Zalgiris can‘t stop Partizan at home 73

Zalgiris Kaunas (5-9) was unable to stop Partizan Belgrade (8-6) at Zalgirio Arena. Kazys Maksvytis’ team lost 85-93 (21-29, 23-29, 20-18, 21-17) in the Turkish Airlines EuroLeague Round 14.

Kevin Punter paced the winners with 22 points. PJ Dozier added 16 points, James Nunnally had 14, Zach LeDay 13 and Bruno Caboclo 12 for Partizan.

Keenan Evans led Zalgiris with a career high 33 points. Rolands Smits added 18 and Tomas Dimsa had 11 for the hosts.

The game started slowly for the Zalgiris team. Dovydas Giedraitis scored and Laurynas Birutis made a free throw, but the opponents quickly built up a double-digit lead, 3-13. Keenan Evans gathered eight points, Tomas Dimsa scored five, Rolands Smits made a long-range shot and Danielius Lavrinovicius made two free throws ,21-29.

Birutis scored inside, Smits and Kevarrius Hayes added four points each, and Austin Hollins, who made his debut, made a three-pointer, 35-44. Giedraitis connected from long range, Smits made a free throw and Evans scored five points, 44-58.

After the break, Evans scored six more points, Dimsa hit a three-pointer, and after five points from Smits, Zalgiris got closer, 58-64. Hayes and Lavrinovicius were successful under the basket, while Edmond Sumner hit free throws to make it 64-76.

Evans and Smits scored five points apiece at the halfway point of the decisive quarter, but it didn’t help to reduce the deficit, 74-86. Evans continued his impressive performance with eight more points and Dimsa scored three more, but the opponents had the upper hand, 85-93.

Comments

  1. Nuostabu

    Jus bl nevezio nesustabdot, apie kokia eurolyga mes lalbam?

  2. Zalias kraujas

    gana nx, kodel visi pamiršo kaip sitas burokas lkl uzeme 3 vieta??? kaip visi pamirso pasaulio cempionate kaip serbai su latviai issityciojo? minutines imamos per velai, zaidejai ledo ritulio principu keiciami, gana, reikia sviezio kraujo, zaidejai jokie naujo nieko nepakeis, reikia naujos sistemos, reikia giedraiti paskolinti kokiai lkl komandai, negali ulavonas zaisti po 35 minutes su minusiniu naudingumu, negali naujoki neleidziama atsiskleisti, vsio.

  3. Giedriud

    Pauliau buk vyras keisk Maskvyti i Kurtinaiti jis tikrai nebrangus bet bus nauju ideju

  4. Zalias kraujas

    as nemanau kad evans liks iki sezono pabaigos, tikriausiai bus ispirktas, elitinis tasku darytojas tikrai eis ten kur gali laimeti, ypac zinant kad turkai su graikais babkiu turi kaip sieno

  5. Remis

    Hey, hey kaimas ošia, kaimas ošia :D

  6. Zalias kraujas

    baskonia pakeite treneri, matom ka tai dave

  7. A G

    Totalus košmaras……..

  8. gg

    Andrea Trinchieri welcome to Zalgiris!

  9. :(

    Evansas susirinks statistiką ir pasiprašys būti parduotas per Eurolygos langą. Ir jo negalima kaltinti, kai Žalgiryje vyksta visiškas bardakas. Jankio pirmas sezonas kaip gm kol kas visiškas feilas. Gal pirma reiktų susirast patyrusį sporto direktorių ir tada bandyt kažką gelbėt.

  10. Ž1968

    Chebra, apie ką kalbam… mes prieš Nevėžį vos laimim. Visa sudėtimi. 2024 bus įspūdinga pergalė prieš Kauno kunigų seminariją. Jeigu jie žais su sutanomis.

  11. Ule

    Prašau treneri ant manęs nerekti.

  12. Darius

    siandien nepamateme nei serbisko, nei lietuvisko krepsinio, per daug legionieriu Serbu tautybes krepsininkai visi kartu sudejus is 200 min zaide 35 min, tai cia vieno zaidejo statistika. Zalgirio lietuviu zaideju statistika beveik 100 min is 200. Reiskia lietuviai su uzsienieciais pyse per puse, o tasku lietuvaiciai sukrapste jau menkai. O rezultatas desningas.

  13. Mindė

    Čia prakeiksmas už naują logotipą…. baisus logotipas- baisus žaidimas…. ar ne taip?

