Zalgiris defeats Wolves with a great defense 26

Zalgiris Kaunas (12-2) won another game in the Lithuanian Basketball League. Kazys Maksvytis’ team defeated Wolves Vilnius (11-3) by 79-55 (18-10, 23-15, 21-20, 17-10) at Zalgirio Arena.

The game started unproductively, and only Edgaras Ulanovas managed to score six points in 5 minutes, 6-10. Then Laurynas Birutis nailed two free throws, Danielius Lavrinovicius connected on a three-pointer and made a putback, Tomas Dimsa drove to the basket, and Austin Hollins finished the quarter with a three-pointer, 18-10.

Dimsa also scored from long range, Hollins drew applause for tough layup and Kevarrius Hayes hit a mid-range shot to make it 25-18. Keenan Evans and Dimsa hit three-pointers, Birutis scored six points, Dimsa converted steal into a dunk, and Lavrinovicius scored two at the buzzer of the second quarter, 41-25.

Birutis scored four more points and Rolands Smits added three two-pointers, 51-37. Dovydas Giedraitis scored his first points with a drive to the left, Edmond Sumner scored from long range, Lavrinovicius converted his free throws and Hayes finished the third quarter with two shots from under the basket, 62-45.

Smits scored six points in a row at the start of the fourth period, but that was all of his team’s points in five minutes, 68-52. Birutis added three more points, Evans and Hollins hit a three-pointer each and Lavrinovicius scored two points after an offensive rebound to make it 79-55.

Birutis was the best scorer for Zalgiris with 15 points. Smits added 12, Lavrinovicius finished with 11 points and 7 rebounds.

Comments

  1. Negi sunku

    Adminai padarykt registracija. Kad čia jokios matrioškos ir gariunai ne komentuotu?. Laimějo kitaip but, negalějo.

  2. Sigis

    Viskas gerai,bet giedraitis i startini su ule neimanoma ziuret

  3. Darius

    visai kitoks žaidimas LKL po maišto

  4. :)

    Ačiū už pergalę. Pagaliau žaidimas panašus į tikrą krepšinį. Gana jau tų dramų. Būtų pats laikas pradėt stotis ant kojų.

  5. 💚💚💚

    Puiki “Žalgirio” pergalė, bet po šiandienos naujienų ji nedžiugina… Nepykit.

  6. Paskaityk

    trenerio interviu, turėtum pralinksmėt

  7. Zalgiris

    MLDS zalgiris tinkamai isejo I aikste puikiai nusiteike sureagave I visus pokalbius

  8. Zalgiris

    Evansas turi likti komandoje💚🤍

  9. Fanas nuo 1973 m

    Na,tikėkimės pradėsim lipti į kalną po visų šitų nesamonių.Reikėjo kažkokio sukrėtimo visiems – žaidėjams,treneriams ir ypač vadovybei.Būt gerai,jog visi padarytu teisingas išvadas.
    Bet ką norėčiau pasakyti dėl gandų apie Evansą.Labai tikiuosi,kad tai ir liks tik gandais.Joks rimtas klubas, gerbiantis save ir savo fanus taip nepasielgtu.Aš kaip senas komandos fanas,išgyvenau įvairius laikus.Ir pakilimus,ir nuosmukius,netgi Romanovo laikotarpį,bet visada pirkau bilietus ar abonementus tiek į halę,tiek į areną.Sunkiausiais momentais pagal galimybes prisidėdavau ir finansiškai,arba pvz. atėjus pandemijai neatsiminėjau pinigus už nupirktus bilietus,perku atributiką,dalyvauju įvairiose akcijose ir panašiai.Bet dabar kai sunešami tokie pinigai už bilietus,o ir šiaip finansinė padėtis stabili,daryti tokias nesamones ir galvoti tik apie pinigus būtu beprotybė ir dižiulė nepagarba visiem,kurie laiko save žalgiriečiais.

  10. BBD meras

    Reiškias kai nori, gali ir gerai žaisti. Sveikinimai su pergale! O kas dėl Evanso, nekreipkit dėmesio į kažkokį turkų šūdlaikraštį, kuris apie tai papezėjo. Be sezono pabaigos niekas jo niekur neišvilios, net ir šarikas (Kauno garbės pilietis).

