Zalgiris brings back Karolis Lukosiunas 41

Zalgiris Kaunas has added a new player for the rest of the season. Karolis Lukosiunas, who played here last year, returns to the roster of Lithuanian champions. The 26-year-old sniper has been signed until the end of the season.

Lukosiunas has already played for Zalgiris Kaunas from 2018 to 2023, and last summer he left for the Salt Lake City Stars of the NBA G League.

He played five games in the G-League, averaging 3.8 points (35.7% three-point accuracy).

With the deadline for new player registrations in the EuroLeague closing, Zalgiris head coach Andrea Trinchieri stressed the need for a kind of insurance policy.

“Zalgiris is always on the market, but sometimes you have to focus on what you already have at home. Right now we have a team with great chemistry. They give 110% in every game, but at the same time, both in the locker room and on the court, we feel that we need to preserve this group of players. Given the workload and the schedule, we have decided to bring in a player who can help us to rest our guys,” said Trinchieri.

According to Zalgiris Kaunas Director Paulus Jankunas, the return of the sniper seemed like a proven option at the moment.

“He is a player who has been with our club for a long time and can play specific roles and contribute in certain situations. The coaches had a need for such a player at the moment, and Karolis fits that description. His adaptation should not take long and the team gets a proven player,” said Jankunas about the newcomer.

Lukosiunas has already become Lithuanian champion three times and won the King Mindaugas Cup four times.

Comments

  1. 💚💚💚

    Netikėta, bet kažkaip smagu “Žalgiryje” vėl matyti pažįstamą veidą… Sveikiname sugrįžus, Karoli!

  2. Osvaldas

    Šaunu! Linkiu sulaukti gerų užtvarų ir minkšto lanko :)

  3. Marius

    Turbut juokaujat..

  4. KOCMOC

    jus nx juokaujat??? sita nevykeli???? siemet zalgirio vadyba visiskai apgailetina, dar milakni galima prigriebti, butu tobula lavonu pora!

  5. KOCMOC

    sitie invalidai kurie raso šaunu kad sugrizo, noreciau pamatyti jus realiai, isivaizduoju esat visiski mėmės ir lochai, vel paimti i komanda mazgote, be charakterio, be jokiu igudziu, cia kazkas vau!!!

  6. KOCMOC

    jau galvojau siemt nenenus staigmenu, deja, su jankuno atejimu stengiamasi sita komanda paversti kazkokia invalidu komanda, bet kuri juocki paėmus is europis taures, geresnis butu, nei sitas tuscia vieta

  7. KOCMOC

    verkia kad pinigu evansui negali moketi, bet mokes lavonams

  8. P. S.

    Tik nepradėkime piktintis:
    Trinchieri ras vietą Lukošiūnui ir mokės jį aikštelėje padaryti naudingą, kaip ir visus kitus… Visai logiškas “Žalgirio” sprendimas. Vis dėlto patikrintas, ne naujas žmogus.

  9. KOCMOC

    blet gal balandzio 1 tapo vasaris???? sugadini baisiai nuotaika!!!

  10. KOCMOC

    koks dar patikrintas?????? lavonas kuris gaudavo arti 200k anksciau pas zalgiri! cia kazkas ne taip, nera tipo jaunimo kurie galetu padavinet ranksluosti???

  11. Audrius

    Jau geriau būtų paėmę kažką iš LKL nei šitą niekam tikusį veikėją. Nepažaidė net G lygoje, o Žalgiriui jau tinks. Blogas organizacijos darbas. Visi džiaugėsi kai jo nebeliko komandoje, o dabar vėl sugrąžinate.

  12. cia

    vaikai tur but raso kad gerai, gynyboj net nulio netraukia, kirvelaitis su jankunu visom prasmem zali, labai zali savo pareigose

  13. zzz

    su balandzio 1-aja. kazkoks nesusipratimas, geriau jau milakni butu sugrazine uzbaigti karjera.