  14. Jankūnas

    Maskvyčiu į garaža,Trinchieri Welcome❗️

  15. Darius

    logotipas tegu pabuna, juk patinka paciam Bauliui Jobkūnui

  16. Zalias kraujas

    ne tik logotopas, dar baisesnes aprangos, kas dizaineris?? kaip galima tokius liemenukus sukurti?

  17. Zalias kraujas

    jau rasiau, buroko baisus rezultatai, baisus, reikia sviezio kraujo, bet kas, maksvycio era zalgiryje baigta!

  18. Ramas

    Kai turėjot Igio pinigus 1,3 mln, visi rašė reikia ne vieno, o dviejų žaidėjų iš kart , tai ne delsė, arba iš vis sustabdydavot paieškas, kai kiti susirinko atritusius NBA ir užsiaugino, o jūs tik pradedat įvedinėti ir eksperimentuoti vidurį sezono, kai kiekviena pergalė svarbi.

  19. q

    ulijanovas yra kapitono parodija. reikia tiketis kad naujasis treneris nepabijos ir cia ivesti pokyciu

  20. BBD meras

    Kuo tolyn, tuo baisyn. Buvau optimistas iki kaulo, bet dabar pamačiau, kad pyzda su Žalgiriu. Pyzda, nes treneris nesugeba treniruoti. Jau tuoj įpusės sezonas, o tobulėjimo jokio, komanda net degreduoja. Evansas su Šmitu ir dar Dimša tryse tikrai nelaimės varžybų. Kalbino Žalgiris Šarą ir žadėjo normalias šaibas, bet tas jobanas pyzdabolas geriau pas turkus nupyzdino ir dar vepezoja, jog Žalgiris jo meilė. Žodžiu nieko gero nenusimato…

  21. Verksniai komentatoriai

    Kazkokie kvaili komentatoriai.

  22. Tomas

    Kuo greičiau reikia trenerio .kuris mastytu o ne kiekviena ataka butu ant Evanso .

  23. > Verksniai komentatoriai

    Ar tik nebus pats Ulavonas čia apsireiškęs?

  24. Truputį ne į temą

    Kadaise, kaip ir dauguma, labai norėjau, kad Šaras liktų Kaune. Bet tada jis išlėkė į “Barça”. Dabar Šaras pasirinko “Fenerbahçe”, bet man dėl to nei šilta, nei šalta… Yra ir kitų neblogų trenerių. Svarbu tik kad strategas neužsimanytų vėl šeimininkauti “Žalgiryje” – pasiimti Evansą ar Šimtą… O šiaip sėkmės Jasikevičiui Turkijoje!

  25. Akcija 51,8 %

    Išsitriedět? Ira gerom kainom toletinio poperiaus. Ir servetěliu snargliukam. Minkštos, dupai 3 sluoksniu, servetkěs 2. Akcija vyksta iki Kalědu. Dariui, Antanui, akcija visa 80%

  26. Partizan

    Antri metai neiveikiam Partizan

  27. Dimsa

    T. Dimsa negalime pradeti taip runktyniu bet matom tas pats per tapati nera susikalbejimo situacijose

  28. Ulanovas

    Paluzes

  29. Qwerty

    Jei Šaras būtų keites Kazį tai pritarčiau, dabar ar reikia nežinau. Kai kurie nepažaidžia, o sudėtis ar visa trenerio dėliota – klausimas. Dar traumos ligos, duočiau šansą, na privalo jie pradėt žaisti geriau. Žalgiris!!!

  30. Šančiai

    Neginu trenerio, yra ir jo kaltės, bet jis neišeis ir nesustabdys, nepasivys ir neuždengs atskiro žaidėjo. Kiek Žalgiris žaidė rungtynių per paskutines 10 dienų? O kiek žais? O kiek žaidė kažkoks rytas? Žaidėjai išsekę ir be reikiamos energijos, bet žiūrėkime nuo ko šis nuovargis prasideda. LKL tvarkaraštis yra sukurtas prieš Žalgirį. Visas LKL ,tenkinant Vilniaus krepšinio mafijos ambicijas, yra sukurtas, kad būtų 3 , o ne 2 ratai, kaip normaliose krepšinio šalyse, nes Žalgirio atvykimas į kokį Utenos kaimą generuoja bilietų pardavimo bumą. Žalgirio vadams, tokiems kaip Jankūnas, trūksta ryžto ir jie pataikauja LKL. Kodėl negirdime Jankūno??

