideju, mum reikia atsikratyti Ulanovo

  37. Algimantas

    Pagrindinė problema vadyba, vadyba, vadyba……… Dar kartą pasikartosiu, kad po pirmo rato nieko pirkti nereikės. Bent 2 žmonės turėjo būti nupirkti senai.

  38. BBD meras

    Kai nėra trenerių arba jei ir yra, bet jie nesugebantys treniruot eurolygos komandos plius dar komandoje keletas inkarų, tai nieko keisto, kad Žalgiris skęsta Eurolygoje.

  39. Fanas nuo 1973 m

    Prieš sezoną džiaugėmės išlaikyta sudėtim ir dar tarsi pastiprinta,nors čia diskusijų klausimas.O dabar ką turim? Ogi Brazdeikio,Mitrou-Longo (nors jo faktiškai ir neturėjom),Butkevičiaus,Maneko neturim

  40. Arūnas

    Ši komanda ir jos treneriai teršia ŽALGIRIO varda.Žuvis genda nuo galvos,ir ja reikia šalinti

  41. arturas

    ka daro ule? kodel treneris nereguoja i ules gribo pjovima? gal ule ir treneris labai artimi? ulei senai laikas jau i pensija arba i lkl bet tikrai ne eurolygoi zaist!!!

  42. Dainius

    Aš irgi pritariu dėl paskutinių atakų. Visiškas chaosas gale. To Alba ir siekė, kad Evans negautų kamuolio. O tada įsijungia toks gal kažkaip paeis… Reikia dar žaidėjų dasipirkt vietoj Arno ir vietoj M. Longo. Laukt negalima jau. Reikia sprendimų čia ir dabar. Aš Kaziui nepritariu, kad reikia palaukti pažiūrėt kurioje pozicijoje naujokas. Reikia kuo greičiau imti gera žaidėją, su gera gynyba ir kažkokiais puolimo skilsais – geriausiai galinti draskyti gynyba prasiverzimais ir su kiausais kaip Brazdeikis. Ir manau, kad reikia duot daugiau žaist esamam naujokui.

  43. Fanui nuo 1973 m

    Kas iš to, kad turim ar jau neturim kažkurių žaidėjų, šitas treneris-varnų baidyklė vis tiek absoliučiai nemoka panaudot žaidėjų. Nuo traumų aišku nei vienas žaidėjas neapsaugotas, bet kas gali iškristi netikėtai, bet man atrodo, kad traumos ir žaidimas ne savo pozicijoj ir dėl to atsirandantis neproporcingas krūvis yra kažkiek susiję.
    Žino apie Nazą ilgai, jį medžioja, kol galų gale pasirašo, žino, kad žaidėjas tik SG, bet šitas treneriokas vis tiek stato jį į PG, nors jis ten neįgalus. O kai žaidėjas ne savo pozicijoj nieko nepadaro, burokėliui blogai, nes tipo žaidėjas blogas, nebetinka jam ir tada žaidėju atsikratoma. Dabar lygiai tas pats su Edmondu – žaidėjas pasirašomas kaip SG-PG, kur jis visą laiką ir žaidė, ir tik iš dalies, laikinai į SF poziciją, tai burokėlis nusprendžia – pažiūrėsim, kurioj pozicijoj jis geriausiai tinka. Really ?? Čia pokštas ar kas ? Nusiperki žaidėją ir tada leidi kaip ruletę per visas pozicijas, gal kur pasiteisins ? Kam tada išvis pirkti žaidėją, kai tu nežinai kur jį naudosi, o ir naudot reikia mokėt, visiškas atsilupėlis treneriokas. Čia tik Šaras sugebėjo iį Volkupo įžaidėją padaryt, nors jis tokiu ir nebuvo, bet ir tai su kokiais skausmais, na o šitas atsilupęs treneriokas išvis impotentas treniravime, nieko išvis nesugeba. Galim prisipirkti lebronių ar kerų, šita baidyklė trenerio kėdėj ir juos išmestų, nes neįtiks jo supuvusiai smegeninei. Dėl durnų burokėlio sprendimų vos pagijęs po sunkios traumos Evansas jau baigiamas nuvaryt, baisu kad vėl kokios traumos nebūtų ir jau atrodo dėjęs ant tokio vadovavimo, nes nei burokėlis, nei Paulius nesugeba (nenori/nemoka/nesugeba ar dar koks šūdas) jam pamainos surast, tai jau nenustebčiau, kad tuoj nubyrės dėl traumų arba visai bus išmesti, arba patys nebenorės žaisti dar daugiau žaidėjų. Iš atrodytų puikios sudėties sezono pradžioj liko didelis šnipštas, gaila.

