Zalgiris loses physicality battle to ASVEL on the road 39

Zalgiris Kaunas (6-13) lost the EuroLeague Round 19 game to ASVEL Villeurbanne (3-16) on the road. Team, coached by Andrea Trinchieri, lost 79-93 (17-23, 26-28, 16-21, 20-21).

Laurynas Birutis, Edgaras Ulanovas and Lukas Lekavicius each scored at the start of the game, but Kaunas’ team had trouble defending, 6-16. In the remaining four minutes of the period, Lekavicius scored four points, Austin Hollins made two free throws and a two-pointer, and Rolands Smits made a long-range shot to make it 17-23.

Smits had two shots from under the basket, Keenan Evans made a basket with a foul, Lekavicius was good on a floater, and Ulanovas scored three points, 29-31. Evans made three three-pointers, Edmond Sumner had a successful drive to the basket and Tomas Dimsa made a three-pointer from the corner, 43-51.

Smits, Evans and Lekavicius hit three-pointers, but the difference grew, 52-63. Dimsa added a two-pointer, Brady Manek scored with a foul, and Kevarrius Hayes and Evans scored a point each on free throws, 59-72.

Evans connected again from long range and Dimsa scored after offensive rebound, but the difference grew even more, 64-82. Smits, Dimsa and Manek scored a three-pointer each, Sumner and Evans raided the basket, Lekavicius made free throws, but they couldn’t close the gap, 79-93.

Evans had 21 points to pace Zalgiris, which also had Lekavicius, Smits and Dimsa scoring in double figures after providing 13, 13 and 10, respectively.

Timothe Luwawu-Cabarrot led all scorers with 27 points, on an almost perfect shooting night, going for 10-of-11 from the field. Youssoupha Fall followed with a double-double of 22 points and 12 rebounds for a PIR of 36, while Paris Lee also netted 22 points, plus adding 8 assists and 5 rebounds.

Comments

  1. Sigis

    Dar viena vezi reiktu is komandos ismest kabliaranki ule

  2. Jankūnas Kauno melagis

    Janki, lauk!

  3. Jankūnas Kauno melagis

    Janki, lauk! Janki, lauk! Janki, lauk!

  4. Jankūnas Kauno melagis

    Janki, lauk! Janki, lauk! Janki, lauk! Janki, lauk! Janki, lauk! Janki, lauk!

  5. Saulius

    Pažiūrėjus paskutines dvi rungtynes, komanda siaubingoje būsenoje. Kazy, geriausiu atveju, prieš mėnesį reikėjo vyti lauk.

  6. pasikartosiu

    Galima dar 5 trenerius pakeisti,bet pergaliu nebus.trečdalis žaidėju netraukia euro lygio,visi suprantame kas komplektavo komanda ir atliko papildymus,visa atsakomybė tam žmogui

  7. Qwerty

    Paskutines viltys del 10-uko nubtauktos. Ar galėjo Kazys šią sav atžaisti, tikrai taip. O tada Saboniukui komandą ir ruošiames LKL. Holinsa drasiai paleidziam. Sumneris jis kazkiek masto ar tik laksto? Ziuriu kaltina visi Jankuna, bet ar nebus cia gilesnes saknys is vadovybes/remeju? Kai vasara visi zinojo kad 80% lieka ir tik pasipildom, rudeni prasidejo nesamones. Is Kazio ir Pauliau kalbu man susidaro ispudis, kad cia ne ju sprendimas.

  8. Ramas

    Kai pardavė Iggi, ir vadovybė ir Kazys ir Purlys aiškino, kad niekam naujo žaidėjo nereikia, yra 3/1 ir gerai.- Su tokiu sprendimu tada jau buvo prarastas sezonas. Kai kitų komandų žvaigždės susižaidė, prasidėjo dvigubos savaitės ir pasibaigė mandrumai ir kojų nebepavelka. Pradėjo kamšyti skyles vidury sezono, nei Iggio pinigų, nei vietos lentelėje.