  31. Trojus

    Iš tiesų- kodėl NEGIRDIME Jankūno? Ar geriems vyrams tik geros pinigingos kėdės?

  32. Savanoris

    gal apsieikime be italų trenerių? Ne trenerio kaltė, kad tiek pralaimėjimų. Baigsis sezonas ir tegu gudrutis Jankūnas išsprendžia trenerių ir žaidėjų klausimus, juk daugumos sutartys bus pasibaigusios. Čia visi gudrūs, bet jie net kokios nors Šančių komandos netreniravo ir nežino kas tai yra būti treneriu. O sezonas ir taip nepavykęs….

  33. Aldona

    šalin rankas nuo Kazio !

  34. Fanas

    If Evans had had a worse game yesterday with, for example, only 10 points, we would have lost at home by -30.

  35. Aiškiaregis

    Siūlau, jeigu jau to nori Žalgirio valdžia, su italų treneriu sudaryti 3 savaičių bandomąjį laikotarpį. Jeigu pateins viltis ir skins pergales – sudaryti ilgą sutartį. :))

  36. Darius

    tada kai Motiejunas pasirinko Schileri, buvo laisvi Kemzura, Adomaitis. As buvau uz Adomaicio kandidatura, bet buvo paimtas slidininkas, tada i gaisra imestas geras treneris Zdovcas, veluau su juo buvo pasielgta labai negraziai ir gavome Maksvyti, kuris pralaimejo Jonavai, Paneveziui, Rytui, Klaipedai nuvede Zalgiri iki 3 vietos LKL. Po to seke geras pernykstis sezonas ir viskas vel sugriuvo siemet Del tokiu rezultatu didziausia kalte tenka komandos vadovybei su Baulium Jobnkunu priesaky, o ne treneriui, kuris padare klaidu, bet mano manymu turi likti iki sezono galo. Bauliau Jobnkune, uzteks makaluoti komanda ir jaukti vienus atleidziant, kitus priimant. Koks kruvis, kiek bus varzybu, Bauliau Jobnkune, zinojai dar vasara, todel reikejo tureti 14 zaideju, suka tu. O dabar turime situacija, kai kazkam tenka nuolat arti virs 30 min ir stai jau ir taip ulavonotas Ulanovas isvis neatlaike ir mire. Trys sedi traumuoti, du atvezti nauji nieko nesusigaudo ir varo i minusa O dar pora sedi ant suolo del skaiciaus ranksluoscius padavinet. Su kuo ir sveikinu Bauliu jobnkuna.

  37. Dainius

    Ner ko norėt laimet prieš vieną karščiausių eurolygos komandų. O mes turim begalę traumų, plius nauji žaidėjai dar įsivažiuoti reikia. Dėl Kazio manau komandos vadovai turi jį palikt iki sezono galo. Bus klaida paimt ta Trinchieri. Lietuviai nesusitaikys su jo erogancija o dar labiau uzssiskles ir žais ne treneriui. Galimai nesėkmių gali tęstis, o lietuvių žaidėjų nepakeisi kitkuo, kad galiausiai atleis pirmiausia Trinkieri. Laikyt Kazį iki galo. Ateis tos pergalės antram rate galim užsikirt…

  38. Zalgirinis

    Bet tai kaip minkštakiaušiai žalgirio vadovybė. Eina sau. Sezono viduryje paleisti trenerį. Nu Janki,pamiršk išpirktą areną. Galvoji, kad raudono vyno vartotojas bus geriau? Tai dabar trenerį dar keisit po sezono. Duodu 100%. Na, dabar tai žaidėjai pasveiks ir treneris privers vadovybę pirkti naujus žaidėjus. GĖDA GĖDA GĖDA!!!!

  39. treneri

    keisti butina nes komanda atrodo uzstrigusi vienam taske ir niekas nesikeicia, as buvau uz tai kad ji atleisti po bronzos medaliu , negaliu jam atleisti kad atejes apskritai sunaikino zaidima. O pernai ? Stebuklingu budu patekom i astuntuka bet LKL finale jau buvo zaidimas is sio sezono ir tik deka tailoro laimejom auksa. O tarp kitko del Evenso kaip kazkas cia rase verta butu sunerimti, kiek zinau po nauju pas jis kontrakte yra galimybe iseiti, arba zalgiris tures gerokai pakelti atlyginima.

