The trip to Spain ends with a loss in Barcelona 18

Zalgiris Kaunas (7-14) ended their EuroLeague double week in Spain with a loss. Andrea Trinchieri’s team lost 73-91 (12-26, 25-18, 20-24, 16-23) to FC Barcelona (15-6) in Round 21 game.

Dario Brizuela shattered his previous career best of 9 points with 24 points and Jabari Parker scored 18 points in helping Barcelona move to 15-6 and 10-1 at home. Friday night’s victory gave Barcelona sole possession of second place in the standings.

Zalgiris fell to 7-14 despite Edmond Sumner scoring 15 points. The guests shot just 41.2% on two-pointers and 32.1% on three-pointers in the game.

Barcelona started well with the first 13 points, as Zalgiris did not score for the first 4 minutes. The guests could not get anything going really and trailed 12-26 after 10 minutes.

The hosts pushed the gap to 16 points, 12-28, early in the second quarter. Zalgiris finally got some stops, holding Barcelona scoreless for nearly 3 minutes and scored 10 straight points to trim it to 22-28. The rally continued with Zalgiris knotting the game 30-30 and even taking the lead 32-30 after a 20-2 run. Barcelona, however, finished the first half with a 9-2 spurt and led 37-44 at the break.

Barcelona started better in the second half and the cushion was 43-54, only to see Zalgiris score the next 8 points to make it 51-54. Brizuela hit 2 three-pointers as Barcelona pushed ahead 54-64 late in the third quarter, which ended with Zalgiris down 57-68. Brizuela just kept scoring with a triple for a 58-74 lead. Barcelona added 9 straight points and the score was 66-87 with under 3 minutes to play.

Comments

  1. Aiškiaregis

    Kokį dirigentą besamdytum lavonų pripildytas orkestras negros….

  2. Trojus

    Kada bus išpirdolintas Hayesas? tiesiog žaidėjo parodija. Tiesiog karikatūra.

  3. olena

    žaidimas buvo baisus, ar dėl to prakeikto lėktuvo, ar dėl blogos nuotaikos, kas žino. net atsižvelgiant į tai, kad jie ir taip žaidžia prastai, bet šį kartą tikrai galėjo pasirodyti geriau – gaila žiūrėti rezultatą (atsiprašau už klaidas).

  4. Sigis

    Lavra geriau leistu.vietoj makakos su pastovia šypsena

  5. Qwerty

    Legioneriai perkami, kad duotu naudos. Siam sezone daug nusivylimo jais ;(

  6. :(

    Gedingas zaidimas ir gedingas rezultatas. Trinchieri ne stebukladarys, deja, nes didzioji dalis zaideju atrodo kaip lavonai. Jei vienas rungtynes suzaidzia padoriai, lyg ir parodo, kad nori ir kartais gali, tai kitos rungtynes kaip taisykle buna katastrofiskos. Ir turbut niekas nesupras iki pat sezono pabaigos, kas jiems yra negerai. Ar tiesiog toks daugumos zaideju lygis ir negali is ju reikalaukt kazkokio stabilumo, nes jie tiesiog nepajegus jo demonstruot sitame lygyje. Kitaip sakant, susimove vadovybe, komplektuodama komanda. Bet del situ rungtyniu geda, nes namie parode, kad gali kapotis kaip lygus su lygiais, o cia jau i aikstele isejo pralaimeje. Protingi sirgaliai supranta, kad negalim reikalaut butinai pergales, zaidziant su tokia komanda kaip Barca, bet bent jau kovoti ir stengtis privaloma. O Hayesa Jankis jau turetu kviestis ant kilimelio ir paklaust, gal jis planuoja greitu metu baigt karjera, nes mums reikia normalaus centro. Smitui gal praverstu nueit i baznycia ir pasimelst pries rungtynes su Barca, nes turbut dar ne karto pries juos padoriau nesulose. Zodziu, buvo labai liudnas vakaras.

