Zalgiris ends the first part of the EuroLeague with a loss to Maccabi 73

Zalgiris Kaunas (5-12) ended the first part of the EuroLeague regular season with a loss. Kazys Maksvytis’ team lost 70-78 (18-16, 15-16, 16-29, 21-17) to Maccabi Tel Aviv (10-7) at Zalgirio Arena.

Rolands Smits scored the Zalgiris’ first points, while Edmond Sumner made three three-pointers in a row to make it 11-6. Edgaras Ulanovas added a three-pointer himself, Austin Hollins made two free throws and Lukas Lekavicius finished the quarter with a floater, 18-16.

Sumner made a sharp drive and a free throw, Keenan Evans and Laurynas Birutis scored their first points, 25-25. Birutis scored two more points, Evans added four and Dovydas Giedraitis made two free throws just before the halftime, 33-32.

Birutis made a putback, Evans was accurate on three free throws, Sumner successfully invaded the paint again, and Ulanovas scored a two-pointer, 42-45. Giedraitis made a great run under the basket, Evans added three points, Kevarrius Hayes scored two, but the opponents played a great stretch and the Zalgiris lost the lead, 49-61.

Smits scored four points in a row, Giedraitis and Ulanovas hit a three-pointer each, Evans had another two-pointer and Birutis dunked it home to make it 63-69. Brady Manek made a great shot from long range, Evans scored four more points, but it didn’t save Zalgiris from defeat, 70-78.

Josh Nebo led all scorers with a career-high 22 points. Tamir Blatt scored 14, with Lorenzo Brown, Roman Sorkin and Bonzie Colson adding 11 each for Maccabi.

As for Zalgiris, Evans scored a team-high 18 points and Sumner added 14.

Comments

  1. Opa

    Nu nubuomzejo komanda

  2. Fanas

    Kiek dar bus tyčiojamasi iš sirgalių? Gėda, puolimas baisu net žalia, o ginyba kiaura kaip rėtis.

  3. KOCMOC

    kas turi nutikt, kad pats kaimietis is darbėnu burokas asistatydintu???dėk nx pareiškima ir ding iš komandos!!! as seniai tokio dalyko nemates, kad per 1 keliny pakeisti visus 12 zaideju! nesuvokiama nx, ar kazkas kazka panasaus yra mate? cia blet ledo ritulys??? jis gal politikas? niekaip pats neiseina, jei skaitai mizniau, kuo toliau liksi komandoje tuo taves vis labiau visi nekes! tave jau dabar dauguma uz siuskle laiko, ding nx!

  4. Xxx

    Maskvyty lauk

  5. KOCMOC

    dink, sorri uz klaidas zmones.

  6. KOCMOC

    samneris paskutini kelini net nezaide, holinsas beveik nezaide

  7. Ramas

    Per greita ir dažna rotacija išbalansuoja žaidėjus. Pirmam kėlinį pirmas penketas daužė varžovus, – ir jis buvo išardytas jau penktą minutę. Sumneris karštas keičiamas penktą minutę, turėjo žaisti mažiausiai devynes. Atšalusiam antras išėjimas jau nebetas.

  8. Kazį, kad dar būtum gerbiamas, turi palikti komandą, kitaip tapsi nekenčiamu…taip jau yra sporte

  9. KOCMOC

    ka sitas burokas pasiekes apart to, kad treniravo kacapu komandas??? su zalgiriu sugebejo uzimti 3 vieta lkl, su rinktine serbai nusivale kojas ir latviai pažemino dar baisiau, ir zalgiris tapo vel pajuokos objektu eurolygoje!

  10. Arūnas

    kiek galima tyciotis is ZALGIRIO.

  11. Darius

    Bauliui Jobnkunui uz darba komplektuojant komanda kuolas. Taciau yra ir kita medalio puse, Baulius Jobnkunas komandos savininkui, kurio jis nezino, gali deti ant stalo riebias Zalgirio pelningumo ataskaitas. Zaidimo nera, o pinigai byra, va ir vel pilna arena susirinko paziureti kaip Zalgiri rurins. oi ruri ruri, rurira, rurina ta Zalgiri visi visada !