  40. Povilas Bubėnas

    Neturėtų būti galimybės bet kokiam anonimui čia reikštis. Administratoriau, sutvarkyk šitą bardaką.

  41. Maksvyčio magijos užliūliuotiems sirgaliams

    Žmonės, jūs pagaliau apsispręskite, ko jūs iš tiesų norite. Nepatenkinti komandos rezultatais, atmosfera, žaidėjų motyvacijos, komunikacijos stoka, nevienodu vertinimu… Nejaugi esate tokie naivūs, jog manote, kad komanda komplektuojama, žaidėjai perkami ir parduodami be vyriausiojo trenerio žinios? Akivaizdu, kieno iniciatyva atsisakyta I. Taylor’o, T. Cavanaugh, I. Brazdeikio… Pažiūrėkite į K. Evansą… Kai išėjus Š. Jasikevičiui “Žalgiris” ieškojo trenerio, buvo bene vienu balsu kartojama: Kazį Maksvytį – į “Žalgirį”! P. Motiejūnas, atsižvelgęs į fanų, būtent fanų, pageidavimus, atleidęs J. Zdovcą, pasamdė akivaizdžiai per menkos kvalifikacijos krepšinio specialistą. Dabar stebimasi komandos rezultatais. Bet ne tik vyriausiojo trenerio kvalifikacija čia problema. Didžiausia problema – bendravimas, nesusikalbėjimas su žaidėjais. Sakote, A. Trinchieri – arogantiškas? Ne tik jis… “Žalgirio” problema – akivaizdi, ir tik akli neįžvelgia plika akimi matomos problemos. Sunkiai suvokiama, iš kur ta daugumos fanų akla meilė K. Maksvyčiui. Nesinorėtų keisti trenerio, net ir prasto krepšinio specialisto, jei žaidėjai būtų juo patenkinti, bet akivaizdu, kad taip nėra, komandos viduje yra labai blogai (maža kas viešai kalbama). Tad tenka rinktis – treneris ar komanda. “Žalgirio” vadovybė ieško sprendimo, bet ir vėl kai kam viskas negerai.

  42. Qwerty

    Siūlyčiau pasižiūrėti į sudėtį įsivardinti žaidėjus kuriuos dabar iškart paimtų kitos eurolygos komandos. Evans, Šmits ir Hayes į atsarginius ar net 3-ą centrą. Ulė / Butkė savo geriausios versijos tik į atsarginius. Kas turėjo pasikeisti rūbinėje, kai pagrindas iš praeitų metu liko? Matot protegavimą žaidėjų? Aš nematau. Hayes nesusitvarkė vakar pradžioj, po 2 min pakeistas, vėliau vėl turėjo išleisti. Čia signalas žaidėjui, kad blogai žaidi, taip, bet žaidėjas irgi turi pasidaryti išvadas. Siūlau duoti šansą, mažiau rašyti, komandai mažiau skaityti ir pradėti gerinti žaidimą.

  43. Zalias kraujas

    juokingi komentarai idijotu, apie koki šansa davimo?? asiliukai, sprendimas seniai padarytas, oficialu, burokas atleodziamas, italas i zalgiri, ka cia diskutuojat tusciai

  44. Karolis

    Atleisit kazi prarasit fanu puse maziausiai!!!

  45. Karoliui

    Nieko tokio, atsiras kitų…

  46. Zalias kraujas

    jau atleistas, fane didysis

  47. o

    taip , mums labai svarbus burokelio fanai , verksim visi kai jusu neteksim.

  48. cirkas

    tai visgi darbenu genijus lieka. turbut labiausiai dabar dziaugiasi ulanovas, gales toliau but herojum rungtyniu pabaigose.

  49. Darius

    tikrai nesu Maksvycio fanas ir nei dziaugiuosi, nei nusimenu, kad jis kol kas liko treneriu. Bet toks zalias kraujas dabar pats liko idiotu, kadangi cia arogantiskai puta leido, idiotais kitus vadino, esa darbenuskis ismestas. O vat ir ne.

  50. 💚💚💚

    Na, jeigu Kazys Maksvytis tinka žaidėjams, taškas. Tema baigta.