  7. ŠssŠ

    Už tai mes psichologą – lyderį turim,kuris laisvalaikiu į Gorienės laidas sulaksto.

  8. BBD meras

    Kokie žaidėjai, toks ir rezultatas. Iš visos komandos tik keli traukia Eurolygos lygį, visi kiti LKL’o vidutiniokai. Su dviem ar trim zaidėjais prieš Barca nelaimėsi, kad ir kaip ispanai žaidė sūdinai. Eurolyga jau palaidota, bent jau vietiniam fronte susirinktų trofėjus, kas bus tikrai nelengva su tokiais žaidėjais.

  9. Fanas

    Tam pimpagalviui tai reikia arba gerai mestelt įtą kreivą išsivėpusį snukį, arba gerai subinę išspardyt, o gal ir tą ir tą kartu. Nu dar tokio debilo ale centro tai senokai neteko matyt. IQ krepšinyje tai tikrai minusinis, išeina kaip besmegenis zombis, nifiga nepadaro, klaida viena po kitos, bet užtat išsivėpęs kaip idiotas. Praeitam sezone dar kažką rodė, nu šiam sezone tai siutas ima, nafik spirt lauk ir ieškot padoresnio, bent jau kažkiek smegenų turintį centrą. Gal ir reikia įžaidėjo, bet panašu, kad padoresnio centro vis tik reikia labiau. O jei nieko vietoj debilo Heiso neieškos, nu tada statyt Lavriką, jaunas tegu grūdinasi ir mokinasi, blogiau už tą zombį tai tikrai nebus. Tas debilas heisas iš esmės sušiko viską ketvirtam kėliny ir nuo to prasidėjo ritimasis žemyn, link sutriuškinimo. Treneris bando suktis iš padėties, bet ką su tokiu zombiu padarysi, jau geriau visai be jo ..

  10. KOCMOC

    lavonu komanda, pašol jie nx.

  11. Nn

    Is kur toks didelis optimizmas, kad kitam sezonui surinks geresne komanda. Juk nebliks Smito, evenso. Vadovybe sunkiai sugeba pataikyti su zaidejais. Nebent treneris is stebuklingos skrybeles istrauks talentus. Ko sunkiai abejoju. Dar stipriai turetu sujaukti rinka, kai dar keli klubai prisijungs prie Eurolygos..

  12. Dvyguba

    Kennan Evans antroje puseje leidome jaustis per daug patogiai

  13. Dvyguba

    1-1 bent jau viena pergale yra na Buvo runktynes atkarpu na bent jau grizo po prastos pradzios is -16 antroi pusei vel pradejo strigti jau vien isleidus Kevarrius Hayes Dimsa Roland’s Smits isimuse is ritmo

  14. Lektuvas

    Pakiso koja per daug uzsibuvo valencijoi

  15. Laimi

    Komentaru nedaug pralaimi jau keikia blogai

  16. Darius

    niekas tau nemaiso komentuoti, imk ir pagirk pirmas, ko cia dejuoji ?
    vakar kvapo uzteko 2.5 kelinio, kai dar buvo tik -3, o toliau visi mate, kitko negali tiketis, kai komandoje puse sudeties ne is tos lygos. Uztai pas Bouliu Jobnkuna “dirba” tiek savu, kad visokiems etatukams atskiro pastato reikia.

  17. idomu

    Treneris yra geras,auksto lygio,bet ka galima isspausti is zaideju ypac lietuviu, is kuriu dauguma yra LKL lygio zaidejai.Nelabai ka ir isreikalausi,jeigu zaidejo yra toks lygis.Kas liecia isvykas rezultatas nera blogas aplamai pajemus,taciau namuose rezultatai kolkas tragiski

  18. Saulius

    Sulošė pusėtinai. Bet jei legionierius nenori žaisti, reikia vyti lauk ( Hayesas)