  12. KOCMOC

    ir sitas pajuokos objektas vadovauja rinktinej, baisu net pagalvoti.

  13. trinchieri

    nu greiciau zvaninkit man kiek galima laukt jau gaila ziuret darosi

  14. acb

    kas turi nutikt kad darbeno neliktu komandoj? gaila kad zalgiri treneri renka ne vadovybe o zaidejai, baisu i koki cirka prie jankuno virto sita organizacija.

  15. Zal

    Nu kas per nevykelių šutvė kartu su apsišaukeliu treneriūkščiu. Gal jie protiškai visi atsilikę, kad daro viską kad pralaimėtų ? Kai reikia gintis jie stovi ir žiūri. O geriausias epizodas gale buvo kai kamuolys iš rankų į rankas prasuko tris ratus, nes niekas tiesiog mesti į krepšį nenorėjo, ko pasekoje pasas tiesiog žiūrovam pirmoj eilėj. Tai čia jum profesionalių krepšininkų komanda ? Pajuokos objektas jie. O treneriuko raudoną veiduką tikiuosi šiandien paskutinį kartą matėm. Nors ne, jis taigi nejudinamas, nebent būtų vyras ir pats pasitrauktų, bet kur tau….

  16. Aha

    Ir dar fanai sugeba atsistoję gale ploti komandai. Gėda. Va tokį mentalitetą ugdom. Du mėnesius nelaimėję, pjauna totalų grybą savoj arenoj negerbdami fanų ir dar paskui plojimų susilaukia. Nu čia žiauru. Pažiūrėsim, kaip bus, kai į Karaliaus Mindaugo taurės ketvertą nepapuls. Va tada galės ploti tie fanai su rožiniais akiniais.

  17. KOCMOC

    sezonas baigtas, net negalvokit apie kazkoki patekima i atkrintamasias, reiketu laimeti dabar 70% rungtyniu, to nebus!

  18. Opa

    Nu as dar ziuresiu , idomu ar alba su asvel aplenks mus …..

  19. Sigis

    Nzn jai kas dar gerbia buroka tai tegul uosto kabancius

  20. ....

    Kad Kazio man jau šiandien komandoj neliktų. Kokia komanda gali laikyti trenerį, prie kurio žaidėjai tiesiog atsisako mesti į krepšį. Padarytų jie tokių bajerių prie Šaro, jau seniai pas dublerius žaistų. O šitas jokio autoriteto ir panašu sugebėjimų trenerituoti net neturi. KAZĮ LAUK !!!!

  21. Fan

    “Zalgiris finished the first round of the Euroleague with six defeats in a row !!!”

  22. juoda balta

    Jaukumas toks pat direktorius,kaip kalnietis futbole.švogeriu kontora,bet lochai ant kartono juodom raidėm užrašo žalia balta ir visi patenkinti.

  23. Zzzz

    Kazį dink iš komandos. Jau jokio skirtumo, gali ir išvis be trenerio sezoną užbaigt. Skirtumo nepajausim, galiu garantuot.

  24. KOCMOC

    kokie ten fanai, ten avys bliaunancios, mokancios tik viena skanduote, normalus fanai butu, situos urodus pasitiktu prie išejimo.

  25. dadu

    chebra,gi viskas gerai maksvycio taktikos nerealios….gi skaitet k.net ir bn.lt isvadas viskas nuostabu,tereikia laimeti sekancius 15 macu is 17 ir mes top 10 busim..

  26. Oho

    Kazį mest lauk ir greitai. Kažkokia degradų komanda belikus, net be normalaus viršininko. Pauliau gal pagaliau prisiimk atsakomybę, pats nusprendei palikti jį, tai dabar atsakyk.

  27. Arūnas

    MANAU KAD SLABOTKES AR SANCIU KIEMUOSE YRA DAUG GERESNIU ZAIDEJU IR PROTINGESNIU TRENERIU

  28. KOCMOC

    tos gleznos giedraicio ir birucio rankutes, pastoviai kamuolys slysta, kas per mizniai.