  51. zerocool

    Motiejunui tik babkes galvoj,o jankunas-skystimas visiskas,komanda isdraskyta ir sulauzyta.sudu kruva tokia vadovybe ir tas zalias kraujas.

  52. suprasciau

    kad iki nauju gavo kredita , kitaip nieko nesuprantu nes taip testis negali o burokas neturi jokiu ideju kaip tai pakeisti. Itarimas del žaidėju nepasitenkinimo organizatoriaus krenta ant uljanovo

  53. Zalias kraujas

    kas nebuvo teisus??? juk aiskiai buvo viskas susitarta, tik idomu kokie zaidejai sukilo? ar tie kurie tempia komanda zemyn? motiejunas nieko nesprendzia, jis tik skuduras grindins valyti, faktas akcininkai savo zodi tare, jie cia paskutini zodi taria

  54. Zalias kraujas

    idomiai, kai didele dalis yra mokesciu moketoju pinigai, tai joe tipo negali tureti balso??? davai atimkim tuos 3 milijonus ir kas tada? tada buti visiskai graudu, zodziu zalgiris laidoja sezona ir tiek, man tas italas tikrai nepatinka, nesinori komandoje makarono, bet tvarkos nera akivaizdu valdzioje, primena romanovo laikus kai šou kiekviena diena vykdavo

  55. o

    tai kas pagal tave akcininkai?

  56. KOCMOC

    sunku suvokti kad komanda taip pasikeitė žaidimu, kai liko vos ne ta pati kaip pernai, darbėnas nesusitvarko su padetimi, reikia permainu schemose, metas ta daryti, nes tikrai čia tik laiko klausimas kada darbėnas bus atleistas pagaliau, pats kaltas, minutės imamos pavrluotai, zaidejai neturi savo vietos, esam taikliausi pagal tritaskius, bet tas visiskai neakcentuojama, lipam po krepsiu kur neigalus medziai nesugeba pataikyti is po krepsio, kazkas sunkiai suprantamo siemet.

  57. KOCMOC

    okmanas vienas is akcininku, atrodo 20%, poto motiejunas

  58. KOCMOC

    pasitikrinau, 25% okmanas-tesonet, likusi dalis priklauso motiejunui

  59. KOCMOC

    nepamirskit kauno savovaldybes, duoda daugiausiai komandai ir tikrai turi savo zodi, niekas uz dyka neduotu milijonu yra susitarimai, aplamai viskas slepiama, algos, sandoriai, nors tai mokesciu pinigai didele dalis zalgiryje

  60. taip

    tai kodel motiejunas nieko nesprendzia?

  61. kas

    dar tau negerai? Kiekvienais metais pristato ataskaita visiems prieinama , pajamu ir islaidu .

  62. BBD meras

    Koks cirkas aikštelėje, toks jau ir klube. Vadovybė nusprendė keist trenerį, bet žaidėjai neleido! Nu tik Žalgiryje gali taip būt. O tas žaidėjas turbūt buvo Ulavonas, nes kaip be savo meilės. Jam jautru mažiukui ir kai treneris garsiau sušaukia ir gaila, kai ketina jį atleist. Eisime į Žalgirio varžybas dabar kaip į cirką! Prie visko ką pakeitė, galėtų ir klubo pavadinimą pasikeist į “Kloungirį”

  63. KOCMOC

    kokia tau ataskaita pristato??? nei darbuotoju nei zaideju algi, nei nieko, ataskaita kur pasako kad zaidejams 8 milijonai, tai nera ataskaita, tai juodoji buhalterija kur neaisku kur ir kam ir kiek pinigu sumokama.

  64. paziurejau

    tiesiogiai konferencija ir galiu pasakyt kad PMO itikinamiau kabindavo makaronus , bet PJA dar ismoks ir pasitaisys , dar turi daug laiko patobulet. .

  65. zal

    Kas nors išvis supranta kas čia per bardakas vyksta ? Treneris nebesusitvarko, žaidėjai žasti nebenori, bet trenerio keisti irgi neleidžia, Paulius meluoja tiesiai žurnalistams. Tik Romanovo betrūksta. Eiti į šito cirko rungtynes yra lygu eiti į šermenis, nes ir fanai aiškiai dėja yra ant šito klubo.