  9. Be centru

    Trinchieri reikia Kita sezona keist naujus Centrus

  10. Panevezys

    Saras pakomentavo del ko zalgiris stringa pasake kad Zalgiriui buvo uzkelta kartele per aukstai pernai islepino fanus kai pabaigoje sukrisdavo metimai Zalgiriui nera lengva perlipti per save kiekviena meta

  11. Prie ko jankunas

    Beto viska pasake Augustas Suliauskas runktyniu pabaigoje

  12. BBD meras

    Būkim biedni, bet teisingi, Žalgiry tik vienas žaidėjas, kuris tempia Eurolygą, o ir tas iš po sunkios traumos beprotiškais krūviais baigiamas jau nuvaryt. Visi kiti geriausiu atveju LKL’o lygio. Tai visiškai logiška turnyrinės lentelės vieta Žalgiriui. Sezonas jau baigtas, dabar tik garbės reikalas būt 17 ar 18 vietoj. Laukiam kito sezono ir tikimes, kad lavonų Žalgiry nebebus, išspardys subines jiems tas italas ir susirinks kažką panašaus į Eurolygos žaidėjus.

  13. Ramas

    Duoti Trinhieri vasarą komplektuoti pačiam iš pagrindų 13 žaidėjų po 700K . Jam nebūtina geri charakteriai ir kūdikio veidai. Atsivers didesnis pasirinkimas

  14. Bbb

    Nekonkurecinga komanda siais metais. Truksta talento. Kazkokia kancia buti zalgirio sirgaliu.

  15. Sirgalius

    Ieškojo gynėjų pusę sezono, o pasirodo, kad centrai yra prasčiausia grandis.

  16. KOCMOC

    urodai nepagainantus kamuolio ir nesugebantys dvieju ataku iseiles padaryti be klaidu! sitie nuopisos uzdirba po puse lemo, joe turetu griausti parketa uz tokia alga, cia grynai krapiko laiku komanda! kai zaginamiems buvo malonu, svarbiausia sudalyvauti juk sakydavo urodas krapikas! kodel jis vis dar komandoje???? tokie kaip krapikai net primokant neturetu buti arti komandos, visiska nelaime, neveltui budama saras asistentu o tas grybas vyr treneriu, viskam vadovaudavo saras, zaidejai yra bybciulpiai lkl lygio, prisipirko nba siuksliu, lavonu visisku, seniai nemaciau tokios degradu komandos, kiemo komanda ir ta geriau pataiko i krepsi, buti sutriuskintiems dugno komandai reikia sugebejimu! bybi ciulpkit gaidziai! ypac darius kuri simononko pisa per isange.

  17. KOCMOC

    mėmes surinkti, vienas pliusas kad lavonas giedraitis negauna zaisti, nes bet kokia boba jam ipistu i zabtus sitam bekiausiui,

  18. KOCMOC

    siemet eirolyga oficialiai uzdaryta bunant dugno komanda, jei skaitai ule jibanas, bybi ciulpk gaidi

  19. KOCMOC

    antra sezona zaidziama be izaidejo ir centro

  20. :(

    Cia dabar galima daug ka kaltint, bet ar ka nors tai pakeis? Sufeilinta buvo ir is vadovybes, ir is Kazio puses. Gal ir kai kurie zaidejai apie save pradejo galvot per gerai po praejusio sezono. Bet didziausia klaida ir blogybe – tai neadekvatus lukesciai, iskelti pries sezona. Praejes sezonas buvo stebuklas, nes sukrito palankiai daug aplinkybiu. Nu negalima tiketis is klubo, kuris turi 2-3 biudzeta nuo galo, kiekviena sezona patekimo i astuoneta. Tai tiesiog nerealu. Ko realu tiketis ir net reikalauti, tai kovos ir maksimaliu pastangu kiekvienose rungtynese ir siekio jas laimeti. O tada sezono pabaigoj jau ziureti, kur ta kova ir pastangos nuvede, koki dave rezultata. Matant kokia konkurencinga Eurolyga, kokie pinigai yra metami, tai tokiam klubui kaip Zalgiris, kova del play in iki paskutiniu turu turetu buti laikoma labai geru rezultatu. Taip, si sezona to jau nebus, bet nu nebutina daryt is to tragedijos. Ka butina padaryt, tai isvadas, pasimokyt is klaidu, kad tokiu fuckupu ateity nebepasitaikytu. Vasara laukia daug darbo performuojant komanda. Tiksliau ta darba Jankis ir visi kiti, kurie atsakingi (pirmiausia tai, aisku, butu gerai, kad zmones tarpusavy issiaiskintu, kas uz ka atsakingas, nes jau gana tu feilu, tiek komunikaciniu, tiek visokiu kitokiu), privalo pradet jau dabar. Jau dabar privaloma pradet kurti kito sezono komandos vizija ir kontaktuot su norimais zaidejais.