  29. Saulius

    Jau reikia permainų

  30. KOCMOC

    slykstu ziureti i ta bekiausi buroka, ar jis vyras? vyras seniai buti pareiskima padejas ant stalo, kokia geda jis daro Lietuvos rinktiniai, kaip viskas nusirito, niekas nebegerbiai musu krepsinio, valosi visi kojas.

  31. Nu jo

    Tai Kazys jau pasirodė, ar dar vis kažko laukiam ? Šileris buvo išmestas ir visų “specialistų” vadintas blogiausiu Žalgirio treneriu. Tik priminsiu, net prie Šilerio komanda šitaip degradavus neatrodė. Tai kodėl šitą burokėlį kitaip vertinam ? Gal jau tie vadinami “specialistai” galėtų išlyst jam iš sėdimosios ??

  32. Lauk

    buroka, bet sirgaliai arenoj vis tiek ploja ir skanduoja palaikyma po rungtynių , man tai patinka , reiškia subrendom

  33. idomu

    burokas nera eyrolygos lygio treneris.Tu jam gali duoti bet kokius zaidejus, rezultato nebus.Gynyboje nesuprantami Birucio padejimai,ko pasekoje jo zaidejas lieka laisvas i meta is po krepsio,Ka Birutis dengia jisai per ltas ,kad sugebetu gryzti,sita klaida buvo visas rungtynes,o Nebo rinko taskus..Sita klaida jau sistemine, trenerio klaida.Sitas treneris gali nusodinti ir geriausia zaideja is nBA

  34. Fanas

    Prie šito trenerio komanda žaidžia be jokių derinių, komanda išbalansuota 100%. Kai kurie žaidėjai gavę kamuolį išvis nesupranta ką su juo reikia daryti, tai žiūrovams duoda palaikyti. Bl… Komandos vadovybė ir treneris tai baisu, kas netingi, tas kojas nusivalo. Žaidimas tragedija.Paulius Jankūnas prieš baigdamas sezoną totalų grybą pjovė žaizdamas, tai dabar tapo klubo direktorius, dar stipriau pradėjo grybą pjauti.
    Oi bus gražu, kad dar sezonui nesibaigus visi save gerbiantys žaidėjai taip greitai teps slides iš komandos, kad ponas direktorius nespės net mirktelt.

  35. :(

    Nu taip sumaut sezoną dar reikia sugebėti. Kiek ten, 13 mln biudžetas? O dabar belieka parduot Evansą ir didelis klausimas, ar pavyks laimėt KMT ir LKL, kai rytas nusipirko Fosterį. Būtų vyšnia ant šito šūdų torto ryto triumfas Žalgirio arenoj per KMT. Jau turėjom Schillerio/Zdovco sezoną dabar vėl viskas atrodo panašiai. Negi negalima pasimokyt iš savo klaidų? Bet blogiausia, kad komanda nebegerbia savo fanų. Priima sold outus kaip savaime suprantamą dalyką. Visi, tiek žaidėjai, tiek treneriai, tiek vadovai turėtų atsiprašyti fanų, kad taip nuvilia, o ne piktintis dėl kritikos.

  36. Evansas

    Sunkiai zodzius rinkes Evansas mums reikia issiaiskinti kodel taip yra

  37. AšA

    Jei taip ir toliau, soldoutai baigsis. kiek pastangų reikėjo , kad jie būtų

  38. Maksvytis

    Mislingai kalbejes Maksvytis arba turi buti pergales arba kitokie veiksmai

  39. Qwerty

    Komandai truksta kurejo… Evansas nera izaidejas. Siandien istrigo jo perdavimas Laurynui high-low situacijoje mete i ranku miska. Cia atsakonyve krenta ir zaidejui kuris neivertina situacijos ir treneriui jei nesugeba paaiskinti/ismokinti kaip reikia zaisti. Padaryta klaidu su zaidejais, praeitas sezonas uzliuliavo. Cia turetu ir treneriai prisiimti atsakomybe.

  40. BBD meras

    Tiems dviems ar trims, kurie čia ardosi komentaruose: jus galvojat, kad jus reikšmingesni už tuos 15K susirinkusių arenoje, kurie plojo komandai atsistoję, jus galvojat, kad skaito Zalgirio vadovybė jūsų pezalus čia? Tai dar kartą pagalvokit iš naujo. Be jūsų Žalgiriui nei geriau, nei blogiau. Jus apvalus nulis. Tad nusiraminkit ir eikit miegot vaikai.