  66. :(

    Labai liūdna dėl to, kas liko iš buvusios puikios Žalgirio organizacijos. Nors ne, tos organizacijos net ir nebuvo. Buvo mitas apie ją. Visa organizacija buvo vienas žmogus – Paulius Motiejūnas. Ir dėl viso šito kracho jis ir yra kalčiausias, nes išeidamas po savęs nepaliko jokio rimto vadovo, kuris sugebėtų deramai vadovauti. Šitas cirkas Žalgiriui labai skaudžiai atsilieps. Joks rimtesnis treneris ar geresnis žaidėjas nenorės čia ateit. O dar pridėkime, kad Trinchieri agentas yra Ražnatovičius, kuris visos šitos nesąmonės taip nepaliks. Nebus gerų trenerių, nebus gerų žaidėjų, nebus rezultatų, nebus žiūrovų, nebus pajamų iš bilietų. Galim prieit iki to, kad nebebus ir A licencijos… Beje, Ule, žaidėjų darbas yra žaist, nesvarbu, kas treneris, nes pinigus jums už tai moka, o ne maištus kelt. Ir liūdna, ir gėda, ir pikta dėl šitos situacijos. Sezonas palaidotas. Situacija tragiška, net neįsivaizduoju, ką tokiu atveju, daryt, kai žaidėjai pradeda nurodinėti vadovams. Čia yra dugnas. Atrodė, kad prie Romanovo matėm visus įmanomus cirkus, bet pasirodo, nė velnio. Žalgiriui reikia naujo rimto vadovo asap.

  67. KOCMOC

    apsimelavo jankunas faktas, kam tokia konferencija rengti jeigu nieko neatsakineji ir slepi, net nezino kam priklauso zalgirio akcijos, kaip taip imanoma, gal vertetu susidometi instancijoms, suzinotu kam priklauso didzioji dalis zalgirio, tesonet tik 25% turi, faktas kad motiejunas viska valdo, bet tai tada nx ateiti i konferencija ir viska meluoti, buvo susitare su italu bet mes pasitikim maskvyciu, seniai tokio meslo nebuvo, nuo romanovo laiku! italas irgi nieko cia nebuti pakeites, tegul lieka burokas, bet tokiu principu juk ji vistiek atleis ar po menesio ar po dvieju, su tokiu zaidimu eurolygoje nieko nebelaimesi, zinant kad visu komandu zaidimas tik gereja, o zalgirio blogeja, jokio pagerejimo nematyti, bus idomu, jankunas labai stipriai save apsiko, jei jau kazka darai daryk iki galo ir nesigailek kitaip va lieko sitaip, kai apsisikai ant visos lietuvos padares ejimas atgal.

  68. Sigis

    Nu bile buroka.pasiliko,gales ule toliau.zaist.po 40 min,kitus keis kaip ledo rituly

  69. Faktas

    Dauguma balvonu komentarai. Myžniai ir inkštirai.

  70. Darius

    jau getiau Baulius Jobnkunas nebutu renges melagiu konferencijos, siandien ne balandzio 1. Visu pirma jei pasitiki treneriu, tai nedarai machinaciju jam uz nugaros, bet sita sutve nepadimoke is is Schilerio atleidimo, kur pralose teismus ir gavo bauda, nepasimoke ir is Zdovco istorijos ir panasiai nuomti norejo Kazi. Butu ir nueme, bet komandos senbuviai sukilo. Sakau senbuviai ir lyderiai, nes jaunu ir naujoku jie butu neissigande ir Kazys lektu lauk. Dabar turime padeti, kai zaidejai pastate i vieta neprofesionalia organizacija, šutvę susireiksminusiu veidmainiu pinigu vergų, kurie neturi nei skonio, ka liudija pampersas vietoj komandos logo, nei savigarbos, nei kiaušų, nes suskydo pagasdinti zaideju.
    is kitos puses yra labai gerai, kai tokie suskiai kaip Baulius Jobnkunas sitaip gauna i snuki skuduru. Konferencijos net negalejau ziureti iki galo, ant tiek prativnas Bauliaus melas ir snukis. Bet gerai tai, kad pagaliau galesiu nueiti i arena pasirgti uz zaidejus, kurie turi kiausus ir padejo tuos piniguotus, uzurpavusius musu Zalgiri susnas i vieta.

  71. Debile

    Daune Dariau nieks tavo neskaito komentaru, nevark varguoli.

  72. Darius

    man nusišikt ant tavo lojimo, nususęs dvarniau

  73. Durniau

    Tu kalè baigsi loti, ant trumpos grandiněs.