Zalgiris goes through Wolves to the Cup F4 32

Zalgiris Kaunas has reached the Final Four of the Citadele Karalius Mindaugas Cup. Andrea Trinchieri’s team finished a second leg game with Wolves Vilnius with a draw 82-82 (23-26, 21-22, 21-18, 17-16) and advanced to the next round thanks to their victory in the first match of the series.

Laurynas Birutis scored eleven points in the first six minutes of the game, Edmond Sumner connected from mid-range and Keenan Evans hit a three-pointer to make it 16-15. Rolands Smits scored seven points in a row in the remaining four minutes, 23-26.

Kevarrius Hayes added six points, Tomas Dimsa scored four, and Edgaras Ulanovas made a free throw, 34-32. Before the break, Smits and Brady Manek finished underneath, and Evans scored a pair of points, 44-48.

Right after the break, Birutis and Manek added three points each, and after five points by Evans, Zalgiris was back in front, 55-54. Sumner had a raid under the basket, Arnas Butkevicius made free throws, and Dovydas Giedraitis and Dimša scored from long range, 65-66.

Hayes scored four points at the beginning of the decisive quarter, Smits hit a three-pointer and Lukas Lekavicius and Ulanovas pulled Zalgiris ahead, 76-73. Ulanovas was successful under the basket, Hayes scored four more points, but the opponents evened the score and the winner of the game was not revealed, 82-82.

The trio of Birutis, Hayes and Evans scored 14 points each for Zalgiris. Smits added 12 points.

Comments

  1. Šančiai

    Tai pasityčiojimas iš Žalgirio mylėtojų ir elementari nepagarba jiems. Lūzeriai.

  2. Tu ne iš Šančiu

    Tylěk lopas.

  3. :)

    Tik nereikia čia varyt ant komandos. Viskas buvo nuspręsta dar pirmose rungtynėse. Nėra reikalo plėšytis, ypač matant, koks grafikas. Prieš kelionę į Belgradą, dar teks ir Pasvalį aplankyt. Aišku, norėtųsi, kad suolo galo žaidėjai tokiose rungtynėse būtų motyvuoti ir stengtųsi iš visų jėgų, nes jiems tai tikrai nėra reikalo taupytis. Tikiuosi, Trinchieri išrašys velnių jiems.

  4. .

    suzaide lygiosiomis ir kazkam dar blogai, serija juk uztikrintai laimeta

  5. q

    uztenka vienu geru rungtyniu ir sukyla visu lukesciai iskaitant trenerio, kad tik neperlenktu lazdos su tom treniruotem, maziausiai dabar noretusi komandoj nestabilumo kuomet zaidimas eme po truputi gereti.

  6. to .

    Kai nera zaudimo, nera pranasumo pries gerokai silpnesne komanda, o pas tave ir traumuotu nera ir nesi grizes is isvykos rungtyniu, tai nieko cia normaliai.

  7. Darius

    ramios rungtynes, zalgirieciai be dideliu pastangu viena koja zaisdami pasieke lygiasias ir tiek ziniu. Kas liecia nepagarba, tai pirmiausia reikia pradeti nuo saves, nes kaip galima gerbti tokius, kurie pries tai visur su kaukem ant snukiu varinejo prisileide skystalo, uz kuri gavo diploma – sudpasi, kur visur rodydavo,o dabar jau du metai visur su savim tamposi sumyzta ukroskudura ?

  8. Sk

    Žaidžia dvi komandos iš Lietuvos o zalgirio sirgaliai sugeba skanduoti Lietuva .luzeriai net komentatoriai TV juokiasi

  9. to Dariau Drariau

    Putino kusplauki ka tu cia uzmirsai…

  10. Psl to sk

    Ne tau dunduk suprasti, klounai tavo tie komentatoriai.

  11. Trojus

    Prašau įvesti registruotą komentavimą. Komentaruose įžeidinėjimai , keiksmai ir necenzūriniai žodžiai. Pribrendome registruotam komentavimui.