  21. q

    ulavona skolint i nkl, pagal jo kresinio igudzius butu pats tas.

  22. Trinchieri

    Treniruociu trukumas Siai komandai reikia laiko

  23. Evansas

    Fallas dare tai ka norejo

  24. Treneris

    Viskas galim nesukt galvot del Maksvycio kam Dar komentuojat kas praejo

  25. Das ist FANTASTISZ

    Dejuojama suaugusiems skirtuose filmuose, kai Priimančioji pusė vaizdus stebintiems nori suvaidinti orgazmą ar net klis per sceną. Plačioji gi publika pas mumis taip pat nori suvaidinti rolę, kurios leitmotyvas aina pagal to paties proceso fabulą. Gyvenimiškose Pasakose gi ne visada pabaiga tokia ‘…ir jie toliau gyveno Laimingi ir ilgai’.
    Išmes charizmatiškąjį, kaip musę iš barščių, idant ‘szvogerių’ kraszte vyksta įprasti procesai: į pinigingas vieteles kišami labiau nusipelnusieji asmenys ir personažai. Plika akimi matoma tendencija :(

  26. Darius

    komandoje 6 legionieriai, is kuriu tik Evans ir Smitas zaidzia, kiti keturi absoliutus sudmaliai. Baulius Jonfkunas pripirko atlieku, nes vadovaujasi principu geriau kiekybe, o ne kokybe Ir niekas nepasikeis, kol avinu banda po rungtyniu mus bugnais, dekodama uz pralaimejimus. Jei avinams tinka grustis i arena paziureti Bauliaus surinkto kratinio, kuriam buvo pakeistas pavadinimas, nes Ž raide lietuviu kalboje yra su varnele virsuje, i ne kaip dabar, spalvos ir logotipas, tai jokios sviesos tunelio gale nebus. Aprangos slykscios, komplektacija klaiki, net pavadinimas ir tas uzrasytas bent kaip. Bet niekas netrukdo pajamoms, kurios stabiliai sukrenta i kasa nepaisant sudo, kuri pakiso vadovybe.

  27. Aiškiaregis

    jau ir ankščiau buvo aišku, kad ne trenerio problema. Problema žaidėjų sudėtyje, jų kokybėje. Keiskit trenerius kiek norite, bet jeigu bus tokie centrai, jeigu nebus tikro įžaidėjo- bus amžinas šnipštas. Reikia nors vieno gero centro. Kuo skubiau reikia TIKRO įžaidėjo. Ir palikite ramybėje Ulę.

  28. Zzz

    Toks vaizdas, kad daugiau nei pusė komandos yra su spec. poreikiais. Kitaip nebegaliu paaiškinti, to ką jie išdarinėja aikštelėj. Profesionalūs krepšininkai tiesiog negali šitaip nesiorientuot. Pasai belekur, baudos pačiais nereikalingiausiais momentais. Gynyboj išvis nei vienas nesiorientuoja kas ką turi daryt. Penktokai jau protingiau sužaistų.Kazys su jais per treniruotes turbūt kortom žaidė, tikrai ne krepšinį žaidė. Apgailėtini, ir išvis jiems treneris nebereikalingas jau, galėjo sutaupyt geriau.

