Zalgiris holds off Crvena Zvezda for key win 60

Zalgiris Kaunas (11/15) extended their winning streak in the EuroLeague. Andrea Trinchieri’s team defeated Crvena Zvezda Belgrade (10/16) by 93-91 (23-22, 22-23, 23-20, 25-26) on the road.

It is Zalgiris’s third straight win and its fourth in the last five outings, as the team improved to 11-15 on the season, while Zvezda dropped to a 10-16 record.

Keenan Evans and Laurynas Birutis dominated the early part of the game, with the American scoring from long range and adding 3 assists to the big guy, 9-7. After Rolands Smits points and a three-pointer by Evans, Zalgiris led 14-9. Lukas Lekavicius and Dovydas Giedraitis also scored from long range, Arnas Butkevicius made a lay-up after a steal and Kevarrius Hayes finished the first quarter with a powerful dunk to make it 23-22.

Brady Manek dunked with a foul and Edmond Sumner scored 5 points in a row, 31-28. Evans hit his third three-pointer and Edgaras Ulanovas made his free throws, 36-35. Smits scored underneath and Tomas Dimsa added a long rage shot, 41-37. The second period was finished with Birutis floater after a pass from Sumner, who connected pm two free throws, 45-45.

In the first part of the third period, Zalgiris shared the ball well and found open players at the three-point line, with Giedraitis, Evans, Smits and Ulanovas scoring to make it 59-53. Evans and Birutis scored again, but the opponents responded with a stretch of their own, 63-65. Manek hit a three-pointer and Evans made free throws at the end of the third quarter, 68-65.

Crvena Zvezda started the fourth quarter with 7 consecutive points, but a floater by Birutis and free throws by Evans, Ulanovas and Smits restored the same margin, 77-74. Evans (80-76) and Dimsa (83-80) made long-range shots, while Smits corrected his teammate’s missed shot, 85-81. Ulanovas scored from mid-range, Giedraitis made one free throw, Butkevicius made two, and Evans broke through under the basket with 30 seconds to play, 90-87. Ulanovas made one free throw, Dimsa scored both times, and finally Zalgiris celebrated a 93-91 victory.

Evans finished with 25 points and 6 assists, Smits scored 13 and Birutis added 12 in a winning effort.

Yago Dos Santos had his first career double-double with 21 points and 14 assists. Luka Mitrovic and Nemanja Nedovic netted 15 apiece, while Rokas Giedraitis collected 11 points and 8 rebounds.

Comments

  1. 709

    Su pergale visus. Sunki bet ji musu.

  2. BBD meras

    Su pergale! Ši pergalė dar smagesnė, nes laimėta prieš ruZkio kekšę Serbiją

  3. Martynas

    Nu laimėjo ir ką? 🙂 Vistiek nebus čia tų Play In-ų.Reikėjo prieš gerą mėnesį keisti a KAZIMIERĄ.Dabar ir truks pergaliu kur 2 kartus favo nuo varlių ir Albatrosų.Nes iš 8-6 reikia imt.Nu gal ir klysiu,laikas parodys ZALIA BALTA HEY HEY💚🤍

  4. Inkrintamosios

    3 pergale Fantastika atlaikem pragara tik neramino 4 pramestos baudos.💚🤍

  5. Lentele

    Vistiek viltis yra iki galo bus idomu stebet bus.

  6. Respect

    Malaciiai!

  7. Darius

    bbd, ko čia kiši politiką, duhe ? Kas tau kekšė ? Pidare

  8. Opa

    Sveikinu !!!¡ Ziauri pergale !!!!!

  9. :)

    Ziauriai svarbi pergale. Nors rungtynes kokybes prasme buvo prastesnes uz rungtynes su Efesu ir Pao, bet is charakterio puses ziurint, buvo wow. Ka isdarineja Evansas :O. Tiesiog pries musu akis gimsta tikra Eurolygos zvaigzde. Megaukimes, kol galim, kol turim ji pas save… Ziauriai idomu, kokio dydzio kita kontrakta ir su kuo jis pasirasys. Tai 2 mln. zaidejas neabejotinai.

  10. KOCMOC

    serbu urodai net evanso ig prirase palinkejo mirties, besmegeniu tauta.