  44. Tomas

    Laikas su Kaziu atsisveikint . Nes komanda netobuleja . Galima pralaimet ,gerai zaidziant,bet cia zaidziama kaskart blogiau

  45. Aha

    O ar Šaras tik ne Kaune kartais dabar ? Tikiuosi rungtynės su Monaku Kaziui paskutinės.

  46. Fanas nuo 1973 m

    O ką Jankūnas,kaip ir prie Motiejūno dovanėles įteikinėja,diplomus,jubilejinius arenos lankytojus sveikina.Ar čia Motiejūnas per darbus nespėja,o valdžią klubę užspaudęs laiko?
    Visgi situacija,iš šių dienų perspektyvos atrodo tragiška,o veiksmų nesimato.

  47. Makaras

    Ir šitie vyrukai gauna n tūkstančių algos? Už šitą snuff’ą? Rimtai. Iš pradžių Asvel, dabar Alba žaidžianti 3 sudėtimi. Visiška gėda. O absoliutus nusivylimai – Schmidts (gaila, nes visai nebūdinga), ir aišku kapitonas… Negaliu žiūrėti. Čia kaip su Milakniu paskutiniais metais. Tiesiog baisu žiūrint tiek kai imasi iniciatyvos, nes 8/10 pro šalį, tiek kai veržiasi, nes aišku kad atmes nepatogu likus 2 sekundėms… Baisu ir tiek.

  48. JULIUS

    TRENERIS TURĖTU EIT LAUL NES TI DEJOJO BETJOKIO PROGRESO PADARYT 23 KLAIDAS TAI SIAUBINGA ŠMITAS BIRUTIS EVANSA TIESIOG GRYBAVO AIKŠTELEJE VISIŠKAI BE VIZINIO PASIRUOŠIMO EISIM PRIE ARENOS SU P;AKATAIS KAZIUI PASAKYT ATIA

  49. Remigijus

    Kam reikėjo pirkt žaidėją kuris nuo praeito sezono nežaidęs. Čia kuris toks protingas įdomų Jankūnas ar Maksvytis?

  50. Darius

    niekas nepaminejo, kad pirmame kelinyje Zalgiris pirmavo 20:4 ir nuo to momento zaidimas subyrejo. Maksvytis padare keitimu ir atsarginiai visiskai nepazaide. Tai kam tokie atsarginiai reikalingi ? Pradzia buvo labai gera, reiskia rungtynems ruosesi neblogai, bet kad sudetis dabar tragiska. Kalamas prie kryziaus Maksvytis, o kas uzsieme komplektavimu, paskui iskomplektavimu, dabar vel perkomplektavimu ? Ne vien treneris kaltas, kai komanda netenka 4 pagrindiniu krepsininku, o i ju vieta nuperkamas tik 1. Ka daryt Maksvyciui, jei Lekavicius visiskai nepalosia ir su juo atakos stringa ? Be abejo, nepateisinu Maksvycio sprendimo duoti rungtyniu gala Ulanovui i rankas. Paskutine minute Ulanovas eme ant saves visas atakas ir visas sumove. Bet sitose rungtynese laimetojas turejo buti aiskus anksciau ir Zalgiris turejo tiesiog ramuai uzbaigti rungtynes, nes Alba zaide baisiai. Bet Zalgiris suzaide tragiskai taip, kad galima rodyti video kaip negalima zaisti krepsinio.
    Klaidu momentais buvo daugiau negu ataku, viena ataka pasas i langus, kita bauda puolime, trecia zingsniai, ketvirta uzmina linija, penkta praranda kamuoli Chaosas. Tai padare dvi klaidas is eiles, susiimkit, bet kur tau, siaubas, o ne zaidimas.

  51. Darius

    ps
    rungtynese su Milanu pastebejau, kad Ulia kartais pradejo izaidineti kamuoli, kurti atakas. Ten pabande, viskas jam ta diena gavosi, tai Maksvytis nusprende pakartoti fokusa ir pries Alba. Pakartojo. Todel namo parsiveze baronkos skyle.