  11. Zalgiris

    Kazys sake Evansa butu beprotiska paleisti cia tik Gandai Eurohoops Katik pakenkti Evansui

  12. Zombis paršiukas

    Ne tik Evansui. Bet visas tas šaršalas kaškam reikalyngas, kad ir Žalgiriui pakenkt. Bet išgyvensim, bestuburiu mažuma, nors jie myžčioja verdančiu garsiausiai. Ne tokius laikus išgyvenom. Žalia balta Amžiams!

  13. 💚💚💚

    Atrodo, tikrai kažkam naudinga kelti sumaištį “Žalgiryje”. Tikėkimės, kad viskas – tik gandai, ir nesulauksime blogų naujienų po išvykos į Stambulą.

  14. :)

    Kaip is tikruju baigsis su Evansu, suzinosim tik per Eurolygos perejimu langa. O tu gandu gandeliu cia dar matyt bus ne vienas. Viskas is esmes priklauso nuo paties Evanso. Jei gaus labai gera pasiulyma ir nenores laukt sezono pabaigos, gali uzsispirt, kad nori iseit ir ka tu jam. Nelaikysi zmogaus, kuris nenori but komandoj, per prievarta. Zalgiris ne koks Armani, kad galetu issikalinet su zaidejais, nes negali pasiulyt milijoniniu sutarciu ir zaidejai ateis del pinigu, tikedamiesi, kad jiems nenutiks jokiu nesamoniu. Zalgiris yra tramplynas zaidejams, galimybe pasirodyti ir uzsidirbti gera kontrakta Eurolygos turciu klubuose. Zinoma, visada galima zaideja itikinet pasilikt, padidint atlyginima ir pan. Bet cia jau reikia atsizvelgt i situacija, ivertint nemazai faktoriu, o ne daryt kazka ant emociju. Jau ir taip yra ant karstuju priskaldyta malku daugiau nei pakankamai.

  15. Langai

    Cia ir pats Zalgiris dar gali pasipildyt naujoku aisku bus ir daugiau pasipildymu is kitu klubu.

  16. Darius

    jei parduos Evansa, tai tik del to, kad komandos savininkas, kurio ponas Jankunas nezino, nori is klubo ispumpuoti pinigus. Pagyvensim pamatysim, klubas privatus, ka nori, ta daro.

  17. Neparduos

    Ką čia sneki būtų beprotiška atiduot

  18. Remis

    Tai kas visgi yra žalgirio savininkai?

  19. Edmundėlis

    Sumneris apgailėtinas :) Nesuprantu kaip tokie žaidžia nba ?
    Pieno žvaigždėse geresni negrai laksto..
    Begalvis visiškai su lievu pataikymu.
    Galvojau Longas prastas,bet nba ne ką geresnis.
    Kaip jis ten žaisdavo ?

  20. 💚💚💚

    Kvaila, bet nuo vakar negaliu nusiraminti. Jeigu Evansas pats nori išeiti, tegul žmogus eina, prievarta nesulaikysi. “Barcelona”, “Partizan”… Palinkėsime sėkmės puikiam žmogui, tiek daug davusiam komandai. Bet… jeigu kokiu nors būdu Keenanas Evansas atsiras Stambulo “Fenerbahçe”, pas… patikėkite – bus “Sudie, Kauno “Žalgiri”, visiems laikams!”. Atsiprašau už asmeninę vieno sirgaliaus nuomonę.

  21. Jankunas

    Alytaus :)

  22. Nusiramink

    Vakar aiskiai Maksvytis pasake kad beprotiska butu paleisti Evansa

  23. ispudis

    zalgiris atrode sunkus.manau siemet jokiu atkritamu

  24. ispudis

    tada nesvarbu ,ar jie ka pirks,ar parduos.komlektuotis reikia vasara

  25. jozas

    burokas jusiu pastovai raudonas rekaujia ant krepseninku

  26. gg

    juventus prie matulio klesti, zalgiris prie jankio vaziuoja zemyn, tik parodo kad zaidejo statusas ofise nieko nebereiskia