  41. Sumneris

    Apie suzeista riesa kalbejes Sumneris Nuo Mano atvykimo visas runktynes turejome laimeti

  42. Alba

    Kad ir pralaimeje vistiek zmones perka Sold out

  43. Zalgiris

    Zalgiris Wolves ir duobese

  44. Alba

    Su Alba jei ispirks tai Antradieni

  45. as

    situo laikotarpiu labai truksta butkeviciaus ir jo gynybos rungtyniu pabaigose, butent jis buvo tas zaidejas nuo kurio likusi komanda uzsikurdavo kai to labiausiai reikedavo. blogiausia kad i jo vieta nebuvo paimta jokio panasaus zaidejo, holinsas tikrai ne tas kuris galetu gintis per 4 pozicijas.

  46. k.p.

    Stembim rinka, tame tarpe ir treneriu.Bet Kazys pirma karta pragydo, kafd pavelavom su zaudeju pirkimais.oIOtaip du men, nieko jam ir Jankiui nereikia.

  47. battkis

    sveiki,niekad nerasau bet tiek davedė ta stagnacija komandos neturiu ka daugiau pasakyti.Žiaurūs trenerio sprendimai be minties viskas,Nėra derinių leidžiadžiami tie žaidėjai kurie griauna žaidimą.Reikia permainų klube skubių Pauliau,negaliu Žiūrėti kaip komanda taip smunka akyse

  48. battkis

    prabilo kad pavėlavo su žaidėjais bet jiem žaisti neduoda Giedraitį blet laiko kuris išėjęs padaro bent pora klaidų iš karto

  49. battkis

    nesuprantu aš to Kazio jau

  50. battkis

    susinervavęs visiškai ir laukiu naujienų apie Kazio atleidimą

  51. battkis

    kito kelio nėra komandai reikia permainų stipraus sukrėtimo

  52. battkis

    nes garantuoju kad prieš Albą gausim reikia čia ir dabar

  53. battkis

    nerašau nk bet jau trūko kantrybė,permainos turėjo įvykti jau prieš gerą savaitę

  54. battkis

    sutinkate su manim ar ne bet ten tam trenerių štabe reikia daryti visišką apsivalymą

  55. battkis

    Krapikas maladiec Žalgirietis bet…Ką ten Sabonis veikia…Dar Evaldą palikčiau kitus nafik paspausti ranką ir palinkėti sėkmės kitoj stotelėj

  56. battkis

    suėdė sveikątą man jie per mėnesį bet Nesuprantu ko Paulius nk nedaro komanda byra akyse

  57. battkis

    skaudu tiesiog

  58. battkis

    dar pridėsiu kurie čia rašė apie Maskvyčio derinius.Jų nėra visiškai gal 5 gal 6 per pora metų viskas lb prastai tik sėkmė buvo

  59. battkis

    vienas iš rimtesnių Lietuvių šiu momentu yra Birutis kuris pažiūrėkie kaip atiduoda visas jėgas aikįtelėje

  60. battkis

    čia apie Lietuvius bet paminėčiau ir Larvinovičių

  61. battkis

    išėję į aikštę akys jų dega

  62. battkis

    tai pabaigai pasakysiu kai žaidėjai išeis į aikštę visi degančiom akim bus ir pergalės

  63. battkis

    Maskvytis pasitiki tais žaidėjais kur kai kurie turėtų suolo gale sėdėti

  64. battkis

    jai nebus imtasi kžkokių veiksmų aš tada neturiu ką pasakyti

  65. Darius

    kokiu tau reikia veiksmu ? pardave Brazdeiki, Mitrolonga, gavo saibu. Nupirko Sumneri su Hollinsu, atleido Maksvyti ir beveik prieme Trincieri, kuri tuoj pat isvare, vel prieme Maksvyti. Veiksmu pilna. Tavo reikalas pirkti bilietus, atributika, myzalini aluu jei pilnametis ir po pralaimejimo ploti atsistojus.