  52. Dariui

    Butent treneris konkreciai uz vakarykstes (ir uz daugeli pralaimetu sio sezono rungtyniu) nesamones yra kaltas. Juk ne zaidejai ima minutes, ne zaidejai patys keiciasi kada nori, ne zaidejai patys sau braizosi derinius, o butent treneris. Kodel berods antram keliny nebuvo imtos minutes, kai albatrosai pradejo arteti, kodel paskutines 3 atakos rungtyniu pabaigoje buvo daromos per ta “nesaukit ant manes” ale capitano, paziurek pakartojima paskutines minutes, kam buvo skirta atlikti paskutine ataka ? O gi kreivarankiui ale capitano, ne Evansui, ne kad ir Dimsai, o butent ulei, o po to kazyte viska dar ir suverte ant ules “Turbūt buvo nuovargis, tada Ulanovas neplanuotai ėmėsi ant savęs.” – wtf, suplanuoji paskutine ataka per ule, nors jo is vis neturejo tuo metu (ir apskritai, rungtyniu pabaigoj jis turi sedet ant suolo, neziurint i tai, kad padoriai suzaidzia tik kas 8-10as rungtynes) buti aikstej, ir tada pyst jau ule kaltas, nes padare durnizma NEPLANUOTAI ?? Ot suskis treneris, savo kaltes niekaip nenori pripazinti, tik “aplinka” kalta. Vakaryksciame pralaimejime kalti tik treneris ir ule – pirmas isvis nevadovavo komandai, antras garbetroska pasaulio gelbetoju apsireiske.
    Treneris turi moket dirbti su bet kokia sudetim (paziurek, ka Seskus isdarineja su 6 zaidejais, nesakau kad tai gerai, bet bent jau bando suktis is situacijos), zaidejai gali nesuzaisti, jiems gali nesisekti, bet treneris tam ir skirtas, kad uzvedinet komanda, stengtis keist zaidejus kai reikia, keisti tiek zaideju, kad nesugriutu zaidimas (o ne kaip per ice-hockey keicia po kelis zaidejus iskart), imti minutes kai reikia, o ne pagal menulio kalendoriu, tureti ne tik A plana, bet ir B, ir C ir D, o ne makaluoti kazka rankas i kisenes susikisus. Ir prisiimti atsakomybe uz visas padarytas nesamones, o ne saugoti savo subine nuo isspardymo. O dabar rungtynes kaip pradejom be trenerio, taip jas ir uzbaigem be trenerio, aisku, dar ir zaidejai nemazai sudo primale.

  53. To Dariui

    Teisingai pastebėta. Visi girdėjo, kas buvo kalbama per minutės pertraukėlės rungtynių pabaigoje: Ule, Ule, Ule… Dabar, kaip ir visada, kratomadi atsakomybės ir visą kaltę bandoma suversti Ulanovui arba vienam iš lyderių (tikriausiai Evansui), kuris “neprisiėmė kamuolio”. O ir komplektuojant komandą trenerio žodis ne paskutinis… Taigi…

  54. To Dariui

    P. S. Atsiprašau už kalbos klaidas komentare.

  55. Darius

    neskaiciau apie rungtynes nei 1 straipsnio arinterviu, tik komentarus cia, bet jei maksvytis beda suverte ant zaideju, kai pats suplanavo zaisti per Ulia, jam pagarbos NULIS. Jei suka savo kaili, toki vyt lauk, juk zaidejai vykde ta, ka jis sugalvojo, o o kai planas neisdege, tai suka dar meluoja ? Kaip galima buvo atiduoti Uliai rungtyniu gala ir du lemiamus metimus, jei per 31 minute iki to jis sunkiai ismete vos tris metimus is zaidimo apskritai ir nieko nesukure ? Nesuvokiama.

  56. Iš Kazio Maksvyčio interviu "BasketNews":

    – Kokių detalių pritrūko rungtynių pabaigoje?
    – Klaidos prisiimant kamuolį, klaidos persivarant kamuolį per vidurį. Vienoje iš paskutinių atakų vienas iš lyderių turėjo pasiimti kamuolį, bet neprisiėmė. Čia yra paprastos krepšinio gudrybės – padaryti apgaulingą judesį. Turbūt buvo nuovargis, tada Ulanovas neplanuotai ėmėsi ant savęs.

    – Užsiminėte, kad viena paskutinių atakų turėjo baigtis Evanso metimu. Kuri? Priešpaskutinė ar paskutinė?
    – Priešpaskutinė, bet pavargę, neprisiėmė kamuolio. Turėjo tada Ulanovas improvizuoti. Bet kokiu atveju, kai komanda pralaimi, atsakingas treneris.

