Zalgiris dominates Fenerbahce at home 19

Zalgiris Kaunas celebrated its return to Zalgirio Arena after three straight EuroLeague games on the road by grabbing a convincing 98-75 win over the visiting Fenerbahce Istanbul on Friday night.

Andrea Trinchieri’s Zalgiris improved to an 8-14 record, with Fenerbahce having slipped to a 13-9 mark.

Keenan Evans led Zalgiris in scoring with 21 points, while he also had 7 assists en route to a PIR of 26. Laurynas Birutis followed with a double-double of 16 points and 10 boards in just 22 minutes, as he registered a career-high 28 PIR. Brady Manek scored 14 points and Rolands Smits chipped in 12 for Zalgiris.

Wilbekin set the tone for Fenerbahce with 22 points on 6-of-11 from behind the arc and Johnathan Motley poured in 15 points in a losing effort.

The hosts started strong with a 10-0 run in less than 3 minutes that set the foundations of the victory. Zalgiris controlled the pace of the game and navigated through comfortable double-digit leads for the most part of the game.

Fenerbahce shot terribly all game long, going 22-of-64 from the field. Despite dominating the offensive boards, it never got closer than 6 points.

Comments

  1. Zzz

    Nors ir varžovas nelabai nusiteikęs buvo šiandien žaisti krepšinį, bet čia jau jų bėdos. O šiaip prie Trinchieri jaučiasi žaidimo gyvumas, mėgsta penketus pakeitaliot, ir ko anksčiau nebūdavo,net ir derinį per minutės pertraukėlę sugeba nubraižyt po kurio dar ir taškai būna. Jau tiek tas Kazio gimdymas buvo įgrysęs, kad negaliu.

  2. 💚💚💚

    Štai ką reiškia turėti trenerį… Šaunuoliai! Su puikia pergale!

  3. Darius

    Zalgiris pirmavo nuo pirmos iki paskutines mnutes, o rungtyniu nugaletojas buvo aiskus suzaidus 2 min 4 kelinuke, nes fenerio zaideju kuno kalba rode, kad jie rungtynes jau atidave. Jaskai tik buvo labai sunkios rungtynes, nes nuolat bande visus variantus, bet niekas neveike, gail isskyrus Wilbekino ir Motley individualu zaidima.
    Ziurovai buvo ekstazeje. Sekancios Kaune vel bus sold out

  4. BBD meras

    Su pergale!

  5. Sigis

    Nu ka kazio byb- iulpiai pakomentuos,turbut rusai puole užtai nepaejo

  6. petras

    cia ne trenerukas o atras maskvytis

  7. Saulius

    Šauni buvo medžioklė

  8. To Durniui saito

    O tu norětum kad nebutu sold outu :) Matrioška reiks ilgai laukti. Su užtikrinta pergale!

  9. KOCMOC

    reikia bandyti evansa pasilikti kad ir uz 1,5mln, nieko geriau nerasi, geriau viena toki tureti tikra lyderi, nei 3 ulanovus,,ar jankunas vel eilini karta verks kad mes zaidejmas nemokesim milijono, laikai keiciasi, jei ateina dubajaus komanda, su savo neribotais istekliais, rinka bus taip iskreipta kad norint nebuti visiska patranku mesa, reiks kaip minimum 20 mln komandos biudzeto, kad nebuti paskutinems, zaideju algos stipriai kils. o apie pergale kalbant, pasibaige kamuolio smaukymas po 20s ir metimas poto belenkoks, akivaizdu kad burokas netraukia niekaip tokio lygio, gaila kad rinktine del to labai kenčia, ir dar kentes vienerius metus.

  10. Zalgiris

    Italo Disco 😀 Puikiai paruose komanda Trinchieri ka reiskia turet daugiau treniruociu bet kaip ir dauguma sako paveluotas keitimas Maksvycio 💚🤍

  11. Zalgiris

    Puikiai Trinchieri isnaudoja Brady Manek Birutis dominuoja pries Fenerbache

  12. q

    galetu palikt sita rungtyniu praneseja, tikrai zymiai geriau ir solidziau uz ziurauska, ir varzovu pavardes sugeba normaliai perskaityt, ir siaip geresni tona duoda rungtyniu pradziai.

  13. Sutinku

    Pranesejas super. Jaučia tona ir emocija runktyniu metu. 100% už ji.

  14. Šančiai

    Fantastika, sveikinu. Bet antro centro tikrai reikia.

  15. Sirgalius

    Su pergale! Labai gražios rungtynės.

  16. Darius

    Kocmoc, ziurek, o kodel Boulius Jofkunas turetu moketi Evansui 1.5 milijono, jei gali paimti rinkoje toki, kuriam mokes 0.5 ? Na bus prastesnis ir ka ? Kelionis pergalemis bus maziau ir ka ? Arena tai vis tiek bus pilna aviu, tai kam ismesti milijona euru ? Kad tu laimingesnis butum ? Jiems ant taves pohui, nesi pinigus i arena ir nesk, juk eisi ir tas bbd meras eis. ir tas lojantis suo eis Eisit visi, ar Evansas bus, ar huevansas. Ar laimes ar 10 is eiles gaus, eisit. Tai kodel jie turetu moketi kazkam ten 1.5 milijono ?

  17. :)

    Smagi pergale. Bet ir Feneris atrode kaip po gero baliaus, nekalbant, kad neturejo keliu traumuotu. Ir pasirodo Nigelas Hayesas pas juos viska keiciantis zaidejas pasidares. Tai su visu haipu gal dar reiktu luktelt, nes kol kas zaidimas banguoja ziauriai. Vienose rungtynese puikus vaizdas (su Valencia, Feneriu), o kitose zemiau plintuso (su Asveliu, Barca). O del Evanso, gal irgi reiktu nusiramint. Jis sulauks tiek ir tokiu pasiulymu is didesniu klubu, kad tikrai tures is ko rinktis. Ir ne tik pinigai matyt lems. Zmogus ambicingas, nori laimet, tikrai nores turet realia galimybe patekt i final4. Ir daryt ta gyvenant ne snieguotam Kaune, o po Ispanijos ar Graikijos saule. Reikia susitaikyt su tuo, kad Zalgiris nera to kalibro klubas, kuris gali ipirkt jau esama Eurolygos zvaigzde, o Evansas tokia zvaigzde butent pas mus ir tapo, bet kai ji pasirasinejo, jis dar tik buvo zaidejas su didziuliu potencialu ja tapt.

  18. Kaim tie tapetai vafli

    Durniau Drariau, nerašyk aborto liekana čia. Niekas tave pipa neskaito.

  19. 100% > :)

    Kokiu dar hype? Žmoněs džiauges pergale, ka verkti? Nieko ten tie traumuoti nekeičia, nupute vakar i vienus vartus. Baikit inkšt net po pergaliu. Nors čia taporiniu iš gariunu ir pilna. Tipo apsimeta Ž fanais čia :)