  12. Vis tik

    Įveskite registruotą komentavimą. Užteks vaidinti demokratiją ir leisti rašinėti degradams

  13. Registracija

    Senai laikas. Čia Žalgirio puslapis ar matriošku Drariu platforma?

  14. Aldona

    Prašau įvesti registruotą komentavimą. Paskaitykite kelis komentarus pateiktus apie 00,04 ir 00. 05 valandą. Būtini Tik registruoti komentarai.

  15. Yra kaip yra

    Ko čia stebėtis. Ne veltui sakoma, kad jeigu durnius, tai ilgam.
    100% to įrodymas darius. Gaidys yra, tai ir bus gaidžiu visą laiką.

  16. Darius

    adminui tikrai metas butu cia padaryti registruota komentavima, o kol vietos komentarams dar yra, tai sunys gali loti toliau, naudokites proga, kol galit.
    kas liecia Ukraina, pirmas kreipiausi i policija, pamates kaip niekinama Ukrainos veluava su keiksmazodziais idi nahui ir gavau atsakyma, kad taip turi but. Bet Zalgirio arenoje toliau eina uzrasai, skatinantys remti kara. Bet kazkam dar nedaejo, prie ko viskas eina ir link ko vedama. Neaiskinsiu, nes neturiu nei noro, nei laiko, tiesiog Zalgirio vadovybei butu pats metas nustoti uzsiimti politikavimu ir daryti tai, ka turi daryti – rupintis krepsiniu.

  17. jomajo

    kokie kliedesiai

  18. > ruZkio subinlaižiui dariui

    Ko tau užkliūva Ukrainos vėliava putlerio utele tu. Sėdėk putlerio subinėj ir mėgaukis jo bezdalais nereiškęs čia savo ligotų minčių apie Žalgirį, areną ir jos vadovybę bei valdymą.

  19. Darius

    geras šuo, gerai komandų klausai. Dabar dar kartą komanda tau balsas !

  20. Baik sunint visus Dariau

    Tai tu ir suo, tik is kitos puses. Tik tu suo ne dvarnius ar kilmyngas. Tu sabaka, kuri ir seimininkui ikas ir si..ka namuose. Tu nuskriaustas, atstumtas, nesuprastas ir apsisiutas suniukas.

  21. Darius

    nu ir ko dabar inksti pradejai ? Anksciau stipriau lodavai.

  22. > dariui

    Nemažai rublių gauni turbūt, kad turi ir už internetą susimokėt ir dar lieka myžaliniui alui. Ir dabar turbūt apsimyžęs sėdi, pasistatęs ruZkio trispalvę :D

  23. Darius

    tu tikrai geras šuo. Balsas !

  24. Viskas

    Gerai aisku Nepatiko Trinchieri kad nusivyle aukletiniu poziuriu I runktynes truko agresivumo energyjos jei tailp Davem mest Tritaskius

  25. Faktas

    Dauguma žino, kad yra trys protinio atsilikimo laipsniai: debilumas, imbecilumas, idiotija.
    Skaitydamas komentarus sužinojau dar vieną: dariumas.
    Tik tai toks didelis dydis (panašiai kaip Faradas), kad pas kitus būna tik piko ar nano.

  26. Darius

    saunuolis, fakte, geras ciucia. Zinociau kur tavo buda, a tvezciau kaulu.

  27. LOL

    Durnyne gulědamas jis iš palatos kaulu priveš :)

  28. dariau

    Atvešk kaulu, tiksliau nusileisk iš antro aukšto. Lauksiu apačioja, adresa žinai iki skausmo. Vasaros. G. 5

  29. Darius

    gaila, kad nezinote savo sunides aodreso, buciau uzmetes jums kauliuku pagrauzt

  30. Drariau

    Ka tu čia su savo mediniais bajeriais, išvartě tave čia i vienus vartus pipete :)

  31. Darius

    aciu uz issamu situacijos isaiskinima. O dabar sulok kaip tikra neserta ukro sabaka

  32. Dariujus

    Kacapo pavainikis garsiausiai loja…