  57. Darius

    perziurejau paskutine minute, tai priespaskutineje atakoje Ulia tikrai du kartus bande atiduoti kamuoli Evansui, bet pirma karta Evansas tik imitavo, kad bando atsidengti, o antra karta Ulia jau mete pasa link Evanso, kuris buvo uzdengtas. Na o visa kita puikiai mateme patys, per min pertraukele Maksvytis paise puolima, kuriame Evanso nebuvo ir ataka i savo rankas turejo imti Ulia. Viena syki jam pavyko atmesti kamuoli Giedraiciui, kuris imete trajaka, kitoje atakoje vel dare ta pati derini, bet vokieciai jau zinojo kas bus ir lengvai apsigyne.
    reziume toks, kad Ulia joks ne komandos lyderis ir ner ko ten lemiama minute jam kisti kamuolius

  58. Dadu

    Tik tiek pasakysiu,jei rytoj per zinias pranestu,kad maksvytis su ulanovu pranese apie savo meile ir ruosiasi vestuvems..tikrai nebuciau nustebes..o mastyciau pagaliau pranese viesai

  59. Alba

    Nu kiek tokiu pabaigu paleidom kai reikia salto proto kaip gali but pervargimas kad Evansui neprisimti kamuolio kaip galima klysti tokiais momentais dabar itampa daig sansu kad galim likti su 5 pergalem po 1 rato

  60. OHO

    Durnius ir gali normaliai komentuoti? Matyt katěm snigs :)

  61. Paskutinėj

    atakoje kažkaip buvo pražiūrėjęs treneris kad turi alba dar viena pražanga iki bonuso, tada sugriovė derinį, o Žalgiris vėl darė ta pati derini per likusias sekundes, kvaila klaida trenerių štabo

  62. Juozas

    Ule yra inkaras. Jam reikia duoti 10-15 minučių lošti, o ne 30, ir ne lemiamus metimus mesti.

  63. Kaziukas

    Aš myliu Ule, todėl jam viską leidžiu tiek aikštėje, tiek uz jos ribų. Laukiam partnerystės įstatymo priėmimo, pranesim dziugiu naujienu fanams.

  64. Ule

    Ačiū treneri už pasitikėjimą. Prieš Monaką surinksiu triguba dublį, ir lemiamą stepbacka imesiu. Jei ne, dar kitose vėl bandysiu…

  65. :(

    Nurimus emocijoms, ziurint saltai ir ramiai. Neteisinu nei Kazio, nei Ules, bet ir kiti turetu prisiimt savo dali kaltes. Kalbu apie Evansa su Smitu, kurie tiesiog neatejo i rungtynes. Dar kitas dalykas. Dabartine Zalgirio sudetis (isvykus 2 zaidejams ir 2 susitraumavus, o atvykus tik vienam) realiai yra geresne tik uz tos pacios Albos. Mes dabar realiai net uz Asveli prastesni. Ir cia jau galima mest didziuli akmeni i vadovybes darza. Aisku, net ir tokia prasta sudetis gali ir privalo suzaist geriau, todel sitas pralaimejimas nu niekaip nepateisinamas ir net absurdiskas, nes Alba juk ten isvis su tokia isretejusia sudetim tai Eurocupo vidutinioku lygio siuo metu. Verkiant reikalingas papildymas. Del trenerio keitimo? O kas vietoj jo? Tik nereik svaigt apie Sara ar Trinchieri, jie neis. Zalgiris neturi tiek pinigu, kad ir pasamdytu brangu treneri, ir Kaziui sumoketu kompensacija, ir dar padarytu pakeitimu sudety, kuriu, be abejones, naujas treneris noretu. Todel teks gyvent su klaidom, padarytom vasara ir jau sezono pradzioj komandos komplektacijoj ir sprest po sezono. Vis tiek nusimato nemenkas rebuildas, turbut visas legionas bus naujas, gal ir kokie pora lietuviu, tai ir apie kita treneri galima butu pasvarstyt, suteikiant jam sansa bent dali komandos pasikomplektuot pagal save. O dabar reik nustot svaigt apie playoffus ir net playinus, nes kokia 13-15 vietos sio sezono Zalgiriui su visom jau padarytom nesamonem (nezinia, kiek bus dar ko pridirbta ateity) jau butu visai padorus rezultatas. Net ir savam kieme gali but reikalu, todel veikt bus ka, net jei Eurolygoj jau koki sausi del nieko nebekovosim.