  14. KOCMOC

    tas karvilaitis jibanutas, kiek daug klaidu su zaidejais, negalima tokiu pareigu patiketi vaikui, kiek jam metu? 22? nesigaudo jis rinkoje visiskai, kiek siemet kaseku jis jau padare su komplektacija, man iki siol nesuvokiama kaip galima pasirasyti sutarti su samneriu uz 70k menesiu, jos nba zaisdavo tik siuskliu minutes, neveltui jis niekam is nba nebuvo reikalingas, jis net lkl normaliai nepalosia, kazkas baisaus, uz tokia suma is europos taures nupirke butu 2 zaidejus is vedanciu komandu kurios kovos del titulu.

  15. Samb

    Rytoj dar mila tegul susigrazina artistai

  16. :)

    Nu kaip ir aišku, kodėl Trinchieri buvo nuėjęs dublerių pažiūrėt. Norėjo pamatyt, ar verta kažką iš esamų rimčiau įtraukinėt į pagrindinę sudėtį. Bet iš vyresnių šį sezoną nieko gero neturim, jaunikliai LKLo dar nepatemptų, tai ir priėmė tokį sprendimą. Lukošiūnas LKLui kuo puikiausiai sueis, nereikia čia verkt. O gal Trinchieri ir iš jo žaidėją padarys. Pažiūrėkit į Birutį :)

  17. Liuks

    Labai gerai i rotacija ir uz centus sutiko. Tuo labiau su trenerio palaimynimu.

  18. Fan

    We are watching the market? Please say this isn’t true!!!

  19. >KOCMOCnaute

    Maumas uždaryk srebtuve

  20. Samb

    Labiausiai kas patiko tai kad stebim rinka vienas jau turejo is nba atvaziuoti is podkastu girdejau bet suzinojo kad zmona gavo teigiama nestumo testa tai tas atsisake nes bus su zmona gerai tai o prie ko sitas kad pasedejo ant g-league suolelio

  21. Tiesiog Netikiu

    Pasakykit, kad šiandien Balandžio 1 ar Vasario 30 – tiesiog netikiu, kad tai gali būti tiesa.

    Jankūnas matyt stebūklingai tikisi, kad Trinchieri ir iš šito pianistą ar dar kokį meninką padarys, tačiau mes gi žinom jo lubas ir kažkaip šiemet nebuvo nė karto, kada būtum pagalvojęs, o kaip dabar Lukošiūnas praverstų, tai kodėl, KODĖL lipama ant to paties grėblio?

  22. nerekite ant manes

    jeigu jau taip,su visa pagarba dar ir Kalnietis komandai padetu

  23. Stiprias

    suktines valdžia žalgirio rūko

  24. ....

    Tiesiog stebim kaip švaistomi pinigai. Lukas jau ir taip negauna žaisti, tai dar vieną suolo šildytoją paėmė ir ne už dyką. O normalaus papildymo, kuris iš tikrųjų galėtų padėti, taip ir nebus.

  25. Zzz

    Nu tik pabandykit vasarą verkti, kaip nėra pinigų ir vargšas Žalgiriukas negali normalaus žaidėjo įpirkti. Galėsim priminti visas šio sezono nesąmones, kurios ne vieną šimtą tūkstančių kainavo.

  26. KOCMOC'ui ir kitiems, viskuo nepatenkintiems

    Visų pirma, kas sakė, kad dabar Lukošiūno kaina yra didelė? Antra, yra aiškiai pasakyta: Karolis imamas kaip 13-as žaidėjas iki sezono galo kuriam nors iškritusiam gynėjui pakeisti. Kodėl neėmė nieko iš jaunimo? Treneriai stebėjo dublerius. Matyt, dar nė vienas iš jų nėra pasiekęs tokio lygio, kad galėtų “padavinėti rankšluosčius” pagrindinei “Žalgirio” komandai. Ką, geriau pirkti brangią “katę maiše”, vėl bandyti ir vėl nusivilti? Kuo toks blogas Lukošiūnas, jau pažįstamas žaidėjas? Visi “Žalgirio” vadovybės sprendimai blogi? Kažin… Prisikalbinti Andrea Trinchieri – kaip laimėti aukso puodą “Žalgiriui”. Matom, ką šis treneris sugeba padaryti iš tariamai beviltiškos komandos ir iš jau, atrodo, “nurašytų” žaidėjų. Gali būti, kad Lukošiūnas bus naudingas ne tik LKL…
    O nepatenkintų visada bus. Pavyzdžiui, kai kurie (tarp jų ir aš) labai nenorėjo Kazio Maksvyčio “Žalgiryje”. Bet jis buvo paskirtas vyr. treneriu, ir mes pusantro sezono tą specialistą toleravome, stengėmės gerbti… Kažkaip išgyvenome. Taigi, išgyvensime ir šias permainas.