  11. KOCMOC

    2 lemus nesunkiai gaus, turkai, graikai, babkiu turi, nebent okmanas sugalvotu pagaliau padoriai remti komanda

  12. BBD meras > darius

    Tai ką dariuk debiliuk, širdelę suskaudo, kad tavo ruzkio kekšę Žalgiris patvarkė? Eik paverk palatos kamputį išgerk vaistukų ir nusiramink debiliuk

  13. Psichiatrinė ligoninė

    Čia dėl mūsų paciento Dariaus, apgailestaujame, bet negalime išjungti interneto ligoninėje ir atimti iš jo telefoną, tad būkite pakantūs šiam žmogui. Nepykite ant jo, tiesiog ignoruokite jo psichinius pasireiškimus. Mes stengiames palengvinti jo psichine būseną, tačiau liga progresuojanti ir sunkiai gydoma.

  14. Darius

    visi komentarai kaip komentarai, išskyrus vieną mulkį. Nuvažiuok kada į Serbiją, pakeliauk, paragauk jų maisto, pabendrauk. Serbai labai stipri tauta, šilti žmonės, svetingi, vaišingi. Apie Lietuvą gražiai atsiliepia. Kartą kalnuose serbi užklausiau, kur tem galima pernakvoti, tai atsakė, kad aplink nėra jokių viešbučių, bet jis gali užleisti savo namą. Tuoj su žmona aptvarkė ir užleido, o patys kažkur išėjo ir paėmė tik simboliškai.
    O čia kažkoks nuskriaustas makaluojasi, gėdą daro. Geros buvo rungtynės, Žalgiris nugalėjo, tuo ir pasidžiaukime.

  15. Hyper

    Lauksime baudos Zvezdai dabar :-) Arba tegul zaidzia be ziurovu

  16. Bronko

    Visus su pergale… Toliau gal ir ne i tema, bet parsysiu, gal perskaitys kazkas. Sutikim, kad be Evanso kitas sezonas bus ne tas. Pauliaiu pasiulyk kontrakta, kad ir 2M. Klubas 1, o sirgaliai sumesim kita. Nors siai dienai aisku, kad komandos pajamos virsytos, tad laikas isbrist is tos taisykles, mes tiek nemokesis. Jus nemokekit mes sumokesim. 1600×60 =960.000. Manau tikrai sumestu visi, nebutinai po 60

  17. Hyper

    Pritariu del Evanso. Ir dar Evansui Lietuvos pilietybe reiketu

  18. Darius

    gal kas žino, kuris Eurolygoje žaidžiantis krepšininkas daugiausiai uždirba ir kokio dydžio yra top 10 kontraktai ? Ar kas nors išvis Europoje gauna 2 milijonus ?

  19. 💚💚💚

    Dėl Evanso pritariame tikriausiai visi, ir prie kontrakto, kiek kas galime, mielai prisidėtume. Tik ar jis pats nori pas mus likti…

  20. Qwerty

    Reik pripažinti, Trinchieri pažadino komandą. Su pergale!!!

  21. Kad

    serbai palaiko rusus tai tiesa , ir tai niekam nepatinka Lietuvoj išskyrus tave celofano gerbėja, ar mums turi rūpėti tavo kelionės?!

  22. to kad

    dave kazkas kalnuose lova vargsui tai dbr apsimyzes is laimes kokie serbai geri. klounas sabačiokas

  23. BBD meras

    Reiktų, kas fanų organizacija (Green Death, Green Legion arba GWB) sukurtų paramos fonda išlaikyti Keenan’ui Evans’ui. Manau, kad tikrai surinktume nemažai. Viena dalis būtų Žalgirio, o kita fanų. Tik klausimas ar jis liks išvis Europoje po tokio sezono, o jei lieka, tada ar norėtų likti Žalgiryje.