  66. KOCMOC

    butu vyras burokas, pats iseitu, bet jisai politikas, pinigeliu nenori prarasti, atrodo tycia neiseina, pagal jo atmazus sprendziant is konferenciju, tapo pajuokos objektu burokas is gerbiamo trenerio kuris nieko neirode. deja ir nieko nebeirodys, laiko klausimas kad bus pasalintas nuo komandos, kitas dalykas rinktine, jei sitas nevykelis nesugebes patekti su rinktine i olimpiada, tada ir cia bus karjera baigta, zodziu treneriukas bande apsesti 2 kedes, gausis tikriausiai kad praras abidvi ir jo karjera tuom pasibaigs aukstame lygyje, tikrai jokia eurolygos komanda tokio silpna stratego nesamdys, tai akivaizdu, teks vaziuoti i rumunija kokia.

  67. KOCMOC

    tas pardavimas brazdeikas dar vienas neaiskumas, tarkim zaidejas pats norejo palikti zalgiri, nebent tikrai tas brazdeikis labai ribotu smegenu, nes olimpiacos jis patapo suolo sildytoju, po olimpiacos jos verte labai kris su tokiu juokingu vaidmeniu, zalgiri dar po sezono galejo tapti tikru lyderiu, dar labiau patobuleti, nazas negaudavo normaliai minuciu, samneris negauna minuciu, holinsas negauna minuciu, kaip zaidejai gali pasitiketi savimi kai juos dusina rasistas treneris? sunku suprasti veiksmus perkant zaidejus ir juos laikyti ant suolo, gal tada nepirkti nieko, vistiek sezonas palaidotas, duoti is akdemiju kazkokiams ale talentams pazaisti, jokio jaunimo sita komanda nebeisaugina.

  68. Fanatnr01

    Vakar stebėjau mačą,man rodosi vis tiek nepateksim į TOP 10, jei ir įvyktų pasikeitimai

  69. Fanatnr01

    Vakar stebėjau rungtynes,ir va ką pastebėjau,žaidėjų lygis yra smukęs,žinoma kas pirko žaidėjus Jankis ar kas?čia didžiausia,klaida

  70. Fanatnr01

    Treneris,manau ir sporto direktorius P.Jankūnas turi likti,nes tai debiutas jo šiose pareigose,komandai linkiu atsisakyt Holinso,bei Sumnerio,nes Evansas vienas visko neištrauks Eurolygoj,LKL bei dėl taurės,turi būti nupirktas tikras žaidėjas kuris vadovautų komandai bei gynėjas,snaiperis,kuris temptų visą skylėtą vėžimą šį sezoną visuose fronte su esama sudėtimi.Sėkmės.

