Zalgiris gets big win over Panathinaikos in Kaunas 17

Zalgiris Kaunas took an impressive 80-68 (25-25, 19-13, 20-18, 16-12) victory over Panathinaikos Athens in the Turkish Airlines EuroLeague Round 25 game at Zalgirio Arena. The Lithuanian side is now 4-0 at home under Andrea Trinchieri and has improved to a 10-15 record.

Keenan Evans was everywhere with 24 points on 9-of-11 shooting – including 4-of-5 on threes – 3 rebounds, 5 assists, 5 steals and 0 turnovers in 28 minutes for a PIR of 35. Laurynas Birutis had 12 points and Rolands Smits and Edgaras Ulanovas both scored 10 points.

Panathinaikos got 26 points from Kendrick Nunn, Marius Grigonis scored 15 points and Mathias Lessort added 14 points. But the rest of the team combined for just 13 points. The Greek side fell to 15-10 after having won nine of its last 11 games.

Both offenses were in fine form in the first 10 minutes and neither team could really open any kind of significant gap as the game was even, 25-25, after the first quarter.

Panathinaikos had the better start to the second frame and led 27-33. Zalgiris fought back and led 44-38 at the break.

The cushion grew to 49-41, but Panathinaikos fought back to 49-48. Zalgiris eventually pulled away for a 64-56 lead after 30 minutes.

Zalgiris needed more than 3 minutes to score in the final frame but allowed only 2 free throws and raced away to a 70-58 lead with 6 minutes left. Zalgiris came up with one defensive stop after the next and never let Panathinaikos back into the game.

Comments

  1. 💚💚💚

    Tiesiog bravo, vyrai! Grazie mille! 🇮🇹 👏👏👏

  2. ....

    Kai pagalvoji, kad jei Kaziuką būtų atleidę tom dviem savaitėm anksčiau, tai gal dabar būtumę turėję kokiom dviem pergalėm daugiau. Gaila.

  3. Darius

    Trincieri grazino tai, ka prie Maksvycio Zalgiris jau buvo prarades, ty varzovu pagarbą. Kai sitaip zaidzia, griuna ant kamuolio, lupasi, su tokia energija dar ne tokius nugales. Prie Maksvycio buvo kitaip, treneris buvo pavarges it tas persiduodavo zaidejams. Ypac rungtyniu pabaigoje. Dabar viskas kitaip, rungtyniu gale komanda sviezia kaip agurkelis.

  4. Sigis

    Labai kažko tylus kazio bybč—piai

  5. Darius

    ps
    sunmeris vistiek savo stiliuje, begalvis. Iskrites is konteksto

  6. Opa

    Nu saunuoliai !!!! Vel atsirado dziaugsmas ziuret musu komanda

  7. Saulius

    Puiki pergalė, bravo

  8. 709

    Su pergalinga dviguba savaite!

  9. :)

    Buvo tikras kaifas žiūrėti rungtynes. Ačiūūūū!!! Ir puiki dovana legendiniam Garastui gimtadienio proga. Bravo, vyrai!

  10. 💚🇱🇹🇮🇹💚

    Trinkų į merus!

  11. KOCMOC

    jei nebutu burokas prapises 3 grajus lavoninem komandom kaip alba ir asvel net pora kartu, rezultatas labiau dziugintu, krenta ant visu galvu cia, vezi reikia laiku isoperuoti, negalima laukti ne dienos!

  12. Darius

    Maksvytis atleistas, bet vistiek keikiamas. Prisimkit, o kiek dziaugsmo buvo, kai ji rinkosi ? Man Maksvytis niekada neimponavo kaip treneris, mano manymu zymiai stipresnis kaip treneris yra Adomaitis, bet Motiejunas jo kandidaturos net nesvarste. Paeme Kazi, o tas nepaveze, bet ar cia Maksvycio kalte ? Jis yra toks, koks yra, ribotas. Todel siuo atveju keikti reikia ne ji, o ta, kuris ji pasamde. O pats Maksvytis padare ka galejo ir kiek galejo.

  13. KOCMOC

    nereikia sesti ant dvieju kedziu ir nebus keikimas, reikia laiku iseito kol dar pagarba buna, o dabar jam ta pagarba mazai kas jaucia, apsisiko burokas labai stipriai, karjera pakibo ant plauko, su rintine irgi paskutiniai metai jo, nes visiskai nesugeba sustatyti komandos laimejimams, buti pazemintiems latviu ir serbu reikia sugebejimu, nebent buvo pastatates uz pralaimejima, kadangi visa sporta visiskai kontroliuoja lazybu bendroves.

  14. KOCMOC

    turejo jisai iseiti pats kai gavo nepasitikejima is vadovybes, bet nenorejo babkiu atsisakyti, galima suprasti, bet tuo paciu jis pats save sudegino, karjera susiko sau baisiai, liks kaip kurtinaitis niekam nereikalingas, vaziuos treniruoti i mongolija, arba lkl lavonines komandos.

  15. KOCMOC

    jos nebuvo atleistas, o buvo isejo kaip pasieke susitarima del pinigu, o atleisti reikejo tada kai pasimate kad bus zopa su juo, alga ko maza, reikejo numesti ir pradeti nauja lapa su normaliu treneriu, nu bet geriau veliau nei niekada, as jau matau kas bus su rinktine, tas slykstus letas ir ilgos pozicines atakos kai zaidejai nezino ka daryti.

  16. Zalgiris

    Palei mane zalgiris turejo but 13 12 tik Bayern aplenkem bet turejom pranasuma ir pries Milana Zvezda

  17. Zalgiris

    Trinchieri burtais suzavetas krepsinio Ekspertas fantastika ka padare italas su Zalgirio komanda