  27. Samb

    Zmogau kuris rasai kosmos ir visiems kitiems tunbent kasiu kazkiek domesi kad rasai lempas pirkti kate maise o tas tavo numyletinis net kates maise netraukia apie ka cia kalbi

  28. To Samb

    Tai žmogus gerai viska sudeliojo. O tu ir i tave panašus trydos, krepšini supranta su bambaliu prie tv. Ten tu ir ir treneris ir komanda valdai, klounas.

  29. Darius

    nesuprantu, ko čia kai kurie piktinasi ?Kas nepatinka ? Jūsų visų pareiga pirkti bilietus, arenoje maukti myžalinį alų ir bliauti. Viskas. Ką nori, tą daro, klubas ne jūsų, mulkiai. Juodom aprangom loš su pamperso logotipais, ką norės, tą pirks ir parduos. Rėkauja čia. Eikit į areną ir rėkaukit.

  30. Drariau

    Paleido jau?

  31. KOCMOC

    jankunas ieis i istorija kaip vienas kvailiausiu gm. nu negali krepsininkai uzimti jokiu vadovaujanciu poziciju, tik dar vienas irodymas, jokiu moklsu nebaigia, negali nusimanyti apie komandos valdyma.

  32. Kocmonautam

    Šunu balsas i dangu neina.

  33. Fanas

    If it’s true, this Euroleague star Lukosiunas earned more in Kaunas last year than anyone else at Rytas, for example this Foster! You couldn’t try to get this in the mid-season to help Evans? You can’t make this up!!!

  34. Garasc

    lyg ir ne balandžio 1-oji?

  35. KOCMOC

    sakai neina? deja, labai klysti. fanu balsai eina labai aukstai, daugybe atveju kai buvo priversti zaidejai trauktis, ne karta buvo atleisti treneriai del fanu nepasitenkinimo, mes rėmėm zalgiri kai buvo ant bankroto ribo, todel vaikeli nepasakok man savo kliedesiu. nera fanu, nera komandos, didziaja dali pinigu biudzete surenka fanai is bilietu ir atrobutikos, tokiau savivaldybes pinigai-kauno mokesciu moketoju, ar aiskiai isdesciau lope?

  36. KOCMOC

    ir pagaliau reikia kelti klausima del tesoneto! milijardinis startuolis, nordvpn savininkai, kur babkes plaukia nesuskaiciuojamai, abu savininkai deklaravo kad yra milijardieriai, kiek jie duoda zalgiriui? nesueina galai, ar remsit zalgiri atitinkamai, ar numetinesit centus ir toliau milijardieriai???

  37. Darius

    pritariu Kocmoc, Brazys buvo atleistas po to, kai sirgaliai nusvilpe ir Tanoka Bird po to, kai maištą sukele.

  38. Kocmonautas Drarius Sambilbo

    Pimpalo galiukai save Žalgirio fanais laiko :) LOL

  39. Sanb

    Grybe ka tu cia nori pasakyt tau patinka tas lukosius gerai man tai ne kas negerai

  40. KOCMOC

    cia gina ta nevykusi megeja krepsininka nors negaliu vadinti jo krepsininku, gimines faktas, joks normalus zmogus negins sito mėgejo, joe nesupranta kaip ir vel jis zalgiri atsidure

  41. 😆

    O, pasirodo, esam Lukošiūno giminės… Nežinojau…