  71. Fanas

    Darbenu arklys panasu yra visai nuvarytas, o su nuvarytais arkliais (ypac begalviais) visi zino ka daro …
    Tylejau po to bardelio, kur pries menesi buvo, kai buroko vis tik nenueme. Galvojau, gal pasikarsciavau, gal isties reikejo tik kazkokio sukretimo, kad burokas galu gale smegenus pradetu judinti. Pora trejeta rungtyniu dar buvo kazkiek panasu i efekta, lyg ir burokas kiek protingesnis atrode pasidare, bet po vakar rungtyniu galutinai truko kantrybe – tu trenerio iskamsa, visiska parodija dink velniop is komandos ir kuo toliau :-( nezinau, kiek dar toliau bus ginanciu buroka, as nematau nieko geresnio, kaip tik spirt ta antitreneriuksti lauk ir bandyti gelbeti benuplaukianti sezona tiek LKL, tiek ir KMT, nes ir cia bus absoliuciai daug ka veikti. Buroko palikimas uzkas komanda iki praejusiu metu sezono lygio su 3 vieta LKL’e, jei ne dar blogiau.
    As niekaip negaliu suprasti, iki kokio lygio reikia buti idiotu, kad taip degeneratiskai “valdyti” komanda. Pas ta slykstala treneriuksti kazkoks nesveikas mazochistinis polinkis zlugdyti komanda, kai reikia daryti kaip tik priesingai. Bl.. vakar per kokias 1,5 minutes pirmo kelinio viduryje ziuriu pyst visas startinis pakeistas, o per visa pirma kelini VISI zaidejai panaudoti aikstej. Nu debilu debilas tas burokas, zodziu truksta :-( keitimas kaip ledo ritulyje, iskart beveik visas penketas net nereaguojant i situacija aikstej, absoliuciai, ko pasekoje numustas emocinis zaidimo pakelimas, isbalansuotas zaidimas, isbalansuoti zaidejai ir prapista atkarpa 4:8 – atrodo nedaug, bet ar matet koks zaidimas prasidejo nelikus startinio ?? Sumneris uzsivedes, kol kas ranka karsta, viskas einasi, tai ne bl.. debilas treneriukstis isima neaisku del ko karsta zaideja, isleidzia kitus ir kaip veliau pasimatys, zaidimui kaput. Bl.. negaliu siutas ima. Nafik Sumneri keitei, debile buroke ? Jis ka per 5 minutes labai pavargo, keitimas buvo itin butinas ir neisvengiamas ar kas ? Edma jaunas pacanas, pilnas jegu, NBA nepabeganciu ar po poros minuciu dustanciu klipatu niekas nelaiko, ten zaidejai varo po daug, buna ir po kelias rungtynes is eiles su dienos/dvieju pertrauka – ir nieko, gyvi ir sveiki. O cia bl.. burokas debilas sumaste, kad keisti reikia ir BUTINA komanda iskart damusti jau pirmam keliny. Edma teisingai ir sake, kad su tokia rotacija nei jis, nei kas kitas negali nieko parodyti, tiesiog nespeja isivaziuot, kai tave isima is aikstej su tikimybe isvis daugiau nebezaist, o i aikste leidzia savo draugelius … Bent vienas zaidejas su kiausais, nebijo sakyt tiesiai sviesiai, ka isdarineja sis antitreneriukstis. Keitimai idiotiskai, visai be racijos, keisk po viena, max po du zaidejus ir per ilgesne atkarpa, kad nesugriutu zaidimas, kad ieje nauji zaidejai spetu ritma pagaut ir nenukilintu rezultato, tai ne bl.. mazochistas atsisedo, šaškes sustumde ir pofik, kas vyksta aikstej, svarbu savo debilista aistra patenkinau. Ir kaip matem komandai pypiec parejo. Isleido veliau Edma, tas jau atsales ir nusimuses, nieko gero nepadaro. Toks jaunas pacanas isvis turetu losto po kokias 30 min su retom pertraukom, o ne elgtis su juo kaip kokiu negyveliu. Ir kitas dalykas – burokas sako, kad lyderiai TIKRIAUSIAI pavargsta rungtyniu pabaigoj ir priima neteisingus sprendimus ir nebeisgelbsti komandos – o tai kokio velnio tu idiote drozi Evansa per visus kelinius, kad jis ketvirtam vis kojas velka ? Evansas gi po itin sunkios traumos grizes, o laksto kaip visiskai sveikas be jokiu traumu jaunuolis, debile buroke, daryk keitimus tik kai tai butina, o ne kai tau i tavo kiaura smegenine mintis ateina, turek ne tik vieninteli ir nekintama plana A, bet ir planus B,C ir t.t., daryk derinius zaidejams i gera pozicija isvesti ir pilnai isnaudoti zaideju stipriasias puses, o ne isikandes sudino ir neveikiancio plano plaukti kaip šūdui pasroviui.
    Del visa to ir sakau – nematau jokio kito sprendimo kip tik kad reikia operuoti vezi is komandos ir kuo greiciau, isspiriant nafik ta antitreneriuksti ir kuo skubiau gelbeti tiek pacia komanda, tiek ir likusia sezono dali, jei norim neprarasti LKL ir KMT laimejimu. Nors kai toks bekiausis GM uz komandos vairo stovi, tai manau drastiski pokyciai tikriausiai yra Misija Neimanoma :-(

  72. Arena lrytas

    Sausakimsa arena nepadeda Zalgiris atnaujintoje Eurolygoje dar niekada nezaide blogai

  73. Samb

    Maskviaka reikia keisti butinai nes nesugeba komanda pastatyt i vieta o cia jau jo problema jeigu seimoj yra nesutarimu reikia skirtis