  24. slavo

    klausimas ismyztprocisms : kai Kosovo atsiskyre nuo Serbijos, serbai sakojosi ir gavo i snuki nuo JAV. Lietuvoje visiems buvo zjbs. Kai Krymas, Doneckas, Luhanskas atsiskyre nuo Ukrainos, ukraina sakojosi ir gavo i snuki nuo Rusijos. Kodel dabar jums ne zjbs ? Vienas ir tas pats. Ten albanai atsikabino nuo serbu, o cia rusai nusprende, kad nori gyventi Rusijoje. Ten rusu 90%

  25. "Lietuvos rytas"

    Sureagavo: “Crvena zvezda” uždraus lankytis rungtynėse sirgaliams, kurie metė daiktus į aikštelę rungtynių prieš “Žalgirį” metu

  26. > slavo

    kokius cia pezalus lieji? susikisk i subine savo serbus ir ruzkius prikabink dar jobanas degrade

  27. slavo

    atsakai i klausima, ismyztproti arba valink i buda

  28. xujlo

    dink nuo vaizdo vatine nuopisa

  29. slavo

    atsakyk i klausima, idiote.

  30. LOL

    Darius turi žmona :) metu anegdotas. Ir priedurni baik rašiněti iš skirtyngu nicku. Tavo žmona nebent medině matrioška.

  31. slavo

    debile, tai atsakysi i klausima ar ne ?

  32. Kokie

    tavo šaltiniai, ka čia kliedi, kam atsakinet i kliedesius?

  33. 1943.02.09.

    Volyneje ukrainieciai pradejo pjauti lenkus, zudynes truko kelis menesius, kol iszude kelis simtus tukstanciu., pagrinde moteru, seneliu ir vaiku, nes lenkai vyrai tuo metu kovojo fronte

  34. pastebėjau

    tam psichuškės gyventojui dariui taip progresavo liga, kad sporto portale nuolat peza apie politiką. apgailėtinas duxelis. kas tave vargšeli taip skriaudžia ar skriaudė gyvenime? buvai visų duxinamas? užuojauta. gaila tokių debiliukų

  35. tik 1922

    pasaulio zemelapiuose atsirado Ukraina, kuria ikurti sugalvojo zydai. Palyginimui Rusija savo 1000 metu sukakti minejo dar 19 amziuje. TSRS auksciausios tarybos nariai 1922 m visi isskyrus viena buvo zydai ir to vienintelio pavarde buvo Stalin. Posedziai vykdavo tik jidiš kalba, o Stalinui versdavo vertejas. Taigi, tie zydai paeme ir prijunge prie Ukrainos nieko bendra su Ukraina neturicius dabartinius rytu Ukrainos regionus ir visa Kuodosios juros pakrante. Po antro pasaulinio karo prie Ukrainos papildomai buvo prijungtos nieko bendra su Ukraina neturincios kai kurios Vengrijos ir Rumunijos zemes, taip oat prie Ukrainos buvo prijungtos atimtos is Lenkijos zemes, o veliau chocholas Chruščiovas prie Ukrainos prijunge nieko bendra su Ukraina neturejusi Kryma, kuri kadaise rusai buvo atkovoje is turku.
    tai stai kokia po TSRS griuties gime valstybe. Rytuose ir pietuose gyvenama rusu, vakaruose vengru, rumunu, lenku ir ukrainieciu. Tokia valstybe jau neegzistuoja, nes Rusija pradejo atsiimineti tai, ka bolsevikai zydai 1922 buvo is jos paeme ir pribraize prie naujai suformuotos Ukrainos respublikos .
    beje, 20 amziaus pradzioje vokieciu isleistame Europos tautu zemelapyje ukrainos tauta net nepazymeta. Idomu, kodel taip nutiko. Dar idomu, kad ukrainieciu kalba susiformavo mazdaug tik pries 200 metu. Slavo !

  36. to duxui-dariui

    Taip įpratai gyvenime, jog duxintų visi, kad ir čia vyksta tas pats. nejauti, kad esi visų duxinamas vargšiuk? gal geriau slėpkis ar esi mazochistas ir nėgaujiesi tuo?

  37. Žalgirio administracijai

    Turėtų užsiimti šiukšlių tvarkymu čia tokiais kaip nevisprotis darius, kuris prisidengęs įvairiais vardais pila savo šizofrenišką propagandą

  38. slavo

    dejau as ant jusu duhinimu, durneliai

  39. Žmoněs

    Ignoruokit ta imbicila dariu celka.