  29. sita

    sudėtis nesugeba susikoncentruoti , o tam reikia pradeti spardyti subines. Noreciau kad italas pradetu kuo anksciau kitaip nepriversi. jeigu lyginti kodel pernai jiems gerai sekesi su siemet, tai taip pat zaidzia tik evansas ir dalinai smitas, kiti nepatobulejo arba baisiai smigo kaip pvz ulanovas, heisas , birutis is dalies lukas. Kas anksciau pasigindavo pries tokius kaip cabarot, tai butke, o jo nera, o ulanovas dabar yra 50% pernyskcio varjanto . Manau ne del to kad nenori , o negali , kazkas jam yra su sveikata. Gal dar galima kazkiek paguirti dimsa bet du su puse geru zaideju nieko nenuveiks , naujokai kol kas visiskai issibarste ir neisnaudojami , be to dar psichine sveikata pas visus slubuoja . Psichologas lyg tai yra bet gal nemoka angliskai?

  30. Linas

    Komplektacijos spragų trenerio keitimais neišspręsi…Eurolyga šiemet jau galim laidot, dabar svarbiausi kiti du vietiniai titulai.

  31. Mark

    Alio janki tosonet kas dar bosai kur žaidėjai nauji įžaidėjas, aukštas pusę metų jiesko o kaltas lieka treneris kuris neturi sukuo dirbti

  32. Vl

    Iš utopiniu variantų. Gal Žalgiriui bandyti susirinkti visus geriausius EL ir Eurocupo lietuvius,paimti geriausius ir perspektyviausius iš LKL ir su tokia komanda pavaryt. Kartu ir rinktinė jau būtų. Nuvažiuoja Žalgiris kaip rinktinė į langus, sužaidžia ir vėl į EL 😀. Jokių stovyklų, treniruočių prieš langus,visi susizaide 😊. Visi turbūt prisimena,kokia buvo rinktinė po nepriklausomybės paskelbimo,sudaryta tuometinio Žalgirio pagrindu,kokie buvo rezultatai.

  33. Eurolyga

    Tiskevicius tautai po Antradienio podcasto buvo kalba apie Zalgirio tvarkarasti 13 dienu 6 runktynes Trinchieri neturi treniruociu taktikos idiegti viska ka gali Trinchieri per dvi savaites ir negales

  34. Podcastas

    Klausikit podcastus nu nera lengva Trinchieri nuo Marso iki Saturno

  35. Fan

    I didn’t think they played that badly, they just didn’t score in the first half and then chased that deficit the whole game. My opinion

  36. :(

    Kazkaip vakar ziurint rungtynes dar kilo tokia mintis, kad visas komandos laikinas emocinis pakilimas, kuris ateina po kazkokiu sukretimu, buvo istaskytas po to Kazio (ne)atleidimo, bet tai nedave rezultato. Po Trinchieri atejimo emocinio gazo uzteko jau tik vienoms rungtynems, nes psichologinis paluzimas niekur nedingo. Kai kurie zaidejai (Evansas, Smitas) dar, atrodo, ir fiziskai yra nuvaryti. Nekalbant jau apie tai, kad blogos emocijos, depresine nuotaika savaime duoda prastesne energija ir sunkiau yra is saves isspaust maksimalias pastangas aikstelej. Dabar geriausias budas islipt is sitos jau ne duobes, o visos smegduobes, butu bent kokiai savaitei komandai pakeist aplinka, isvaziuot kur nors, kur butu galima ir pasitreniruot, ir vakarais i kokia pirtele nueit. Bet, deja, su dabartiniu tvarkarasciu tai neimanoma. Vadinasi, bent kol kas kankinsimes toliau.

  37. Paulius

    Treneris ndbuvo blogas ir Kazys,nėra blogas ir dabar,netame esmė !
    Žaidėjai vidutiniokai

  38. Paulius

    Nei Jasikevičius nei Pablo Laso nepadės su tokia sudėtim…
    Sakot sudetis tokia pat kaip pernai ?
    Ne..Tayloras,Brazdeikis pagrindiniai lyderiai,kurių šiemet nėra
    Gaila Igno oly neduoda žaisti jam,daug lygeverčiu grajoku,sedi snt suolo..o Zalgiri jis butu tarp lyderių.

  39. to :(

    Uzteko emocinio gazo tik pries Alba??namuose vos isbezdejo vos pergale pries apgailetina alba…NAMUOSE!!! cia maziausias ALBA pralaimejimas isvykoje si sezona….cia tik parodo viena fakta..kad be Evans ir Smits..kiti zaidejai eurocup lygi vargiai atitinka