  40. dar

    karta taves klausiu kokie šaltiniai? Celofano radijas? Kad stalinas buvo žydas tai jau net nejuokinga, bet mes ant taves irgi dejonės, nors tu esi ir sunkus ligonis.

  41. Tai yra

    ne stalinas bet tarybos nariai, gaila kad taip sergi

  42. slavo

    debile, tu met skaityti nemoki, 1922 soviete visi išskyrus Staliną buvo žydai, asile tu. Ar tekstą per sunku suvokti ?

  43. Imbicilui dariui (slava)

    Nebandei kreiptis i rimtesnius specialistus? Ten kur esi dabar, matyt psichiatrai nera labai geri. O gal jau nebepagydomas esi. Bet rasyt moki, tai nesi nesi beviltiskas. O kur tu galva taip sutrenkei?

  44. slavo

    Lenino tikroji pavarde Blank, jis buvo Kalmukijos zydas. Trockio Bronšteinas, žydas. Sverdlov – Salomon Moševič, Lunačiarskij – Mandelštam, Volodarskij – Kogen, Kamenevo pavarde buvo Rozenfeld, Zinovjevo Apfelbaum. Visi žydai. Toliau net tingiu vardinti, absoliuciai visi tame vadovybes organe buvo žydai. Ruso nebuvo neo vieno, tačiau daugelis žydelių prisistatydavo rusiškomis pavardėmis, slapyvardžius prisigalvojo. Dostojevskis pasake, kad žydai ateis į valdžią ir pražudys Rusiją, prasidės anarchija, bus griaunamos cerkvės. Kas ir įvyko.

  45. Battkis

    Pauliau?manau kad Žalgiris pajėgus pasiūlyti milijonininį kontraktąK.Evansui?nes lb liksiu nusivylęs jei taip nebus padarytą!!!

  46. Battkis

    To Slavo)nuvažiuok pas daktarus persišviesti galvą!manau kad atsakymas nustębins ne tik mus

  47. slavo

    tavo tuščios galvos net šviesti nereikia, moli

  48. Battkis

    Aš bent turiu tuščią galvą o tu ką nešioji virš kaklo

  49. Battkis

    Mokslininkams tai galvos skausmas

  50. Nu tu ir kadras :)

    Nu bet tu ir debiloidas kocmonautas drariau :))) Ai tiesa tu savo pasamonei žmona turi LOL! Negi manai kad liaudis patikěs kad su tokiu beviltišku ligoniu kas gyventu. Maldauju tik nerašyk kad vaiku dar turi, nieks impotentui nepatikěs.

  51. Partizanas

    Darius+stalinas=drarius su usais :)

  52. slavo

    vaikučiai, eteris jūsų, galite paspygauti

  53. Drariau

    Pas tave kaip pas partijos pirmininka dar reik atsiklausti :) ačiu kad leidi rašyti pusproti.

  54. Kaimynas

    Viskas dzin. Pasirodo jis žmona turi ( juokas iki ašaru) idomu jo žmona vienintelě plakate ant sienos ar jis sultonas ju turi aniolika tik kompe porno saite?

  55. slavo

    ko tu čia, imbecile, mano žmona rūpiniesi ? Iš ko tu, asilo kiauše nudžiūvęs, nusprendei, kad aš turiu žmoną ? Kas tavo skystoje galvoje pasimaišė, kad padarei tokį atradimą ? Skystaproti, juk aiškiai parašiau, kad serbas su žmona aptvarkė savo namus, abeli tu. Ne su mano žmona tvarkė, o su savo, idiote

  56. jooooo

    stipriai sergantis pilietis ir dar uzvartojes svaiginamuju , raso savo kliedesius ivairiais nikais ir nepavargsta, tai parasysi is kur trauki savo svaigalus ar gal but pats dalyvavai tuose ivykiuose ir viska matei savo akimis?

  57. slavo

    o koks tavo paties nikas, stipriai atsilikęs pilieti ?

  58. joooo

    atsakyk i klausima, stipriai išsilavines gandone.

  59. BBD meras

    Kai nėra nuotaikos, užeinu čia ir iškart pasitaiso paskaičius to dariaus :D šiaip negalima iš ligonio juoktis, nu bet jis toks juokingas :DDD

  60. BBD meras

    Tik dabar darius patapo slavo :DDDDD